י.א. ישראל
Active member
ראיתי שועד רבני ישראל מארגנים שבת לרבני ערים ומושבים באילת
האם דעת מרן הראשל"צ נוחה בכך? מבחינת יציאה לחוץ לארץ...
לפי הידוע הוא ג"כ טס לכנס דשם, אזי הוא מתיר את זה.ראיתי שועד רבני ישראל מארגנים שבת לרבני ערים ומושבים באילת
כך גם אני חשבתי, ואז אמרו לי שהוא נוסע כי זה לצורך ללמד תורה ולמסור שם שיעורים, אבל הרבני ערים שבאים רק לנופש אין דעתו נוחה... לכן שאלתי, האם ידוע לך מה דעתו בזה להדיא?לפי הידוע הוא ג"כ טס לכנס דשם, אזי הוא מתיר את זה.
זה לא בדיוק שהם באים לנפוש, הם באים ללמוד ברוגע ובשקט ולהשתלם בדברים שהם עוסקים בהם בהוראהכך גם אני חשבתי, ואז אמרו לי שהוא נוסע כי זה לצורך ללמד תורה ולמסור שם שיעורים, אבל הרבני ערים שבאים רק לנופש אין דעתו נוחה... לכן שאלתי, האם ידוע לך מה דעתו בזה להדיא?
אין מקומות אחרים בארץ?זה לא בדיוק שהם באים לנפוש, הם באים ללמוד ברוגע ובשקט ולהשתלם בדברים שהם עוסקים בהם בהוראה
אילת היא ארץ ישראל כידועהאם דעת מרן הראשל"צ נוחה בכך? מבחינת יציאה לחוץ לארץ...
בכלל לא ידוע... דעת הראש"ל שאילת היא חו"ל לעניין כמה וכמה דברים. (אמנם לא לעניין יו"ט שני של גלויות, אבל כן לעניין יציאה לחו"ל).אילת היא ארץ ישראל כידוע
מישהו יכול להעלות צילום של הנ"ל?עיין ילקוט יוסף יו''ט עמ' קמב סימן תצו סעיף מד ובהערה שם
אתה יכול לפתוח את הקישור הזה ושם יש את הספר ילקוט יוסף יו''ט עיין שם בעמ' קמבמישהו יכול להעלות צילום של הנ"ל?