י יי"ש Well-known member 29 יולי (7) 2024 #21 יום שישי הזה הייתי ברכסים ב-10 בצאנז טבריה לפני שבועיים הייתי עולה 10 שח ובשישי מ-10:30 בערך 15 נראה לי שבמקווה העירוני 10 שח
יום שישי הזה הייתי ברכסים ב-10 בצאנז טבריה לפני שבועיים הייתי עולה 10 שח ובשישי מ-10:30 בערך 15 נראה לי שבמקווה העירוני 10 שח
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 29 יולי (7) 2024 #22 אליאב צוף אמר: הסטנדרט בימי חול בין 8-12 ש״ח בימי שישי יכול להגיע ל15 ש״ח ויש גם של-20 ש״ח אם זה שעתיים קודם השבת לחץ כדי להרחיב... לכאו' אתה מדבר על מקווה רגיל, לא מקווה של העירייה...
אליאב צוף אמר: הסטנדרט בימי חול בין 8-12 ש״ח בימי שישי יכול להגיע ל15 ש״ח ויש גם של-20 ש״ח אם זה שעתיים קודם השבת לחץ כדי להרחיב... לכאו' אתה מדבר על מקווה רגיל, לא מקווה של העירייה...
א אליאב צוף Well-known member 29 יולי (7) 2024 #23 זה המקוואות שנתקלתי בהם עד כה. וגם ברחובות המקוואות של העירייה באותו מחיר של שאר המקוואות.
ר ראובן בכורי Active member 29 יולי (7) 2024 #24 מכון באר שלמה אמר: אלו מקוואות? לחץ כדי להרחיב... מקוואות גברים , של אמשינוב ועוד כמה חסידויות
ב בהיקף ובעמל Active member 29 יולי (7) 2024 #25 צאלח מנצור אמר: 12 שח לחץ כדי להרחיב... כמה זה בדינרים עירקיים?
מכון באר שלמה Moderator חבר צוות 30 יולי (7) 2024 #26 ראובן בכורי אמר: מקוואות גברים , של אמשינוב ועוד כמה חסידויות לחץ כדי להרחיב... ב"ה אני זוכה ללמוד לכה"פ פעם בשבוע בביהח"ס דאמשינוב בביתר, המחיר שכתבתם מעודכן ללפני הקורנה... כבר מזמן העלו את המחיר...
ראובן בכורי אמר: מקוואות גברים , של אמשינוב ועוד כמה חסידויות לחץ כדי להרחיב... ב"ה אני זוכה ללמוד לכה"פ פעם בשבוע בביהח"ס דאמשינוב בביתר, המחיר שכתבתם מעודכן ללפני הקורנה... כבר מזמן העלו את המחיר...
ח חבר יד New member 30 יולי (7) 2024 #27 באמשינוב בביתר עולה 5 שקל כניסה, מנוי עולה לחודש או ארבעים או חמישים, מקוה קארו חמישים לחודש וכניסה בודדת עשר שקל
באמשינוב בביתר עולה 5 שקל כניסה, מנוי עולה לחודש או ארבעים או חמישים, מקוה קארו חמישים לחודש וכניסה בודדת עשר שקל
ח חבר יד New member 30 יולי (7) 2024 #28 ראובן בכורי אמר: 50 לחודש (בספסוד העיריה) לחץ כדי להרחיב... אמשינוב ארבעים לחודש בלי יום שישי (כניסה בודדת לפני חצות ולא פעמיים}
ראובן בכורי אמר: 50 לחודש (בספסוד העיריה) לחץ כדי להרחיב... אמשינוב ארבעים לחודש בלי יום שישי (כניסה בודדת לפני חצות ולא פעמיים}