זה לא ענייננו, ולא באחריותינו.ברור שאומרים לדעת, מבלי לראות אפי' את בעליהן.... - כדעת מרן!
ומה באמת המציאות?
זה לא ענייננו, ולא באחריותינו.ברור שאומרים לדעת, מבלי לראות אפי' את בעליהן.... - כדעת מרן!
ומה באמת המציאות?
לא אמורים אבל יודעים, בושה וחרפה איך חלק מהם נראות.שלא הוא לא אני ולא אתה אמורים לדעת כיצד מכסות את ראשן נשות הח"כים.
אה"נ, אז גם שלא יטיפו לאחרים על ענינים אחרים!זה לא ענייננו, ולא באחריותינו.
העיקר נאמנים למרן. בושה!לא אמורים אבל יודעים, בושה וחרפה איך הם נראות.
וכבר אמר פעם רב יעקב ע"ה בן מרן שכל החכי"ם של ש"ס אינם נאמנים לאביו כיון שנשותיהן עם פאה. וכי הוא חשוד בעינך שהסתכל על אשה. ואכמ"ל בנושא כאוב זה.
כח הנגיעה קשה מאד כמבואר בספרי המוסרין.אה"נ, אז גם שלא יטיפו לאחרים על ענינים אחרים!
זה לא עניינך ולא ענייני. ובושה וחרפה שנכנסים לקישקעס של השני.לא אמורים אבל יודעים, בושה וחרפה איך הם נראות.
לא יודע, אני מעולם לא קיבלתי הטפות מח"כים, והאמת שהם אינם מעניינים אותי.אה"נ, אז גם שלא יטיפו לאחרים על ענינים אחרים!
תעשה מה שאתה חפץ רק לא תנפנף מרן מרן מרן. הבנת?זה לא עניינך ולא ענייני. ובושה וחרפה שנכנסים לקישקעס של השני.
גם זה לא עניינך ולא ענייני.תעשה מה שאתה חפץ רק לא תנפנף מרן מרן מרן. הבנת?
האמת כאובה.אני לא אוהב לכתוב בנושאים כאלו, אבל מה הדימוי
לגבי הר הבית זה נושא כללי והנהגתי ציבורי, וסכנת נפשות לדעת גדולי ישראל כי מתגרים באומות וכו'
נושא לבוש האשה זה נושא פרטי אישי ולא מכובד לומר את זה לפני בחורים בקעמפ, וזה כהמשך ישיר לסגנון של בן גביר
חוץ מזה במקרה אני יודע שאשת יו"ר שס הולכת רק עם כובע, אבל לא כדאי להגרר לנושא האישי, לא מכובד כלל