• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מכתב דרמטי חשוב ומסעיר להנהלת הפורום שיחיו

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
נערך לאחרונה:
בלי לשאול את המשתמש? [או שהוא ביקש]
הוא ביקש.
העברת לשם את מה שנכתב כאן מה ש @זולדן כתב שלפתוח ע"ז אשכול חדש, ועוד כמה דברים העברת לשם ...
נכון. כי במקום לפתוח אשכול חדש פשוט הועבר למקום הנכון, והכל מסודר ובא על מקומו בשלום.
(רק שלא יתלוננו שמוחקים הודעות וכו'... זאת כבר הודעתי מראש שאן מישהו כתב הודעה במקום לא נכון והגיבו לו שזה לא המקום ויכתוב במקום אחר, אני פשוט מעביר את ההודעה שנכתבה בטעות, ומוחק את מה שהגיבו לו, למען הסדר הטוב).

לענ"ד הכתיבה של זולדן לא ראויה, וחבל שהוא מטריד את החברים כאן לשווא.
אבל צריך להתייחס לכאב שמאחורי ההתנהגות שלו.

אם הבנתי נכון, זולדן מרגיש שאין מקום בפורום למי שהולך אחרי הרב עובדיה זצ"ל אבל לא אחרי בנו הרב יצחק אלא אחרי רבנים נוספים (למשל הרב דוד).
@מורשת מרן @בנימין לוריא האם זה נכון?
אם לא, אנא הבהירו זאת במפורש.
ואם זה נכון, אנא כתבו זאת במפורש בכותרת של הפורום ובכללים, ואז מי שזה לא מוצא חן בעיניו פשוט יילך לפורום אחר ולא יישאר כאן ויתלונן

לענ"ד הכתיבה של זולדן לא ראויה, וחבל שהוא מטריד את החברים כאן לשווא.
אבל צריך להתייחס לכאב שמאחורי ההתנהגות שלו.

אם הבנתי נכון, זולדן מרגיש שאין מקום בפורום למי שהולך אחרי הרב עובדיה זצ"ל אבל לא אחרי בנו הרב יצחק אלא אחרי רבנים נוספים (למשל הרב דוד).
אם לא, אנא הבהירו זאת במפורש.
ואם זה נכון, אנא כתבו זאת במפורש בכותרת של הפורום ובכללים, ואז מי שזה לא מוצא חן בעיניו פשוט יילך לפורום אחר ולא יישאר כאן ויתלונן
זו לא הבעיה היחידה שכתבתי
כמבואר להדיא לאורך השרשור.

לא נכון בכלל.
בעבר פורסם כאן סקר אחרי איזה רב המשתמשים כאן הולכים, נכון, רובם הגדול אחרי מרן שליט"א, אבל גם חלק גדול אחרי רבנים אחרים. והם מוצאים את עצמם פה טוב מאוד. כמו שהם עצמם יכולים להעיד.
כל הבעיה היא באנשים שבאים לקנטר, להתסיס ולהתנגח.
הם לא יישארו כאן, גם עם כל המלחמות והתחכומים שהם עושים.
דמה לעצמך שאנשים מסויימים, יהיו אשר יהיו, נכנסים לישיבה, וצועקים ומשמיצים את ראש הישיבה באמצע הסדר בבית המדרש, יאמרו מה שיאמרו, יטענו מה שיטענו, מיד הם ימצאו את עצמם בחוץ בבושת פנים.
הנמשל מובן.
ולמרות זאת אנחנו משתדלים לעשות זאת בצורה יפה ונעימה, לבד ממקומות שלא מותירים לנו ברירה אחרת.

מורשת מרן הי"ו,
האם ברצונך להמשיך לדון עימי או לאו?

(היה עדיף לעשות זאת בצורה שרק שנינו יכולים להגיב,
אבל לדעתי ומסתמא גם לדעתך,
מעלה גדולה שכולם רואים את הדו שיח הזה).

מורשת מרן הי"ו,
האם ברצונך להמשיך לדון עימי או לאו?

(היה עדיף לעשות זאת בצורה שרק שנינו יכולים להגיב,
אבל לדעתי ומסתמא גם לדעתך,
מעלה גדולה שכולם רואים את הדו שיח הזה).

@זולדן אני את שלי אמרתי.
זה לא נראה שאתה מתייחס בצורה עניינית, ומנסה לתקוף את המערכת על כל דבר ועניין.

זה לא דיון ענייני. השקעתי הרבה על התגובות שכתבתי לך.
לא רואה שאתה עונה לגופו של עניין, לצערי.
לזה לא ייקרא דיון, אלא חילוף האשמות.
עם כל הכבוד, אין לנו את הזמן לזה.

אגב, התעלמות מחלק מהשאלות שלי זה גם דיון עניני?
לא זכור לי שלא עניתי על משהו.
אם אני טועה, הייתי שמח לענות על הכל, למי שמוכן לשמוע.
המשתמשים יכולים להעיד כאן שאנחנו אוהבים ביקורת, ולא בורחים ממנה.
הרבה פונים בהודעות פרטיות, או בצורה גלויה. אם זה לא היה בצורה קנטרנית, הם קיבלו תשובות בשמחה ובאהבה.
לצערי כאן זה לא המצב.
חושב שמיצינו.
מתקרבים לנעילת השרשור.

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון