נ נאמן מר"ן Active member 12 אוקטובר 2022 #2 אני חושב שיש על זה תשובה שלו בקובץ בית יוסף של אחד השנים.
אושרי רביב Well-known member 12 אוקטובר 2022 #3 נאמן מרן אמר: אני חושב שיש על זה תשובה שלו בקובץ בית יוסף של אחד השנים. לחץ כדי להרחיב... התכוונת תשובה נפלאה של @הרב שמעון ללוש
נאמן מרן אמר: אני חושב שיש על זה תשובה שלו בקובץ בית יוסף של אחד השנים. לחץ כדי להרחיב... התכוונת תשובה נפלאה של @הרב שמעון ללוש
אליהו חמוי Active member 13 אוקטובר 2022 #4 בדיוק אתמול ראיתי בזה תשובה ארכוה מיני ים של הגר''י ברכה בשו''ת ברכת יהודה סוף ח''ז שיש להשיב ושיש בדבר ספק גזל ושכן הורו רבים מפוסקי הדור הר' ללוש התייחס לתשובה זו כי אם כן אז בטח זה יהיה מענין
בדיוק אתמול ראיתי בזה תשובה ארכוה מיני ים של הגר''י ברכה בשו''ת ברכת יהודה סוף ח''ז שיש להשיב ושיש בדבר ספק גזל ושכן הורו רבים מפוסקי הדור הר' ללוש התייחס לתשובה זו כי אם כן אז בטח זה יהיה מענין
נ נאמן מר"ן Active member 13 אוקטובר 2022 #5 אושרי רביב אמר: התכוונת תשובה נפלאה של @הרב שמעון ללוש לחץ כדי להרחיב... דווקא עכשיו מצאתי שמר"ן הרשאל"צ דבר בזה בקובץ בית יוסף. בסימן ז' בסוף הקונטרס. קבצים מצורפים האיפון בהלכה.pdf האיפון בהלכה.pdf 746.5 KB · צפיות: 20
אושרי רביב אמר: התכוונת תשובה נפלאה של @הרב שמעון ללוש לחץ כדי להרחיב... דווקא עכשיו מצאתי שמר"ן הרשאל"צ דבר בזה בקובץ בית יוסף. בסימן ז' בסוף הקונטרס.
אליהו חמוי Active member 13 אוקטובר 2022 #6 שם אינו עוסק באיפון אלא בטלפון רגיל שאינו כשר ויש בו רק הודעות
נ נאמן מר"ן Active member 13 אוקטובר 2022 #7 אליהו חמוי אמר: שם אינו עוסק באיפון אלא בטלפון רגיל שאינו כשר ויש בו רק הודעות לחץ כדי להרחיב... לא כ"ש? מ"מ מעניין לעניין באותו עניין.
אליהו חמוי אמר: שם אינו עוסק באיפון אלא בטלפון רגיל שאינו כשר ויש בו רק הודעות לחץ כדי להרחיב... לא כ"ש? מ"מ מעניין לעניין באותו עניין.