פששש, כבודך שליט"א חבר מועצת החכמים, ואנוכי לא ידעתי...ועל זה נצרף אותם למועצת?????
הנח לחברי המועצת שליט"א, הם יבחרו את מי לצרף!
פששש, כבודך שליט"א חבר מועצת החכמים, ואנוכי לא ידעתי...ועל זה נצרף אותם למועצת?????
מעניין. אני לא זוכר המחאה שלך שהיה אשכול איזה רבנים צריכים לצרף להמועצת......פששש, כבודך שליט"א חבר מועצת החכמים, ואנוכי לא ידעתי...
הנח לחברי המועצת שליט"א, הם יבחרו את מי לצרף!
חלק מהם ודאי כן אמרו בצורה ברורה רק ש"ס (לדוגמא הרב יהודה כהן אתמול ביזדים)ממש לא. אולי שהם יכתבו להצביע ש"ס נקודה. לא רק מי שמצביע ט.
האמת שכעת איני זוכר שהיה כזה אשכול, ואם כתבתי בו כלל, וגם כאן איני מוחה.מעניין. אני לא זוכר המחאה שלך שהיה אשכול איזה רבנים צריכים לצרף להמועצת......
וכמדומני שהיה שם גם מכתב מהרב טופיק (הרב תופיק אביעזרי שליט"א - אותו אחד?)הרב הספרדי היחיד שעוד לא חזר לש"ס. אפילו הרבנים של פורת יוסף שהיו נגד בחירות הם חתמו להצביע ש"ס. (הרב טופיק)
אותו אחד. האמת שרוב המכתבים היו באותו סגנון של נגד אדישות וכו.. בלי להגיד ש"ס.ודרך אגב, מענין שהרב רצאבי שם ב'הדרך' לא כתב להצביע ש"ס אלא על חשיבות ההצבעה.
וכמדומני שהיה שם גם מכתב מהרב טופיק (הרב תופיק אביעזרי שליט"א - אותו אחד?)
לענ" ד המגמה צריכה להיות איחוד וקירוב הלבבות של כל בני ספרד לגווניהם, זה יתן לנו כח ומשקל רב להמשיך את המהפכה, גם בתוכנו, וגם אצל העם שבשדות הי"ו, ובכך ירבה כבוד שמים.אי אפשר לבדוק (זה נמחק)
ברור שהם יעשו ההחלטות ואנחנו נקבל אותם אבל יש פה אנשים שהביאו דעה שצריך להוסיף חלק ממרביצי.
אמת! וחבל שגם האשכנזים לא השכילו לעשות כמעשה ר' אריה דרעי לקרב קהלים חדשים כדוגמת הפלג ועודלענ" ד המגמה צריכה להיות איחוד וקירוב הלבבות של כל בני ספרד לגווניהם, זה יתן לנו כח ומשקל רב להמשיך את המהפכה, גם בתוכנו, וגם אצל העם שבשדות הי"ו, ובכך ירבה כבוד שמים.
אבל ההחלטה כמובן בידי חכמי הדור שליט"א.
לכאורה, הרב טופיק הוא תלמידם המובהק של הגר"י צדקה והגרב"צ אבא שאול נ"ע, המתנגדים להשתתפות בבחירות, לכן אינו יכול לכתוב שיצביעו בקום ועשה וכו' אלא בנוסח הפרווה.אותו אחד. האמת שרוב המכתבים היו באותו סגנון של נגד אדישות וכו.. בלי להגיד ש"ס.
כתב להצביע רק לא כתב למי.לכאורה, הרב טופיק הוא תלמידם המובהק של הגר"י צדקה והגרב"צ אבא שאול נ"ע, המתנגדים להשתתפות בבחירות, לכן אינו יכול לכתוב שיצביעו בקום ועשה וכו' אלא בנוסח הפרווה.
אמנם כן הוא, אך ראה גם הגה"צ בן ציון מוצפי שליט"א היה בדעה זו עד לשנים האחרונות שמרן זיע"א נפטר ובאו זרים לכבוש נחלותיה ושינס מתניו ודיבר גלויות בעד המפעל הקדוש הזה.לכאורה, הרב טופיק הוא תלמידם המובהק של הגר"י צדקה והגרב"צ אבא שאול נ"ע, המתנגדים להשתתפות בבחירות, לכן אינו יכול לכתוב שיצביעו בקום ועשה וכו' אלא בנוסח הפרווה.
במכתב שאני צירפתי, מובא בשמו למי להצביעכתב להצביע רק לא כתב למי
זו דעת רבו הגרב"צ נ"ע.בעבר הוא הורה למשפחתו להצביע במקומי בלבד.
ומ"מ איהו גופיה אינו הולך לקלפי.אמנם כן הוא, אך ראה גם הגה"צ בן ציון מוצפי שליט"א היה בדעה זו עד לשנים האחרונות שמרן זיע"א נפטר ובאו זרים לכבוש נחלותיה ושינס מתניו ודיבר גלויות בעד המפעל הקדוש הזה.
הוא שלדבריו כך קיבל מרבו כך יעשה, אבל שאר התלמידים שלא קיבלו כך, לכאורה א"א לבוא עליהם בטענה.וכן ראיתי בהדרך שהביאו דברי הגאון הגדול מו"ר נתן בן סניור תלמידו של הגרב"צ א"ש שכתב כדבריך אלא שלאור הגזירות וכו' על כגון דא כתב לו הרב א"ש שיהיו זמנים שיצטרכו לשנות את הדעה. (זהו תוכ"ד. אינו לפני..)
רק מי שחשב להצביע לעולי להר הבית.במכתב שאני צירפתי, מובא בשמו למי להצביע
כבודו בטוח?ומ"מ איהו גופיה אינו הולך לקלפי.
100%כבודו בטוח?
זה לשון הרע, לא?ומ"מ איהו גופיה אינו הולך לקלפי.
לא נראה לי, נוהג כדעת אביו זצ"לזה לשון הרע, לא?