• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

משכיחי "הדרך" של מרן זיע"א!!!

@דרך המלך תמים עם ה' אלוקיך ולא עם עיתון הדרך הם פירסמו בשישי האחרון עיתון ללא תמונות של מרן שליט''א לבדו בעצרת ואז הציבור קם וצעק לאחר שהבינו שטעו והלכו יותר מידי צעד קדימה ואז פרסמו היום עיתון חדש ואת התאריך השאירו על אתו יום שישי כדי שאנשים תמימים (כמו כת''ר) לא יבינו על מה המאומה וד''ל

אני לא מנוי להדרך אבל שלחו לי את העיתון של יום שישי ט' חשון והתמונה הראשית של מרן רבינו הגדול הראש"ל שליט"א
אז מה מטרת כל המפלגים ואנשי התקשורת שיוצרים מחלוקות ומסיתים?!
הצג קובץ מצורף 39175
@דרך המלך תמים עם ה' אלוקיך ולא עם עיתון הדרך הם פירסמו בשישי האחרון עיתון ללא תמונות של מרן שליט''א לבדו בעצרת ואז הציבור קם וצעק לאחר שהבינו שטעו והלכו יותר מידי צעד קדימה ואז פרסמו היום עיתון חדש ואת התאריך השאירו על אתו יום שישי כדי שאנשים תמימים (כמו כת''ר) לא יבינו על מה המאומה וד''ל
אכן.
זה העיתון של יום שישי.
ואוו רק עכשיו שמתי לב, שהוציאו היום עיתון עם התאריך של שישי. אין לך חוצפה גדולה מזו.
אילו היו מוציאים עם התאריך של היום, היה הרע במיעוטו, וכמובן גם זה אך ורק מטעם השפעת הציבור.

קבצים מצורפים

נערך לאחרונה:
זאת טיפשות/נבערות/וטמטום כזאת גדולה מצידם ברמה שא"א לתאר יו"ר הדירקטוריון/העורך הראשי צריך להעיף את כל מי שקשורים למחדל המטופש הזה,
בעיקר כואב לי על כבוד התורה המושפל איך לא מפחדים להתעסק עם זה, והנזק הציבורי מחלוקת פילוג (והיה כבר לעולמים במגזר שלנו נזקים שעד היום יש להם השלכות כתוצאה מעיתון (!!!) ירחם ה'),
מי לוקח אחריות על כל מה שיקרה לא מקנא בגיהנם שכל מי שיצר ויצור ויחזיק במחלוקת שכזאת..
והטיפשות לעשות את זה בעיתון שהרבה מהמינויים שלו רואים מרן רבינו הגדול הראש"ל שליט"א בנו וממשיך דרכו של מרן רשכבה"ג זיע"א המנהיג המרכזי מבין שאר חברי מועצחה"ת....

אני מקווה מאוד שהם הבינו שטעו (יכול היות בגלל שרבים העירו/האירו אותם...) והיום הם תיקנו, אני מאמין בדרך של תשובה ותיקון "יש בזה בצדק תשפוט את אמיתך"...

(נ"ב לא לוקח כל מילה ופרשנות של אנשי תקשורת שחלקם חשודים על שקר, ובדר"כ מטרתם אינטרסים ויח"צ...)

אז מה באמת קורה מאז פטירת חכם שלום בעיתון הדרך במשחק הרבנים שם למישהו יש הסברים ?????.
לפני שחכם שלום כהן וחכם שמעון בעדני נסתלקו לבית עולמם
סדר הרבנים כדלקמן :
1762112662967.png1762112721583.png1762112694984.png1762112756351.png
1762112804858-png.39186
1762112899697.png
מה קרה להיכן נעלם הסדר הזה ??? מה הרבנים זה משחק ?? אין בעיה יש רבנים חדשים למה לדחוק רבנים אחרים לפינה ??
אסור לשתוק !!!

קבצים מצורפים

• 1762112804858.png
    1762112804858.png
    350.8 KB · צפיות: 75
אז מה באמת קורה מאז פטירת חכם שלום בעיתון הדרך במשחק הרבנים שם למישהו יש הסברים ?????.
לפני שחכם שלום כהן וחכם שמעון בעדני נסתלקו לבית עולמם
סדר הרבנים כדלקמן :
הצג קובץ מצורף 39180הצג קובץ מצורף 39182הצג קובץ מצורף 39181הצג קובץ מצורף 39183
1762112804858-png.39186
הצג קובץ מצורף 39187
מה קרה להיכן נעלם הסדר הזה ??? מה הרבנים זה משחק ?? אין בעיה יש רבנים חדשים למה לדחוק רבנים אחרים לפינה ??
אסור לשתוק !!!
רק לציין שכבר לפני 3 שנים הועלו טענות בנוגע ליחס של הדרך כלפי מרן הראשל"צ
אני הפסקתי בעקבות כמה דברים,

ג'. שלפעמים נראה שמתעלמים ממרן הראש"ל שליט"א.

אכן.
זה העיתון של יום שישי.
ואוו רק עכשיו שמתי לב, שהוציאו היום עיתון עם התאריך של שישי. אין לך חוצפה גדולה מזו.
אילו היו מוציאים עם התאריך של היום, היה הרע במיעוטו, וכמובן גם זה אך ורק מטעם השפעת הציבור.
פשוט זלזול מחפיר באינטלגנציית הציבור!!

נושאים דומים בפורום

חזור
חלק עליון