• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מעצרי בני הישיבות

הלילה נעצר בחור נוסף בקריית אתא
עוצרים רק פריפריה, וגם זה, משחררים אותם מיד.
לגבי זה שנעצר הלילה אינני יודע מה עלה בגורלו.
השבוע לא נעצר אף אחד לכלא ממש, כולם שוחררו תוך שעות.
הרשויות מאוד מפחדים. מאוד לא נוח להם סיטואציה הזאת; רק יועשמי"ת שר"י רוצה לרדוף וכו'
מחסומים בכניסות לערים וכו', לא סביר שיהיה ...

נערך לאחרונה:
ישי ברנע 12:36

יישוב אדם: המשטרה הצבאית עצרה הלילה את הבחור דביר שלמה בן שמעון שלומד בישיבת 'אור החיים'.

עפ"י עדויות, מ"צ הגיעו בכוחות מתוגברים וחסמו רחובות כדי למנוע גישה לאזור הבית.

צ'אט מורשת מרן

ישוב אדם: המשטרה הצבאית עצרה הלילה את הבחור דביר שלמה בן שמעון שלומד בישיבת 'אור החיים'.

לא יודע אם מישהו שם לב - אבל עקבתי אחרי העשרות העצורים של הבחורים ורובא דרובא הם ספרדים [ואני מתכוין לאלה שעצרו אותם בתוך ביתם, ולא שנעצרו בהפגנות שביהוד וכד'].

למישהו יש הסבר לתופעה הזו ?

לא יודע אם מישהו שם לב - אבל עקבתי אחרי העשרות העצורים של הבחורים ורובא דרובא הם ספרדים [ואני מתכוין לאלה שעצרו אותם בתוך ביתם, ולא שנעצרו בהפגנות שביהוד וכד'].

בוקר טוב ...

פשוט מידי, הם עצרו כאלו שחצי חזרו בתשובה או ממשפחות לא חרדיות על מלא שהבנים הלכו לישיבות חרדיות, ואלו בד"כ ספרדים.

אני שמעתי אתמול בחדשות שהמשטרה הוציאה פקודה להפסיק לעצור בחורי ישיבות
אך יתכן שזה דוקא משטרת התנועה ולא משטרה צבאית
עיין היטב -
ישי ברנע 12:36

יישוב אדם: המשטרה הצבאית עצרה הלילה את הבחור דביר שלמה בן שמעון שלומד בישיבת 'אור החיים'.

עפ"י עדויות, מ"צ הגיעו בכוחות מתוגברים וחסמו רחובות כדי למנוע גישה לאזור הבית.

צ'אט מורשת מרן

בלילה אמרו שעצרו בחור ישיבה אמיתי חרדי מבית בביתו... אם זה נכון מזעזע
נעצרו שנים

גדולי ישראל הכריעו
ביום ראשון הקרוב יתקיים עצרת המיליון
בהוראת מרן הגאון רבי דב לנדו ומרן הגאן רבי משה הלל הירש הוחלט על קיום עצרת תפילה ברחובה של עיר ביום ראשון הקרוב שבה ייטלו חלק כל גווני הציבור החרדי

גדולי ישראל הכריעו
ביום ראשון הקרוב יתקיים עצרת המיליון
בהוראת מרן הגאון רבי דב לנדו ומרן הגאן רבי משה הלל הירש הוחלט על קיום עצרת תפילה ברחובה של עיר ביום ראשון הקרוב שבה ייטלו חלק כל גווני הציבור החרדי
היכן תתקיים העצרת ?

חזור
חלק עליון