מתגעגע
Well-known member
המזכירה גויה?המזכירה של הקיבוץ שהיתה רשעית ארורה, שלחו את אותה מרשעת
בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר. כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים. הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות). אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל. חזקו ואמצו!
המזכירה גויה?המזכירה של הקיבוץ שהיתה רשעית ארורה, שלחו את אותה מרשעת
יש יותר פרטים? איזה קיבוץ איפה רצו לעשות שמחת תורה מי האברך כמה אנשים היו האם שאר האנשים ניצלו?
המזכירה גויה?
כעת דיבר איתי בעל המעשה והוסיף לי כמה פרטים על מה שכתבתי, ואומר שאינם מפרסמים מעשה זה כיון שהפעילות באותו קיבוץ ממשיכה ואינם רוצים לפרסם מעשים שיגרמו ריחוק לאנשי הקיבוץ, אבל המעשה אמת גמורשמעתי סיפור שסיפר הבחור בעצמו שהם רצו לארגן שמחת תורה עם אברך באחד הקיבוצים בעוטף והסתירו מהמזכירה של הקיבוץ שהיתה רשעית ארורה, וכשהיא שמעה שאירגנו זאת ללא ידיעתה הודיעה להם שהיא תבוא בעצמה לרקוד בבית הכנסת כמו ושתי, הבחורים שאירגנו הודיעו לאברך שלא יבוא, וכשהמרצחים נכנסו לישוב שלחו את אותה מרשעת לגהיני גהינום שתרקוד שם עם כל הערבים ימ"ש, והתעללו בגוף שלה בצורה נוראה ה' ירחם
המזכירה גויה?
התכוונתי להעיר שאם המזכירה יהודיה אסור לדבר עליה כך ובפרט לאחר שהתעללו בההמעשה אמת גמור
אולי מותר כדי ללמד לקח ומוסר ובלי לספר באיזה ישוב זה היההתכוונתי להעיר שאם המזכירה יהודיה אסור לדבר עליה כך ובפרט לאחר שהתעללו בה
גם ללמד לקח הסגנון צורם מאודאולי מותר כדי ללמד לקח ומוסר ובלי לספר באיזה ישוב זה היה
מי שסיפר לי תיאר לי כמה רשעות היה לאשה הזו שהתנגדה לכל דבר שנדף ממנו ריח של יהדות והם היו צריכים להסתיר ממנה את כל הפעילות והתקצובים ומי יודע כמה נשמות הפסידו להתקרב לקב"ה בגללה, ובאמת יתכן שכעת אחרי שכולם ראו מה שעשו לה הערבים ימ"ש [הם צילמו אותה בבזיונה] הבינו שיש דין ויש דיין ונוצר בגללה חיזוק יותר, ולא ראוי לכנותה כעת בכינויי גנאי וכל הכינויים שכתבתי רק לתאר אותה בעודה בחיים. ואני מוחק את מה שכתבתי עליה לגבי אחרי מותה. וה' הטוב יכפר בעד כולם.גם ללמד לקח הסגנון צורם מאוד
יש לשאול רב
לסיפור הראשון יש כבר זקן לבן