האם זה ישודר בשידור חי?היערכות לעצרת תפילה המונית למעלה ממיליון צפויים להשתתף
בעקבות שיחת מרן ראש הישיבה הגר"ד לנדו שליט"א עם מרן הגרמ"ה הירש שליט"א, ולאחר סקירה מקיפה על מעצר בני ישיבות, הוחלט על קיום עצרת תפילה אדירה ביום ראשון הקרוב בבני ברק, במחאה נגד גזירת הגיוס.
מרן הגר"ד, השוהה בלוס אנג'לס במסגרת מסע חיזוק עבור קרן עולם התורה, אמר בכאב:
"שמעתי שקרה מקרה נורא בארץ ישראל, עצרו בני ישיבה... נראה לי לעשות עכשיו עצרת גדולה של תפילת רבים וזה יוכל לעזור מכל הבחינות."
בעקבות הכרעת ראשי הישיבות, החלה היערכות לוגיסטית מקיפה לקראת העצרת, כאשר ההערכות מדברות על למעלה ממיליון משתתפים מכל רחבי הארץ. אוטובוסים מתואמים, צוותי סדר ואבטחה נפרסים, והעיר בני ברק משנה את פניה לקראת המעמד ההיסטורי.
כמדומני שמרן שליט"א דיבר על זה בלווין. ואמר שיותר קל להשפיע על הספרדים מאשר האשכנזיםלא יודע אם מישהו שם לב - אבל עקבתי אחרי העשרות העצורים של הבחורים ורובא דרובא הם ספרדים [ואני מתכוין לאלה שעצרו אותם בתוך ביתם, ולא שנעצרו בהפגנות שביהוד וכד'].
למישהו יש הסבר לתופעה הזו ?
למה לברוח? אפשר ומצוה להשתתף למען כבוד התורה.האם זה ישודר בשידור חי?
לא צלח ברוך ה'היה גם נסיון מעצר בבאר שבע, אך איני יודע מה התרחש שם בסוף
דווח בדקות האחרונות שש"ס פרשה (הפעם לכאו' באמת, לא ב'כאילו') מהממשלהמה נסגר עם ש"ס?????????
מישיבות "שבות יהודה ו"תורת אליהו"ראשוני: 2 אחים, תלמידי ישיבות, נעצרו בביתם בעיר רמלה בעוון לימוד תורה ע"י המשטרה הצבאית.
אז שינויים דרמטיים בפרטים לקראת עצרת המיליון פלוס :היערכות לעצרת תפילה המונית למעלה ממיליון צפויים להשתתף
בעקבות שיחת מרן ראש הישיבה הגר"ד לנדו שליט"א עם מרן הגרמ"ה הירש שליט"א, ולאחר סקירה מקיפה על מעצר בני ישיבות, הוחלט על קיום עצרת תפילה אדירה ביום ראשון הקרוב בבני ברק, במחאה נגד גזירת הגיוס.
מרן הגר"ד, השוהה בלוס אנג'לס במסגרת מסע חיזוק עבור קרן עולם התורה, אמר בכאב:
"שמעתי שקרה מקרה נורא בארץ ישראל, עצרו בני ישיבה... נראה לי לעשות עכשיו עצרת גדולה של תפילת רבים וזה יוכל לעזור מכל הבחינות."
בעקבות הכרעת ראשי הישיבות, החלה היערכות לוגיסטית מקיפה לקראת העצרת, כאשר ההערכות מדברות על למעלה ממיליון משתתפים מכל רחבי הארץ. אוטובוסים מתואמים, צוותי סדר ואבטחה נפרסים, והעיר בני ברק משנה את פניה לקראת המעמד ההיסטורי.
הוא אשר דברתי...עמית סגל: למי שהיה ספק, ח״כ מלכיאלי מבהיר: ״ש״ס בקואליציה, נשמור על גוש הימין״.
(דיבר בוועידת מכון צמת ומקור ראשון)
על הפולטיקאים אין ס"ד בכלל