• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מרן בוכה ואתה ישן?! - אבא מה עשו לך? - אריה תתעורר!! - עדיף שניפגש בקליפ' ולא בקלפי!

זה לא אומר שלרבנים אחרים אין כתפים להחליט,
אלה במצב הנוכחי שיש למעלה מ 80 אחוז מגדולי הדור הספרדים שטוענים שהחוק הזה אסון אסור לשס לקדם אותו,
וחוץ מזה שחלק מהרבנים הספרדים שתומכים בחוק, הם עונים לשואלים אותם שהם תומכים בגלל רב דב לנדא,
אנחנו בחרנו שס ולא ג, כי אנחנו רוצים את ההנהגה של הרבנים הספרדים ולא הלטאים.
מי שאומר שהוא כפוף לרב דב, צריך להיות במועצת אחרת.
וחוץ מזה שרובו הגדול של הציבור השסי לא מכיר את הרב סלים והרב בצלאל.
אלה את הרב יצחק יוסף.
ולכן זה ממש מגוכח שדרעי טוען שהוא פתאום כפוף אליהם.
מעינין לעינין באותו עינין,
מספר עובדות
1. הדרך מצנזרים את הרב יצחק
2. אמר לי עובד בבני יוסף שחילקו להם לוחות שנה עם תמונות של רבני שס, רב אחד נעדר מהתמונות, ניחשתם טוב, הרב יצחק.
3. שמעתי מאחד מתלמידי הרב יצחק כי יש רבנים שמאוימים לא ללכת ליזדים במוצש כרב מקדים
מזה ועוד סיפורים דומים אני מסיק שנעשה כאן מהלך מתוחכם להשכיח ולהעלים מהציבור את הרב יצחק.
רבותי להיתעורר.
זה מזעזע,
ויהודי יחודי, במקום לנסות להתפלסף על רבנים כאלה ואחרים
ששומעים כאלה מעשה נבלה חיבים למחות בכל תוקף
ומי שלא מוחה הוא בבעיה.
לא משנה מה הדעה שלך ומי הרב שלך,
אם אתה לא מוחה בביזוי כבוד התורה כזה, זה מוכיח כאלף עדים שאתה.....
על אלה אני בוכיה............

להעמיד דברים על דיוקם רשת החינוך הוקמה על ידי ראשי ישיבת פורת יוסף הגר"י צדקא והגרב"צ אבא שאול ז"ל והם שצירפו לאחר זמן את מו"ר ז"ל לנשיאות הרשת.
וכבר נכתב על כך בפורום היכן שהוא.
ואין מה לומר הרשת היום הולך בדיוק על פיהם ...
לימודי אנגלית כשאיפתם הטהורה ....
הגילה היא אותה גזילה לא משנה ממי גזלו אותה
(וחוצמזה לא ידעתי שאחד האחים לבית רבני צדקה היה חבר נשיאות - או בנו ובהמשך אחד מנכדיו שיבלחט"א של הגרב"צ - אתה מחדש לי )

ישנה קבוצה שההנהגה הרוחנית לא מוצאת חן בעיניה, זה בסדר מוזמנים לפתוח מפלגה מתחרה.
למה שבני התורה ילכו שבי אחרי מנהיג רוחני שמגיע הישר מזרועות הפוליטיקה ????

עם כל הכבוד מרן הגר"ש בצלאל שליט"א מעולם לא ציער את מרן (לא יודע לריב עם איש...) ומרן הגר"א סלים שליט"א התפייס עם מרן זי"ע...
לאחר מותו ???
אומר הרב שמחה כהן זצ"ל
לאחר מותו של אדם כולם מספידים אותו ומשבחים אותו למה ????
כי הוא יצא מהמרוץ , הוא יצא מהתחרות ,אז כבר אפשר לשבח אותו .

אודה על האמת כשאני רואה את הגר"א סלים אני מבקש ממנו ברכה כמו שהייתי מבקש מהרב דב לנדא הוא ענק בתורה

חוץ מזה שאמנם מרן רבינו הגדול הראש"ל שליט"א מנהיג את רוב הציבור הספרדי א"א להתעלם ותלך לישיבות בעיקר הפותחות של המגזר הספרדי כמו יסודות, מאור התורה, רכסים, יסודות התורה, בית שמעיה, אש התלמוד, דעת חיים, תפארת הלוי, משכנות התורה, ועוד כוללים וקהילות שחלקים גדולים משם (לא הרוב ולא הכל כמו שמנסים להציג...) התחברו להנהגה של מרנן הנ"ל שליט"א וזאת עובדה מוגמרת וא"א לבטל ולהציג זאת כשוליים...
בטח אחרי הינדוס תודעה רחב של א"ד ושופרו הנאמן הדרך , ועוד כל מיני , אנשים כמוך בטוחים בזה
אני ברוך ה' חי ונושם את הפרגיות הללו (ביני הישיבות הנזכרים לעיל) וכולם מדברים על מרן שליט"א כאחד הגדולים (לא שצריך לעדותם ועידותינו )

ואוסיף בקהילה בה חמי משמש כרב יש משפחה שהם מהסגנון המשוכנז הכבד ....
ואפילו הם מדברים על מרן הרש"ל הרבה יותר ממה שמדברים על הרב סאלים והרבנים שאמורים להיצטרף למועצת (ולא ארחיב)

ולשאר החברים : חבל להמשיך לדוש ולדבר בנושא מי שמתעקש לעצום את עיניו לעולם לא נצליח לפתוח לו
כמו עיוור ומי שמשים עצמו עיוור העיוור היתרגש כאשר יפתח את עיניו אבל מי שמשים עצמו כעיוור אי לא היתרגש ולא כלום אולי רק היתעצבן על כך שחשפתם שהוא לא עיווור .

נערך לאחרונה:
רק באותה מידה אתה יכול לספור עוד עשרות ראשי ישיבות שכן תומכים בחוק
תפסיק להמציא כאן שוב ושוב בביטחון. ותענה על השאלה הקודמת, היא מוצגת שוב.

תוכל להביא רב אחד שתומך בחוק בגלוי? בינתיים ראינו את רוב חברי המועצת מלבד הרב סלים והרב בצלאל שכולם נגד חוק עם יעדים ומכסות.

ואין מה לומר הרשת היום הולך בדיוק על פיהם ...
לימודי אנגלית כשאיפתם הטהורה ....
לא ידוע לי על התנגדותם ללימודי אנגלית.
אם אתה יודע אדרבא תחכימני.
הגילה היא אותה גזילה לא משנה ממי גזלו אותה
(וחוצמזה לא ידעתי שאחד האחים לבית רבני צדקה היה חבר נשיאות - או בנו ובהמשך אחד מנכדיו שיבלחט"א של הגרב"צ - אתה מחדש לי
גם לי לא ידוע על בני משפחות צדקא או אבא שאול שהם היו חברי נשיאות.
כתבתי מה היה היסטורית עם דור המייסדים ותל"מ.

לא ידוע לי על התנגדותם ללימודי אנגלית.
אם אתה יודע אדרבא תחכימני.
ידוע הסיפור שקרה לאחרונה עם אותו מנהל ברשת בני יוסף, שהגיע למרן רבינו שליט"א ולהגה"צ הרב יהודה כהן שליט"א.

ידוע הסיפור שקרה לאחרונה עם אותו מנהל ברשת בני יוסף, שהגיע למרן רבינו שליט"א ולהגה"צ הרב יהודה כהן שליט"א.

לי לא ידוע. מה הסיפור?
@ יצחק כהן הי"ו
בקצרצרה
היה איזה מנהל שניגש לפני כחודש חודשים למרן הרש"ל ולמרן ראש הישיבה הרב יהודה כהן .
וסיפר להם שחייבו אותו להכניס לימודי אנגלית לתלמוד תורה בטענה שזה החלטת חברי המועצת ...

ושאל אותם האם זה בידיעתם , האם הם נותנים לזה יד
הרבנים היזעזעו לשמוע את השאילה כביכול חושדים אותם בהוראה כזו .

ואני מבקש מאוד מכל מי שמגיב כאן - אם אתה לא מכיר / בקי בפרטים אל תגיב

נערך לאחרונה:
@ יצחק כהן הי"ו
בקצרצרה
היה איזה מנהל שניגש לפני כחודש חודשים למרן הרש"ל ולמרן ראש הישיבה הרב יהודה כהן .
וסיפר להם שחיבו אותו להכניס לימודי אנגלית לתלמוד תורה בטענה שזה החלטת חברי המועצת ...

ושאל אותם האם זה בידיעתם , האם הם נותנים לזה יד
הרבנים היזעזעו לשמוע את השאילה כביכול חושדים אותם בהוראה כזו .

ואני מבקש מאוד מכל מי שמגיב כאן - אם אתה לא מכיר / בקי בפרטים אל תגיב
מרן התבטא באותה שבת בכעס לפני אותו מנהל שא.ד מתנהג ומחלק הוראות כמו נשיא המועצת.

אמא לבחור ישיבה עצור תוקפת | נציגי ש”ס נוטשים אותנו ברגע האמת

על רקע סערת הגיוס וגל המעצרים בציבור החרדי, לאה (שם בדוי) אמו של בחור ישיבה ספרדי שנעצר כעריק התראיינה הבוקר (שני) ליקי אדמקר וישראל כהן בתוכנית “שמונה אפס אפס” וסיפרה על האירוע הקשה שהותיר את משפחתה בהלם.

לדבריה, “הבן שלי נעצר ביום ראשון שעבר ב-3 לפנות בוקר. הגיעו שמונה שוטרים על אזרחי. אנחנו גרים בפריפריה, לא האמנו שיבואו ויעצרו בחורי ישיבות בצורה כזאת”.

האם טענה כי השוטרים התנהלו באגרסיביות והזהירו אותה שלא להתקרב לבנה במהלך המעצר. “הם איימו שיעצרו אותי כי לא נתתי להם להתקרב לבן שלי. הוא למד בישיבות, הוא לומד ועובד. לא מגיע לו היחס הזה”.

במהלך השיחה הפנתה האם אצבע מאשימה לנציגים החרדים בכנסת, שלטענתה מתעלמים מהפניות של המשפחה. “פנינו לחברי הכנסת מש”ס ואף אחד לא תומך בנו. מועצת חכמי התורה יצאה בהצהרה שגם מי שמחלל שבת לא יתגייס – אז איפה ההגנה לבן שלי? הוא בחור צדיק, למה אף אחד לא עומד מאחוריו?”, אמרה בקול שבור.

עוד ציינה שהארגון שעוזר להם הוא ארגון "עם קדוש", שעוזר ותומך בהם.

האם סיפרה שהמשטרה הצבאית באו לעצור את בנה בשעות הלילה המאוחרות, והשוטרים היו בלבוש אזרחי. (סערת הגיוס - העולם התורני).

נושאים דומים בפורום

חזור
חלק עליון