• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

מכתב דרמטי חשוב ומסעיר להנהלת הפורום שיחיו

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
שלום וברכה להנהלת הקודש וכל המסייעים העוזרים ושומרים על תורתו ומורשתו של רבינו הגדול מרן רבינו עובדיה יוסף זיע"א.
באנו בזאת בבקשה ממכם, באם תוכלו לתת לנו כאן את הבמה של תלמידי מרן הראש"ל שליט"א,
למחות על כבודו ומורשתו, כי אין לנו עוד מקום אחר מלבד כאן.
ועוד עניין המחיקות, שרבים אומרים מי יראנו טוב, ויתמעטו המחיקות בכלל, וכשנמחק אם יוכלו לפרט מדוע ולמה.
בין מחיקת הודעות וכ"ש מחיקת נושאים,.
ובהזדמנות זו נודה להרב הגדול מעוש ומגדול רבינו @מורשת מרן נר''ו הפועל רבות למען היהדות הנאמנה בארץ ובתפוצות.
ואבקש מכל מי שבוער לו עניין זה שיפרט גם כן הוא דבריו כאן באשכול הייעודי.
בתודה ובברכה,
זעירא מן חבריא @נשיא
בשם כמה וכמה מחו''ר הפורום שליט''א
מה בדיוק נמחק? (בלי קשר לשבוע שעבר).
למשל האשכול שהיה היום על איזה מערבל שנעלם לפתע פתאום.
לא נמחק. הועבר למקום הראוי.
זכינו ב"ה ויש לפורום כ4 מפקחים יקרים, מוסרים נפש כפשוטו, שלא על מנת לקבל פרס. כדי שחלילה לא תצא תקלה מתחת ידינו.

באופן כללי, לא כל דבר אפשר להסביר ולכתוב בפורום הגלוי לכל, ויש הרבה דברים מאחורי הקלעים ומתחת לפני השטח.

וה' יעזרנו שלא יצא מכשול מתחת ידינו.

אני מוכן להגיב את תגובתי, אם כי אינה כתגובה רשמית, כיון שאני כותב זאת על דעתי ולא על דעת המנהל.
דבר ראשון, ישנם כמה וכמה תלונות על פעמים שמוחקים דברים, כשבאמת הם פשוט עוברים מקום למקומם הראוי ולפעמים אפי' 'נעלמים' בחדר הקפה.
דבר שני, ישנם פעמים שתגובה שמישהו הגיב, אפי' שהיא עצמה אינה בעייתי, אך ממנה נגררו והגיבו תגובות שהתגלגלו והתדרדרו. יש פעמים שאנחנו מעדיפים פשוט למחוק את התגובות הבעייתיות שהגיבו, אבל לפעמים הם חוזרים שוב לכתוב, וכן אנשים אחרים חושבים כמותם, ולכן אין מנוס אלא למחוק גם את ההודעה הראשונה.
כמו כן, כל מיני עקיצות ובדיחות ברמה ירודה וכד', אין מקומם בפורום, שכן הפורום הוא לא רשת חברתית. יש כאלו שמתבלבלים בין הפורום לבין צ'אט או וואטסאפ, ואני לא מדבר מבחינת כך שהפורום הוא תורני. אלא גם בדברים שאינם תורניים שמועלים לפורום, יש דברים שהרמה לא מתאימה לפורום.
עוד דבר, שישנם נושאים שכלל לא קשורים לפורום הזה, לדוגמא אם מישהו כותב איזה עדכון שהיה התקפה באיראן וכד' (שלא למטרת תפילה וכו').
ודבר אחרון, יש כל מיני דברים שנכתבים, ואע"פ שאנחנו רוצים להשאירם, מ"מ הדבר מעורר תגובות נזעמות מכל מיני קהלים, ועושה רעש גדול אצל כל מיני גורמים, וכבר חשבו לסגור את הפורום בגלל כל מיני נושאים שהועלו. במצב כזה, אין ברירה אלא למחוק את הדברים, שכן עדיף שיהיה פורום שחסר בו כמה דברים חשובים מאשר שלא יהיה פורום בכלל.

מה בדיוק נמחק? (בלי קשר לשבוע שעבר).

לא נמחק. הועבר למקום הראוי.
זכינו ב"ה ויש לפורום כ4 מפקחים יקרים, מוסרים נפש כפשוטו, שלא על מנת לקבל פרס. כדי שחלילה לא תצא תקלה מתחת ידינו.

באופן כללי, לא כל דבר אפשר להסביר ולכתוב בפורום הגלוי לכל, ויש הרבה דברים מאחורי הקלעים ומתחת לפני השטח.

וה' יעזרנו שלא יצא מכשול מתחת ידינו.
ישר כח גדול לכל העוסקים במלאכת הקודש.
במקום להודות ולהלל ולשבח......
כולם חיייבים כעת להודות למנהל היקר והחשוב שלנו לא מספיק לייק לתת לי אלא להודות
לפיכך חייבים אנו להודות ומנהל המערכת היקר והמסור.

פה מורשת מרן (הרב יצחק יוסף) ותו לא
ומי שלא נאה יכול ללכת!
אני חשבתי שמורשת מרן זה הולך על מרן הרב עובדיה זצוק"ל ולפתע מתברר שהכוונה למרן אחר שהוא מרן הראש"ל שליט"א, רק אני רוצה לעורר שלפי מה שהבנתי הפורום הזה קיבל כסף כדי להמשיך את מורשתו של מרן זצוק"ל, עכשיו שמתברר האמת לכאורה יש להחזיר את הכסף??

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון