הצעיר ני"ו
Well-known member
וגם תוך כמה זמן עונה בדר"כ
בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר. כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים. הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות). אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל. חזקו ואמצו!
הכוונה לבנו הגר"ד לאו שליט"א הרב הראשי כיוםאולי זה יעזור לך...
אא"כ אתה מתכוון למייל הרשמי של הרבנות.![]()
הרב דוד לאו | הרב הראשי | ירושלים | מרכז לאו - LAU CENTER
הרב הראשי, דוד לאו, נשיא בית הדין, מרכז לאו ליהדות. The Chief Rabbi, David LAU, Lau Centerwww.lau.co.il
וכי מה רצית שירכבו על גבי חמורים?לרבנים יש מיילים: ימות המשיח.
לרבנים יש מיילים: ימות המשיח.
המייל של הלשכה
בס"ד,זה המייל של הלשכה כמבואר באתר הרבנות הראשית
- דואר אלקטרוני rabbia@rab.gov.il
- המייל של מרן הראשל"צ זה בשינוי אות אחת
אתה רוצה שיתירו לך עלייה להר הבית????בס"ד,
אני מחפש את האימיילים (עדיפות לאימייל, אבל אשמח גם על כל דרך אחרת לפניה ישירה) של כבוד הרבנים האלו:
הרב דויד סתיו, הרב דב ליאור, הרב יובל שרלו, הרב שלמה אבינר, הרב דוד חי הכהן, הרב אליקים לבנון, הרב בני קלמנזון, הרב אורי שרקי, הרב איתן אייזמן.
rabbis@rab.gov.ilמהו האימייל בשינוי אות אחת, כפי שהוזכר למעלה, עבור לשכת הראשל"צ?
המייל של הלשכה של הרב לאו, לא של כל הרבנות הראשיתהאם המייל הזה הוא מייל כללי של הרבנות הראשית או של אחד משני הרבנים הראשיים?
ומינין שיש להם מייל?אני מחפש את האימיילים ה-י-ש-י-ר-י-ם של שני הרבנים הראשיים, כל אחד לחוד, לא של הלשכה.
מה צריך יותר מזהלפני כמה שנים שלחתי שאלה לגר"ד לאו, ועד היום לא קבלתי מענה...
לא נראה לי שהוא נוהג לענות תשובה לכולם, אלא רק למי שהוא מכיר.
ובכלל גם הראשונים לציון כמדומני שלא נהגו לענות לכל אחד, אלא רק מרן זיע"א, ויבדלח"ט בנו מרן שליט"א.
כיעויין בהקדמה לשו"ת הראש"ל ח"א.
להזכירך אתה בפרום מורשת מרן ואתה בשירשור על הגר"ד לאו שהוא רה"ר ולא (ר') דוד סתיו (כפי שמכנים אותו גדולי הדור) שיוצא נגד הרה"ר ורוצה לעשות היתרים מוזרים.הרב דויד סתיו, הרב דב ליאור, הרב יובל שרלו, הרב שלמה אבינר, הרב דוד חי הכהן, הרב אליקים לבנון, הרב בני קלמנזון, הרב אורי שרקי, הרב איתן אייזמן.
אין לך מושג למה שאלתי, אבל זה לא קשור בשום אי הסכמות ביניהם.להזכירך אתה בפרום מורשת מרן ואתה בשירשור על הגר"ד לאו שהוא רה"ר ולא (ר') דוד סתיו (כפי שמכנים אותו גדולי הדור) שיוצא נגד הרה"ר ורוצה לעשות היתרים מוזרים.
ראיתי בכניסה לאחד מבתי הכנסת שלו שלט שכתוב שם בבית הכנסת יתקיים הספד לפלוני מפי
"הרב" דוד סתיו "רבה" של שוהם
הרב פלוני ראש ישיבה פלוני
הרבנית אלמונית ראשת ישיבה פלוני
הרבנית אלמונית ראשת ישיבה פלוני
וכן היה שם שלט
שכתוב שכל האנשים יבואו לשחק במשחקי קופסא ביום שב"ק בשעה 20:00 בליל שבת
בקיצור משוגעים משוגעים
הרב דוב ליאור ת"ח באמת רק שמתיר עליה להר-הבית
לגבי השאר
לא מכיר
מה אין לך רבנים אחרים לפנות מה אין לך את מרן שליט"א לשאול ?(ועוד רשימה ארוכה של רבנים)ודע כי יש מזרחנקים צדיקים באמת
את מי אתה מחפש לאיפה הגענו בפרום מורשת מרן לשאל על רבנים מזרחנקים
כדוגמת
הגאון ר' עמיאל שטרנברג שליט"א (ואחיו הגאון ר' מרדכי זצ"ל) ראש ישיבת הר המור שהיתי גר ליד ישיבתו באמת האברכים שם ת"ח גדולים צדיקים ויראי שמים
הגאון ר' יעקב שפירא שליט"א ראש ישיבת מרכז הרב
ועוד
נ.ב במחילה מכבודו אני כותב ככה בגלל הכעס שיש לי ע"ז שכתבת כך בפרום תכתוב כך בפרום של המזרחנקים או במקומות אחרי.
בברכה שתזכה להגדיל תורה ולהאדירה ותזכה ללמוד מתורת מרנן ורבנן באמת ולא לחפש אחרי כל אחד שחושב שהוא "הרב הגאון"