נוגע ועוד איך, כל ישראל ערבים זה לזה.עכ"פ,
זה לא נוגע לנו !!!!
אני בהלם ממכם.
נוגע ועוד איך, כל ישראל ערבים זה לזה.עכ"פ,
זה לא נוגע לנו !!!!
לא, ומה יתן ומה יוסיף, חסר מחלוקות והתבטאויות בין גדולים?!ראית את המענה של מרן הראש"ל שליט"א על דבריו?
לא נכנס לזהאם קרע את המכתב, מנין לך זאת?
לאהוא סיפר לך?
כוונתי הייתה שזה לא נוגע לנו לדוש ולתחקר מה קורה אצל אחרים,נוגע ועוד איך, כל ישראל ערבים זה לזה.
אני בהלם ממכם.
חחח
רבים מראשי הישיבות, בעיקר המשוכנזים.
לא שמעתי בלתי היום.כמובן רים מהם מדגישים שזה לא הלוכה אלא השקופה...
לא מדבר על הלשונות, אלא על הטענות. הטענות קשות מאוד.לא, ומה יתן ומה יוסיף, חסר מחלוקות והתבטאויות בין גדולים?!
השאלה לא אם אתה נכנס לזה, אלא איך אתה יוצר מזה...לא נכנס לזה
שמעתי מרבים.לא שמעתי בלתי היום.
לא יאומן כי יסופר. שגעון ממש.שמעתי מרבים.
מפני כבודם לא אמנה שמותם.
ע' בהודעות הקודמות שהוא בא בחוצפה כלפי מי שגדול. ודיבר בגאווה ובוז פנים אל פנים אל מול מרן שליט"א.לא זכיתי להבין על מה נדרשת מחאה, וכי כל אדם שחולק להלכה על דעתו של הגרע"י מצריך מחאה, והרי כך היא דרכה של תורה לפסוק כפי הנראה מסוגיית הגמרא והראשונים בלא משוא פנים, ולא הבנתי מדוע פשיט"ל לכל המגיבים פה שיש חובה למחות בבחור הנ"ל.
אגב, יש לציין שאמר לי מישהו שהיה שם שהבחור שניגש לרב זה לא הבחור הכותב, אלא בחור (תמים) שנשלח על ידו.ע' בהודעות הקודמות שהוא בא בחוצפה כלפי מי שגדול. ודיבר בגאווה ובוז פנים אל פנים אל מול מרן שליט"א.
ע' בהודעות הקודמות שהוא בא בחוצפה כלפי מי שגדול. ודיבר בגאווה ובוז פנים אל פנים אל מול מרן שליט"א.
לשיטתך מהו ת"ח שלא הגיע להוראה ומורה? ילד בת"ת? או שמא בחור ישיבה שסתם זורק ניחושים בלי ללמוד את הסוגיא?וכי אסור לבחור ישיבה להגיע למסקנה שונה מזו של הגרע"י, אתמהה.
קראת מה שכתבתי לפני שהגבת?שמעתי פעם בשם הגר"ש ואזנר שמה שרבים מורים ללכת דוקא עם פאה זה רק בגלל שמרן זיע"א אמר שאסור.
הרב ע"ה ס"ט בטעות הגבתי למיטוט שלך כוונתי לדברי הרב "תכלס"שמעתי פעם בשם הגר"ש ואזנר שמה שרבים מורים ללכת דוקא עם פאה זה רק בגלל שמרן זיע"א אמר שאסור.
לשיטתך, מהו תלמיד שלא הגיע להוראה ומורה
ע"ז בדיוק עניתי, שאיתם אין שום בעיה והבעיה היא עם הסוג השני.קראת מה שכתבתי לפני שהגבת?
אם כן בודאי לא חשבת לפני שכתבת!!!
כתבתי מפורש שיש ראשי ישיבות שחלקו על מרן בהלכה ואין בזה כלל בעיה אדרבא אלו ואלו דברי אלוקים חיים
אבל מה לעשות שיש ראשי ישיבות שבאמת אין להם מושג בזה וכל המושגים שלהם בהלכה מסתכמים במה שמרן אמר
על דא קא בכינא ואת אלה באנו להוציא...
כמדומה שאתה רוצה ליצור מתשובתי זלזול בכבודו של הגר''י עדס שליט''א ואת זה לא אתן, ואף אם תשמע דברים המתקבלים על הדעת זה לא ישנה במאומה את הסתכלותך עליו, ולכך השתיקה יפה, וה' הטוב יכפר בעדך.השאלה לא אם אתה נכנס לזה, אלא איך אתה יוצר מזה...
ממש לא זו כוונתי.כמדומה שאתה רוצה ליצור מתשובתי זלזול בכבודו של הגר''י עדס שליט''א ואת זה לא אתן, ואף אם תשמע דברים המתקבלים על הדעת זה לא ישנה במאומה את הסתכלותך עליו, ולכך השתיקה יפה, וה' הטוב יכפר בעדך.
כמדומני שכתבתי זאת הבחור הנל שלח בחור משיעור באגב, יש לציין שאמר לי מישהו שהיה שם שהבחור שניגש לרב זה לא הבחור הכותב, אלא בחור (תמים) שנשלח על ידו.
איני יודע אם נכון, אבל כך סיפר לי מי שהיה שם.
א. לא אני כתבתי.פותח האשכול חירף וגידף במסמך המצורף את הבחור הנ"ל לא בשל חוצפתו, אלא בשל עצם התעוזה לא להסכים עם הגרע"י בסוגיא מסוימת, [דבר שגם הוא בכלל 'חוצפה' לשיטתו], ודבר זה אינו נראה תקין כ"כ, וכי אסור לבחור ישיבה להגיע למסקנה שונה מזו של הגרע"י, אתמהה.