לענ"ד לא.מדהים! האם נוח להשתמש בו?
עדיף ככה, משנ"ב דירשו מלא שיבושים וסילופים,למה הם לא מכניסים את פסקי הרב בתוך הסט משנ"ב שלהם ?
וכי אנו צריכים אותם ושכמותם כדי לדעת פסקי הרב ?
דרשו מביאים את הרב עובדיה בספרו לוית חן כמה פעמיםעדיף ככה, משנ"ב דירשו מלא שיבושים וסילופים,
אז לפחות את פסקי הספרדים הם לא משבשים
לא כזה מהר נעשים אפיקורסים.זה לא רק מחנה "רק לא מרן". אלא זה מחנה אפיקורסים. [מבזה ת"ח]!!!
מבזה ת"ח = אפיקורס.לא כזה מהר נעשים אפיקורסים.
ולבזות ת''ח כגון הרב הלל הרב מזוז הרב אופיר מלכה וכו' וכו' אין דין מבזהמבזה ת"ח = אפיקורס.
אם זה מהר או לאט, תלוי במבזה.
אדם שמשמיט מחיבור שמחברו הביא את כל פסקי מרן זיע"א, והוא בא ומוחק את כל הפסקים של מרן זיע"א, אינו דומה לויכוח הלכתי.ולבזות ת''ח כגון הרב הלל הרב מזוז הרב אופיר מלכה וכו' וכו' אין דין מבזה
אלא מאי אית לך למימר כיון שמתווכחים בהלכה ועל דרך הפסיקה לא חשיב מבזה שכל אחד נלחם על דרכו בהלכה וכמו שהיה מעולם
הוא הדין על הרב הלל ואהבת שלום שהוא נלחם על דרך הבא''ח ולא מהר נעשים מבזה ת''ח.
בסביבת הרב הלל מכחישים בתוקף, אומרים שמעיקרא לא הכניסו כלל.אדם שמשמיט מחיבור שמחברו הביא את כל פסק
גם התעלמות גורפת, זו עזות נוראה... בשעה שמביאים כל שמועה רחוקה בשם רבנים אשכנזים, וכל מיני שותי"ם עלומים שהם הכירו רק מספרי מרן זצ"ל....בסביבת הרב הלל מכחישים בתוקף, אומרים שמעיקרא לא הכניסו כלל.
ובאופן אישי, בין כך ובין כך, אני איני מצדיק התנהגות זו.
כבר מילתי אמורהגם התעלמות גורפת, זו עזות נוראה...
מנא לך?וכל מיני שותי"ם עלומים שהם הכירו רק מספרי מרן זצ"ל....
מה נעשה שהעורכים הראשיים אומרים אחרת?בסביבת הרב הלל מכחישים בתוקף, אומרים שמעיקרא לא הכניסו כלל.
כנ"ל.מנא לך?
אני יודע בכל זאת באתי להדגיש החומרה שבדברכבר מילתי אמורה
לאו דווקא שהם העתיקו ממנו... הכוונה שמרן זצ"ל הוא זה שבזכותו היום בכלל יש מודעות לכל מיני ספרי שו"ת, שבלעדיו אף אדם לא היה מכיר אותם, כ"ש לא מעיין בהם ומביאם בספר, וכל זה הוא הנחיל לרבים, ועכשיו הם "נהנים" מפרי עמלו, ואת דבריו זונחים בכוונה תחילה..מנא לך?
כשאומרים לך כך ולאחרים איפכא, א"א לסמוך עליהם...מה נעשה שהעורכים הראשיים אומרים אחרת?
כנ"ל.
דבר זה הוא שקר מוחלטבסביבת הרב הלל מכחישים בתוקף, אומרים שמעיקרא לא הכניסו כלל.