א אריאל שמואל Active member 18 מאי (5) 2025 #21 אושרי רביב אמר: מקומות הספרים בהם הביאו חברי מכון מאור ישראל אחר פטירת מרן לדבריו לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי. כאשר אני לומד סעיף בחזון עובדיה, מה זה משנה לי שחברי מכון מאור ישראל ציינו לסעיף הזה בקיצושו"ע חזו"ע?
אושרי רביב אמר: מקומות הספרים בהם הביאו חברי מכון מאור ישראל אחר פטירת מרן לדבריו לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי. כאשר אני לומד סעיף בחזון עובדיה, מה זה משנה לי שחברי מכון מאור ישראל ציינו לסעיף הזה בקיצושו"ע חזו"ע?
אושרי רביב Well-known member 18 מאי (5) 2025 #22 אריאל שמואל אמר: לא הבנתי. כאשר אני לומד סעיף בחזון עובדיה, מה זה משנה לי שחברי מכון מאור ישראל ציינו לסעיף הזה בקיצושו"ע חזו"ע? לחץ כדי להרחיב... בדרך כלל הם הביאו עוד מקומות שמרן זיע"א דן בדברים, וציינתים.
אריאל שמואל אמר: לא הבנתי. כאשר אני לומד סעיף בחזון עובדיה, מה זה משנה לי שחברי מכון מאור ישראל ציינו לסעיף הזה בקיצושו"ע חזו"ע? לחץ כדי להרחיב... בדרך כלל הם הביאו עוד מקומות שמרן זיע"א דן בדברים, וציינתים.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 18 מאי (5) 2025 #23 הרב @אושרי רביב, למה אתה (עדיין) לא חבר במכון "מאור ישראל"? הם עדיין לא מצאו אותך?...
אושרי רביב Well-known member 18 מאי (5) 2025 #24 בנימין לוריא אמר: הרב @אושרי רביב, למה אתה (עדיין) לא חבר במכון "מאור ישראל"? הם עדיין לא מצאו אותך?... לחץ כדי להרחיב... חחחחח הנסתרות לה' אלוקינו...
בנימין לוריא אמר: הרב @אושרי רביב, למה אתה (עדיין) לא חבר במכון "מאור ישראל"? הם עדיין לא מצאו אותך?... לחץ כדי להרחיב... חחחחח הנסתרות לה' אלוקינו...