בשנתיים האחרונות הרב מוצפי עובר מידי מוצש טיפול רפואי מה שמונע ממנו ועושה לו צער גדול להגיע לרב המקדים.מתי כבר הרב מוצפי שליט"א יהיה הרב המקדים?
יצויין, שפעם מרן הרב מוצפי היה הרב המחליף של מרן הראשל
בשנתיים האחרונות הרב מוצפי עובר מידי מוצש טיפול רפואי מה שמונע ממנו ועושה לו צער גדול להגיע לרב המקדים.מתי כבר הרב מוצפי שליט"א יהיה הרב המקדים?
אכן הרב לניאדו הגיע לביקור בארץ, ככל הנראה הוא יהיה הרב המקדים.השבוע פרשת ויחי הרבנים המקדים יהיו בעזרת השם ככל הנראה
הרב אפרים לניאדו, מסאו פאולו ברזיל.
והרב מנצור מניו יורק-אמריקה.
לא לשכוח לייק!
מתי?יצויין, שפעם מרן הרב מוצפי היה הרב המחליף של מרן הראשל
???רבה של ברזיל
א"כ צ"ע על דר וסוחרת...רבה של ק"ק בית יעקב סאו פאולו ברזיל.
???
רבה של ק"ק בית יעקב סאו פאולו ברזיל.
רב קהילת סאן פאולו בברזיל.א"כ צ"ע על דר וסוחרת...
אכן הרב לנייאדו חיתן השבוע את נכדתו בירושלים.אכן הרב לניאדו הגיע לביקור בארץ, ככל הנראה הוא יהיה הרב המקדים.
במהלך השבוע הוא עשה ביקור בכמה מוסדות תורה בארץ.
הרב המקדים: הרה"ג הרב מרדכי רלב"ג שליט"א ראב"ד ירושלים.בינתיים לא זה ולא זה
מה שאני רואה, שאתם יכולים להביא דיווחים כל השבוע, אבל בסוף...הרב המקדים: הרה"ג הרב מרדכי רלב"ג שליט"א ראב"ד ירושלים.
דווקא רוב ככל הפעמים זה נכון.מה שאני רואה, שאתם יכולים להביא דיווחים כל השבוע, אבל בסוף...
כמדומה שיש תקנה בחב"ד שלא להתפלל שחרית בשבת קודם השעה 10.אגב בענין מה שאמר הערב רבינו שיש חסידויות שמתפללים מאוחר, בישיבת חב"ד במגדל העמק מתחילים את שחרית של שבת ב11.20 אחרי ש"למדו חסידות" משעה 8...
תמוה שמתפללים בשעה 9 בהרבה מקומותכמדומה שיש תקנה בחב"ד שלא להתפלל שחרית בשבת קודם השעה 10.
11:30 זה כבר חצות היוםאמר אדון יצחק משען: בענין השמע ישראל במסגד
ביקשתי השבוע מאחד הבחורים שלנו שישיג לי את הדפים של הרב מזוז וראיתי שכתוב שם שונה ממה ששלחו לי בתחילת השבוע, ואחרי כל מה שנכתב כאן הדברים שלו שם לא קשורים לעצם הסיטואציה הזו, שכן הצעקות הקדושות של החיילים שלנו נשמעו בכל ג'נין, וזה לא שסתם הם אמרו שם שמע ישראל שאין לאף אחד בעיה עם זה
ועוד אני הולך רכיל מגלה סוד לאלה החצופים שכתבו שרבינו יצחק אמר את דבריו כביכול בגלל שהוא מחויב לממסד, שההיפך הוא הנכון, הגיע אל רבינו מידע מהימן שהאירוע הזה ספציפי גרם להתחממות אצל ערבים אחרים שהם לא מוגדרים כעוינים, שכן בעיניהם הם ראו שזה נעשה בתור התגרות, והגילוי דעת של איש דת בכיר עזר קצת להנמיך את הלהבות
אגב בענין מה שאמר הערב רבינו שיש חסידויות שמתפללים מאוחר, בישיבת חב"ד במגדל העמק מתחילים את שחרית של שבת ב11.20 אחרי ש"למדו חסידות" משעה 8...
אגב כשרצו למנות את מהר''י טייטלבום זיע''א כגאב''ד העדה אמרו להגרי''ז אבל הוא מתפלל מאוחר11:30 זה כבר חצות היום
צדיק שלימה שאני רואה, שאתם יכולים להביא דיווחים כל השבוע, אבל בסוף...
או להפסיק לעדכן דברים שכל הזמן משתנים...צדיק שלי
השבוע מי שהיה צריך להיות הרמקים זה מה שנכתב אבל ברגע האחרון זה לא יצא לפועל מסיבה שאני יכתוב בהמשך השבוע.
אז... להפסיק להתעצבן חבל על הבריאות
הרב רלבג היה צריך להיות בפרשת וארא