דודי הי"ו ס"ט
Member
נו, ואם בטעות יצאה איזה מילה. אז הבנאדם נשרף. יצא מכלל עמיתך. מורידין ולא מעלין?
מרן הבהיר אח"כ, הוא לא.מרן זצוק"ל בדרך של אורייתא קא מרתחא ליה אמר דברים יותר חמורים על החזו"א, אך אמר במפורש אח"כ והבהיר שאין כוונתו לאיש, רק לדעה.
האם גם בזה כת"ר מסכים.
אם יש לחלק, אז אין מקור!!!
לא דיברתי על יצא איזה מילה.נו, ואם בטעות יצאה איזה מילה. אז הבנאדם נשרף. יצא מכלל עמיתך. מורידין ולא מעלין?
מה אתה מבלבל את המוח. את מי אתה בא להוכיח? חסר לך במה להתעסק?!נו, ואם בטעות יצאה איזה מילה. אז הבנאדם נשרף. יצא מכלל עמיתך. מורידין ולא מעלין?
כבר כתבתי שאני עצמי דיברתי איתו לפני כעשור.במחילה. אינו נכון.
נאמן עלי תלמידו היום בבוקר, שדיבר איתו ואמר שהוא לא התכוין מעולם.
הוא סיפר שבא מישהו לשאול אותו, האם קיבלנו הוראות מרן הרב עובדיה, ועל זה הוא השיב, שלא, כי הוא לא הש"ע.
ואחר כך הבהיר מאה פעמים, אך לא שומעים. ומי ששמע מה ששמע העביר הלאה כדי לחרחר ריב.
ושנית, יראה כת"ר באוצר החכמה בכל ספריו החדשים (עשיתי חיפוש לפני כשעה), והוא מזכיר את מרן זצוק"ל בכבוד גדול.
ספרים שנדפסו לפני כחצי שנה.
על מה כת"ר מדבר בדיוק???
זה לא משנה, מה אני עונה לגבאי שאומר שהרב הנ"ל לא בעל תשובה, ואיך אפשר להוציא לעז.כבר כתבתי שאני עצמי דיברתי איתו לפני כעשור.
איני צריך נאמנויות ועדויות למה שראיתי בעיני ושמעתי באוזניי!!!
תאמר לו שהרב לא תקף אותו, כי הרב תקף בעל תשובה והרב הנ''ל צדיק גמור.זה לא משנה, מה אני עונה לגבאי שאומר שהרב הנ"ל לא בעל תשובה, ואיך אפשר להוציא לעז.
הלוואי שהוא היה תמים.תאמר לו שהרב לא תקף אותו, כי הרב תקף בעל תשובה והרב הנ''ל צדיק גמור.
אל תען כסיל כאיוולתו. אל תענה לו עניינית כי זה לא יעזור, הוא לא ישתכנע (וגם אתה).הבנאדם שאמרתי הוא הגבאי של בית הכנסת, והוא הולך לשרוף בכל שבוע את העלונים.
הרב @לשמור ולעשות כנראה צדק, געי שלופן.הלוואי שהוא היה תמים.