יצחק כהן הי"ו
Well-known member
גג נשים אותך פייטן![]()
אבל ביום ההילולא כן, במקום לדבר במשדר המרכזי ביום ההילולא!
גג נשים אותך פייטן![]()
הוי אומר שהוא כתב למעלה מ9% מההודעות בפורום
רק שאני יבין מה זה אומר לך? אם נניח שאכן רק הלייקים נספרים [ולא גם התגובות השליליות שאז נפלה הפיתה בבירה] אני אישית מסתכל על זה כמחייב תראה מה ה' נתן לך ומה אתה עושה עם זה?! וחוצמזה לאן זה מקדם אותי בחיים?מזל טוב לרב @יצחק משען על התקדמותו למקום השני (ונקווה שהאחרון) במספר הלייקי'ם.
תשתדל לשמור ע"ז כך, פן יעקפך הרב @מורשת מרן...
הצג קובץ מצורף 33899
שעזרת פה לניקים רבים, וניקים רבים אהבו את הודעותיך.רק שאני יבין מה זה אומר לך?
עוזר לאנשיםאם נניח שאכן רק הלייקים נספרים [ולא גם התגובות השליליות שאז נפלה הפיתה בבירה] אני אישית מסתכל על זה כמחייב תראה מה ה' נתן לך ומה אתה עושה עם זה?!
למילוי ייעודך בעולם הזהוחוצמזה לאן זה מקדם אותי בחיים?
לאן כב' הולךאני שמח לבשר לכולם שיצאתי לדרך ישנה.. בהזדמנות זו אני מודה לכולם על כל הדרך שעשינו יחד, בפרט לידידי שאיני מכירו הרה''ג @פשוט שליט''א שהוא באמת יחסר לי, ורבות החכמתי ממנו, וכן ידידיי שנפרדתי מהם בפרטי
ברוכים תהיו באהבה רבתי
מה הפשט???אני שמח לבשר לכולם שיצאתי לדרך ישנה.. בהזדמנות זו אני מודה לכולם על כל הדרך שעשינו יחד, בפרט לידידי שאיני מכירו הרה''ג @פשוט שליט''א שהוא באמת יחסר לי, ורבות החכמתי ממנו, וכן ידידיי שנפרדתי מהם בפרטי
ברוכים תהיו באהבה רבתי
עובר דירה כמדומני..................אני שמח לבשר לכולם שיצאתי לדרך ישנה.. בהזדמנות זו אני מודה לכולם על כל הדרך שעשינו יחד, בפרט לידידי שאיני מכירו הרה''ג @פשוט שליט''א שהוא באמת יחסר לי, ורבות החכמתי ממנו, וכן ידידיי שנפרדתי מהם בפרטי
ברוכים תהיו באהבה רבתי
ממ"בלאן כב' הולך
בברכת התורה
צר לי עליך אחי נעמת לי מאוד.אני שמח לבשר לכולם שיצאתי לדרך ישנה.. בהזדמנות זו אני מודה לכולם על כל הדרך שעשינו יחד, בפרט לידידי שאיני מכירו הרה''ג @פשוט שליט''א שהוא באמת יחסר לי, ורבות החכמתי ממנו, וכן ידידיי שנפרדתי מהם בפרטי
ברוכים תהיו באהבה רבתי
אם כוונתך אלי, אין לומר כן.אולי יש לומר שפשוט עזב את הפורום<<<<