השאלה מה זה יעזור לנתנייתי? או חיפאי? או ירושלמי?אני בבחרותי לפני מעל עשר שנים ויותר האיתי אשדודי מכיר את כולם אחד אחד
אין אשדודי שלא מכיר ומוקיר אותם
השאלה מה זה יעזור לנתנייתי? או חיפאי? או ירושלמי?אני בבחרותי לפני מעל עשר שנים ויותר האיתי אשדודי מכיר את כולם אחד אחד
אין אשדודי שלא מכיר ומוקיר אותם
איך אפשר לדעת כמה יש בכל מקום?מה שידוע לי שבכל אשדוד יש פחות מ-10 מוסמכים לדיינות.
אכן יש דיבור על התמודדות בירושלים, אבל אין קשר בין זה לבין העובדה שהוא נמצא שם הרבה, הוא שם כי אמו שתחי' גרה בירושלים, והוא מוסר כל שבוע שיעור בבית הכנסת של אביו זצ"ל, והוא גם מגיע לישיבות של מועצת הרבנות הראשיתלאחחרונה נמצא הרבה בירושלים.
ויש אומרים שהוא הולך להתמודד על הרבנות שם (פה)
מי שהוא אמר שזה יעזור להם ???השאלה מה זה יעזור לנתנייתי? או חיפאי? או ירושלמי?
שים לב שמרן ממשיך לומר ראב"ד ת"א,נראה לי שהתמנה לאחרונה, והרב הזכיר את זה בשיעור. (בשבועות האחרונים).
כעת ראיתי שנכתב בעלון של כי תשא:
הצג קובץ מצורף 18802
זה הכתובת של שמשו, sasib@benhazmanim.co.il, מעביר הכל ישירות לרב ומשיב את תשובתו בכתב ידהרב חיים רבי
Info@haravrabi.co.il
גם במייל הנ"ל מקבלים את התשובה באותו אופן.זה הכתובת של שמשו, sasib@benhazmanim.co.il, מעביר הכל ישירות לרב ומשיב את תשובתו בכתב יד
כנראה כבר לא בתוקף...ירושלים:
הראשון לציון הרב שלמה משה עמאר שליט"א הרב הראשי bozaglo@rabanut.org.il
עובדיה חדוקהרב מאיר מאזוז ראש ישיבת כסא רחמים, באיזו כתובת דוא"ל אפשר להגיע אליו
אתה בטוח שהכתובת הזאת כבר לא בתוקף? כי כמדומני החזירו אותו להיות הרב של ירושלים כממלא מקום עד שיהיו בחירותתודה רבה!
לגבי הרב עמאר, יש למישהו כתובת מעודכנת?
הדוא"ל מחזיר הודעת שגיאה, וכשניסיתי בטלפון אמרו שהשלוחה אינה קיימת...אתה בטוח שהכתובת הזאת כבר לא בתוקף? כי כמדומני החזירו אותו להיות הרב של ירושלים כממלא מקום עד שיהיו בחירות
ניתן להגיע לפרטים בגוגל:לוד:
הגאון הרב שמעון מאיר ביטון שליט"א הרב הראשי מחכה למי שיש לו
תודה רבה!
לגבי הרב עמאר, יש למישהו כתובת מעודכנת?
הרב מסיים את תפקידו כרבה של ירושלים בחודש הקרוב. עכ"פ אפשר לשלוח דרך עוזרו רבי יחזקאל שבו הי"ו shaboy1971@gmail.comהדוא"ל מחזיר הודעת שגיאה, וכשניסיתי בטלפון אמרו שהשלוחה אינה קיימת...
עדיףויש אומרים שהוא הולך להתמודד על הרבנות שם (פה)