בתקוה שכולם חיים.אני מסכים לכל מילה.
נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
בתקוה שכולם חיים.אני מסכים לכל מילה.
ב"האם יורשה לי להציע שכדאי נעשה משהו לפי סדר מסוים למען הסדר הטוב.
נו הרבנים היקרים שפעילים כאן רבות [ומחילה אם נשתמט ממני אחד מהם].
@בנימין לוריא @אושרי רביב @מורשת מרן @יצחק משען לא @פשוט @נתנאל קנתן @הרב שמעון ללוש @ס"ט @נוריאל @ישועה ורחמים @אמיתי @מוח חושב @יעקב ישראל מורה
ועוד ועוד..
נא לשלוח הלאה...
תודה רבה
נודה לך אם תוכל להעביר את זה לשרשור חדש.ב"ה
אחי ורעי,רבותי!!!
האם אנו יודעים מהי ערכת המגן האמתית של עם ישראל?
מהו הנשק הסודי שלנו להשבית את אויבינו?
מהי ההגנה הטובה ביותר של עם ישראל בכל הזמנים?!
וכיצד ננצל מחבלי משיח ?!
יהודים יקרים, יש כאן מכרה יהלומים!
נדיר ואדיר! ממש בזיל הזול!
בהישג יד של כל אחד!
רק לרצות ולהאמין!!!
"יקרה היא מפנינים וכל חפציך לא ישוו בה".
בוא והצטרף ל – 60,000 איש שכבר לומדים את הזוהר מידי יום ביומו, תהווה חלק מן הכלל, ותהיה שותף בהצלת עם ישראל.
http://www.zohar-israel.com
בבקשה לשתף לזיכוי רבים .
בברכה
תהילים יחד - קריאת תהילים משותפת
new.tehilimyahad.com
אכן זה הרעיון בגדול שכפי שכבודו יוכל לראות בהודעותי לעיל.לענ"ד העצה הכי מועילה לזהירות מלה"ר, היא ללמוד 2 הלכות בהל' לה"ר או ללמוד כמה דקות הל' לה"ר בעיון, בתחילת היום מיד אחרי התפילה או בתחילת סדר א', זה התזכורת הכי גדולה להשמר מלה"ר.
רעיון גאוני!!!ראש הישיבה הגרב״ד פוברסקי שוחח הערב טלפונית עם ראש הישיבה הגר״ד לנדו וראש הישיבה הגרמ״ה הירש, וכן עם גדולי ראשי הישיבות - ראשי ישיבת חברון הגר״ד כהן והגר״י חברוני, ר״י מיר הגרא״י פינקל, נשיא ישיבת פוניבז׳ הגר״א כהנמן, הגר״י רוזן והגרש״ב סורוצקין, והורה להם שכיון שהמצב בארץ הוא מצב מלחמה ע״כ דעתו היא שחובה להתחיל את זמן חורף כבר ביום שני בבוקר.
לצערנו בגלל המצב לא היה שיעור ה''י עלינו ויגאלנו במהרה אמן ואמן מצו''ב תפילת מרן.של מרן הראש"ל?, אמר לנו בליל שבת שלא יהיה שיעור.
לא בגלל המצב, אלא מראש לא היה אמור להיות שיעור בגלל ההקפות שניות.לצערנו בגלל המצב לא היה שיעור ה''י עלינו ויגאלנו במהרה אמן ואמן מצו''ב תפילת מרן.
אבל אולי בגלל שבוטלו ההקפות שניות בכל הארץ היה הו"א שיהיה שיעור, קמ"ל דזיל בתר טעמא, ומכיון שההקפות שניות בוטלו עקב המצב, היא הנותנת שלא יהיה שיעור 'בגלל המצב'.לא בגלל המצב, אלא מראש לא היה אמור להיות שיעור בגלל ההקפות שניות.
תיק"ו.אבל אולי בגלל שבוטלו ההקפות שניות בכל הארץ היה הו"א שיהיה שיעור, קמ"ל דזיל בתר טעמא, ומכיון שההקפות שניות בוטלו עקב המצב, היא הנותנת שלא יהיה שיעור 'בגלל המצב'.