• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מהפכה בציבור הספרדי?????????

כי יש אנשים קטנים בתוך ש"ס שרוצים להחניף למשוכנזים ולצערנו לא מכבדים את מורינו הראשון לציון שליט"א
ומתרצים את זה שרוצים רק ראשי ישיבססססס ושוכחים שמרן הראשון לציון היה ראש ישיבה של ישיבה שהוציא תלמידי חכמים גדולים לא פחות מכל הראשי ישיבות שמזמנים לכנסים אלו
בושה וחרפה
ביום שישי שמעתי מאחיין של אחד המארגנים שם, שהצליחו לעשות כנס עם מזרח מכובד ללא רשלצי"ם וגלימות. עפ"ל.

ביום שישי שמעתי מאחיין של אחד המארגנים שם, שהצליחו לעשות כנס עם מזרח מכובד ללא רשלצי"ם וגלימות. עפ"ל.
זה בדיוק היתה כוונתי שכתבתי את מה שכתבתי כי אני מכיר טוב מאוד את הנפשות הפועלות שם ומשום מה

נ ליסואר ירד עלי באחד ההודעות וכתב שאני משעומם וכו' וכו' אז שיראה את מה שכתבתם​

ודרך אגב כמו החצוף שאמר כן על הגלימות וכו' יש עוד לא מעט לצערי​

זה בדיוק היתה כוונתי שכתבתי את מה שכתבתי כי אני מכיר טוב מאוד את הנפשות הפועלות שם ומשום מה

נ ליסואר ירד עלי באחד ההודעות וכתב שאני משעומם וכו' וכו' אז שיראה את מה שכתבתם​

ודרך אגב כמו החצוף שאמר כן על הגלימות וכו' יש עוד לא מעט לצערי​

אולי לא מעטים בכמות, אבל מעטים באיכות, זה סוג של חולי נפש.

אבל האם יש מי ששם לב למשהו חסר שהיה על הבמה שם? אני כן!! מסתמא אתם מבינים הדק היטב, האם יש לכם הסבר שכביכול רוצים לתת לראשי הישיבות הספרדיות הנהגה במועצת חכמי התורה ולקרב את הספרדים 'הבני תורה' שברחו לאשכנזים בחזרה הביתה. האם אתם רוצים למחות שהמטרה לא מקדשת את כל האמצעים וזה בזיון בכבוד הראשל''צ. אנא הביעו את דעתכם אבל נא לשמור על הכבוד ושיח ראוי.
איזה ראשי ישיבות היו ?

הוא לא היחיד שמורה להצביע ולא מצביע בפועל. יש להם הוראה מרבותיהם לא להצביע והם לא ילך נגדם אבל מורים לנו שעכשיו בגלל המצב כן ראוי לסמוך על המתירים ולהצביע.
מצביע והולך בעוז ובגאון לא לחינם כתב בבחירות דאשתקד "מרוב צערי הפרתי את נדרי"...

חזור
חלק עליון