האם אמור לצאת מחזור לסוכות? שאלתי ולא הגיבו לי גם
BF ב"ה Active member 20 ספטמבר (9) 2023 #41 יוסף דהן אמר: האם אמור לצאת מחזור לסוכות? לחץ כדי להרחיב... שאלתי ולא הגיבו לי גם
ע עם ישראל מתעורר New member 24 ספטמבר (9) 2023 #42 מרניסט אמר: שאלתי ולא הגיבו לי גם לחץ כדי להרחיב... לשנה הבאה בע"ה
ד דרך אחת Active member 24 ספטמבר (9) 2023 #43 ישועה ורחמים אמר: לא כתוב שהוא תלמידו של מרן הראש"ל לחץ כדי להרחיב... הדברים ידועים ומבוררים לכל, ישנה חביבות מיוחדת לגאון הנ"ל אצל מרן הראש"ל.
ישועה ורחמים אמר: לא כתוב שהוא תלמידו של מרן הראש"ל לחץ כדי להרחיב... הדברים ידועים ומבוררים לכל, ישנה חביבות מיוחדת לגאון הנ"ל אצל מרן הראש"ל.
BF ב"ה Active member 25 ספטמבר (9) 2023 #44 עם ישראל מתעורר אמר: לשנה הבאה בע"ה לחץ כדי להרחיב... אתה יודע מידיעה או שמא מסברא?
ד דרך אחת Active member 25 ספטמבר (9) 2023 #45 מרניסט אמר: אתה יודע מידיעה או שמא מסברא? לחץ כדי להרחיב... מו"ר הגרעי"ט אמר לי בלשון "תתפלו עליי שבע"ה שנה הבאה יצא" זה בהגהות אחרונות, יתכן שעוד השנה בשבועות יהיה
מרניסט אמר: אתה יודע מידיעה או שמא מסברא? לחץ כדי להרחיב... מו"ר הגרעי"ט אמר לי בלשון "תתפלו עליי שבע"ה שנה הבאה יצא" זה בהגהות אחרונות, יתכן שעוד השנה בשבועות יהיה
מ מזמור לתודה Active member 29 ספטמבר (9) 2023 #46 יש למישהו מושג כמה עולה הסט של המועדים של הרב שליט"א
פותח הדיון פותח הדיון ע עבד ה׳ Well-known member 29 ספטמבר (9) 2023 #47 הארי שבחבורה אמר: יש למישהו מושג כמה עולה הסט של המועדים של הרב שליט"א לחץ כדי להרחיב... הסט של ימים נוראים דרך המפיצים עולה 90 ש"ח
הארי שבחבורה אמר: יש למישהו מושג כמה עולה הסט של המועדים של הרב שליט"א לחץ כדי להרחיב... הסט של ימים נוראים דרך המפיצים עולה 90 ש"ח
מ מזמור לתודה Active member 29 ספטמבר (9) 2023 #48 עבד ה׳ אמר: הסט של ימים נוראים דרך המפיצים עולה 90 ש"ח לחץ כדי להרחיב... כוונתי היא הספרים של הרב כגון שופר בציון וכו' ולא הסידורים
עבד ה׳ אמר: הסט של ימים נוראים דרך המפיצים עולה 90 ש"ח לחץ כדי להרחיב... כוונתי היא הספרים של הרב כגון שופר בציון וכו' ולא הסידורים
פותח הדיון פותח הדיון ע עבד ה׳ Well-known member 29 ספטמבר (9) 2023 #49 הארי שבחבורה אמר: כוונתי היא הספרים של הרב כגון שופר בציון וכו' ולא הסידורים לחץ כדי להרחיב... כל ספר 50
הארי שבחבורה אמר: כוונתי היא הספרים של הרב כגון שופר בציון וכו' ולא הסידורים לחץ כדי להרחיב... כל ספר 50
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 1 אוקטובר 2023 #50 הארי שבחבורה אמר: יש למישהו מושג כמה עולה הסט של המועדים של הרב שליט"א לחץ כדי להרחיב...