לעשות רצון קוני
Member
קשקושכחלק ממלחמתו של מרן הגראי"ל בבני הפלג הוא רצה להכניס את הגרד"ל שממנו פחדו בני הפלג
קשקושכחלק ממלחמתו של מרן הגראי"ל בבני הפלג הוא רצה להכניס את הגרד"ל שממנו פחדו בני הפלג
הרב שטימן, וכן הגר"לכחלק ממלחמתו של מרן הגראי"ל בבני הפלג הוא רצה להכניס את הגרד"ל שממנו פחדו בני הפלג
אין פה שום ליגלוג על הגראי"ללפני מספר שנים זה נאמר בעלון של הפלג הקיצוני שבאו רח"ל ללגלג על הגראי"ל......
זה מחזק את מה שכתבתי.הרב שטימן, וכן הגר"ל
שניהם לא הולכים באותו קו של הרב שך
בניגוד להפלג שמצהרים כל היום שהם ההמשך של הרב שך
זה ממש לא נכון!!!!!!!!! העלון הנ"ל הינו בלא רבנים ומורי דרך כלל!!!!!!!!!!!!!!!!!! אינני רוצה לכתוב את התארים המחוצפים בהם הם מכנים את גדולי הדור!!!!!!!!!!אין פה שום ליגלוג על הגראי"ל
דור דור ודורשיו
כל מנהיג וההשקפה שלו.
מי זה הגרלהרב שטימן, וכן הגר"ל
שניהם לא הולכים באותו קו של הרב שך
בניגוד להפלג שמצהרים כל היום שהם ההמשך של הרב שך
אין פה שום ליגלוג על הגראי"ללפני מספר שנים זה נאמר בעלון של הפלג הקיצוני שבאו רח"ל ללגלג על הגראי"ל......
לא יודע על איזה עלון אתה מדברזה ממש לא נכון!!!!!!!!! העלון הנ"ל הינו בלא רבנים ומורי דרך כלל!!!!!!!!!!!!!!!!!! אינני רוצה לכתוב את התארים המחוצפים בהם הם מכנים את גדולי הדור!!!!!!!!!!
מן הסתם כוונתו שאם כי שהם נתכוונו ללגלג, בעיננו אי"ז לגלוגזה ממש לא נכון!!!!!!!!! העלון הנ"ל הינו בלא רבנים ומורי דרך כלל!!!!!!!!!!!!!!!!!! אינני רוצה לכתוב את התארים המחוצפים בהם הם מכנים את גדולי הדור!!!!!!!!!!
וגם אף אחד לא אמר שהם התכוונו ללגלגמן הסתם כוונתו שאם כי שהם נתכוונו ללגלג, בעיננו אי"ז לגלוג
אני אומרוגם אף אחד לא אמר שהם התכוונו ללגלג
וגם אף אחד לא אמר שהם התכוונו ללגלג
אין אפשרות שהם כותבים באיזה עלון שהגראי"ל מחפש מנהיג שיודע לריב עם אנשים ואינם מתכוונים ללגלג...מן הסתם כוונתו שאם כי שהם נתכוונו ללגלג, בעיננו אי"ז לגלוג
כןר' דב לנדו בהשקפותיו הרבה יותר קרוב ל'קנאים' מהמנהיגים שלפניו, ככל השקפת חוג תלמידי החזו"א, כידוע,
לא יודע על מה אתה מדבראין אפשרות שהם כותבים באיזה עלון שהגראי"ל מחפש מנהיג שיודע לריב עם אנשים ואינם מתכוונים ללגלג...
אין לי את זה אצלי. קראתי את זה לפני תקופה ארוכה אבל ככה היה כתוב שם!!!כן
לא יודע על מה אתה מדבר
תביא ונראה
מה השם של העלון הזהאין לי את זה אצלי. קראתי את זה לפני תקופה ארוכה אבל ככה היה כתוב שם!!!
אני לא זוכר אבל את זה אני יכול לבדוקמה השם של העלון הזה
מה אתה רוצה הם הוציאו את המכתבלאחר כל התירוצים, אין חכם מחכמי הספרדים הראוי להיות בשורה הראשונה?
חכם משה שליט"א נופל מהם חלילה בגדלותו ובצדקותו?