ש שלמה נ Active member 10 Jan 2024 #1 די דחוף לי, מרן שליט"א ישהה השבת בירושלים בבית מדרשו? אם כן, מי שיודע שעות שיעורים וכיו"ב שאפשר לחסות בצל קורתו, אולי הרב מורשת מרן הי"ו יכול לעדכן, תודה מראש למסייעים
די דחוף לי, מרן שליט"א ישהה השבת בירושלים בבית מדרשו? אם כן, מי שיודע שעות שיעורים וכיו"ב שאפשר לחסות בצל קורתו, אולי הרב מורשת מרן הי"ו יכול לעדכן, תודה מראש למסייעים
א אברך מבני ברק Well-known member 10 Jan 2024 #2 שלמה נ אמר: די דחוף לי, מרן שליט"א ישהה השבת בירושלים בבית מדרשו? אם כן, מי שיודע שעות שיעורים וכיו"ב שאפשר לחסות בצל קורתו, אולי הרב מורשת מרן הי"ו יכול לעדכן, תודה מראש למסייעים לחץ כדי להרחיב... הבנתי שהשבת מרן שליט"א בחולון ומתארח אצל אחיו הגאון הגדול ר' אברהם
שלמה נ אמר: די דחוף לי, מרן שליט"א ישהה השבת בירושלים בבית מדרשו? אם כן, מי שיודע שעות שיעורים וכיו"ב שאפשר לחסות בצל קורתו, אולי הרב מורשת מרן הי"ו יכול לעדכן, תודה מראש למסייעים לחץ כדי להרחיב... הבנתי שהשבת מרן שליט"א בחולון ומתארח אצל אחיו הגאון הגדול ר' אברהם
י יש תקוה Active member 11 Jan 2024 #3 נתנאל קנתן אמר: הבנתי שהשבת מרן שליט"א בחולון ומתארח אצל אחיו הגאון הגדול ר' אברהם לחץ כדי להרחיב... שמעתי שבפרשת בשלח, אבל יכול להיות שטעיתי?
נתנאל קנתן אמר: הבנתי שהשבת מרן שליט"א בחולון ומתארח אצל אחיו הגאון הגדול ר' אברהם לחץ כדי להרחיב... שמעתי שבפרשת בשלח, אבל יכול להיות שטעיתי?
אושרי רביב Well-known member 11 Jan 2024 #4 יש תקוה אמר: שמעתי שבפרשת בשלח, אבל יכול להיות שטעיתי? לחץ כדי להרחיב... שבת בשלח. לא השבת.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 11 Jan 2024 #6 שבוע שעבר כמדומני או לפני שבועיים הרב היה בירושלים אבל ברמות.
מורשת מרן Administrator חבר צוות 11 Jan 2024 #7 יצחק כהן היו אמר: שבוע שעבר כמדומני או לפני שבועיים הרב היה בירושלים אבל ברמות. לחץ כדי להרחיב... שעבר...
יצחק כהן היו אמר: שבוע שעבר כמדומני או לפני שבועיים הרב היה בירושלים אבל ברמות. לחץ כדי להרחיב... שעבר...
י יש תקוה Active member 12 Jan 2024 #8 מישהו יודע מה הלו"ז של מרן שם (האם יתפלל כל התפילות במגן דוד, וכיו"ב) ? (בטח כבר סגור הכל לא?) שמעתי שדוד שירו מחו"ל גם יהיה שם...
מישהו יודע מה הלו"ז של מרן שם (האם יתפלל כל התפילות במגן דוד, וכיו"ב) ? (בטח כבר סגור הכל לא?) שמעתי שדוד שירו מחו"ל גם יהיה שם...