יש למישהו את הספר מגיד הרקיע של יתד המאיר, ויכול להעלות כאן את המפתחות שלו?
מורשת מרן Administrator חבר צוות 28 אפריל 2023 #1 יש למישהו את הספר מגיד הרקיע של יתד המאיר, ויכול להעלות כאן את המפתחות שלו?
יצחק משען Well-known member 28 אפריל 2023 #2 מתנצל על האיכות, אבל עדיף מכלום [אחסן בלש] היה עוד חלק עם כריכה רכה אני לא מוצא כעת, והאוצר החכמה שלי לא פועל לבדוק שם קבצים מצורפים 1682665629698.png 8.9 MB · צפיות: 60
מתנצל על האיכות, אבל עדיף מכלום [אחסן בלש] היה עוד חלק עם כריכה רכה אני לא מוצא כעת, והאוצר החכמה שלי לא פועל לבדוק שם
פותח הדיון פותח הדיון מורשת מרן Administrator חבר צוות 28 אפריל 2023 #3 @יצחק משען חזק וברוך אין באוצר...
יצחק משען Well-known member 28 אפריל 2023 #4 מורשת מרן אמר: @יצחק משען חזק וברוך אין באוצר... לחץ כדי להרחיב... לטיפולו של @אהרן כהן
א אהרן כהן Well-known member 28 אפריל 2023 #5 יצחק משען אמר: לטיפולו של @אהרן כהן לחץ כדי להרחיב... זה כבר בטיפול הרבה זמן, המו"ל כנראה עסוק מאד מאד, אקוה שישלח בהקדם בע"ה.
יצחק משען אמר: לטיפולו של @אהרן כהן לחץ כדי להרחיב... זה כבר בטיפול הרבה זמן, המו"ל כנראה עסוק מאד מאד, אקוה שישלח בהקדם בע"ה.
אושרי רביב Well-known member 25 Jan 2025 #7 בנימין לוריא אמר: איך אפשר להשיג את הספר הזה? לחץ כדי להרחיב... גם אני מצטרף. ואף אם מישהו רוצה למכור אותו מאשר ברשותו, אקנה בכל מחיר. אשמח שייצרו איתי קשר בפרטי.
בנימין לוריא אמר: איך אפשר להשיג את הספר הזה? לחץ כדי להרחיב... גם אני מצטרף. ואף אם מישהו רוצה למכור אותו מאשר ברשותו, אקנה בכל מחיר. אשמח שייצרו איתי קשר בפרטי.