עד כמה שידוע לי מרן שליט"א "אוסר" להוציא עליו קונ' או ספרים!!!
ע"ה ס"ט Well-known member 29 דצמבר (12) 2024 #21 עד כמה שידוע לי מרן שליט"א "אוסר" להוציא עליו קונ' או ספרים!!!
יצחק משען Well-known member 29 דצמבר (12) 2024 #22 עה סט אמר: עד כמה שידוע לי מרן שליט"א "אוסר" להוציא עליו קונ' או ספרים!!! לחץ כדי להרחיב... אצל החסידים אומרים שאם האדמו"ר לא מרשה להיכנס מהדלת נכנסים מהחלון
עה סט אמר: עד כמה שידוע לי מרן שליט"א "אוסר" להוציא עליו קונ' או ספרים!!! לחץ כדי להרחיב... אצל החסידים אומרים שאם האדמו"ר לא מרשה להיכנס מהדלת נכנסים מהחלון
יוסף דוד Well-known member 9 Mar 2025 #23 נשיא המועצת: "זרקו עלינו 35,000 טילים, מה היה אם לא היו בני ישיבות?" - כל רגע נשיא המועצת, הגר"י יוסף נאם בשמחת השבע ברכות של איש התקשורת הבכיר יוסי אליטוב. "זרקו עלינו 35,000 טילים, מה היה אם לא היו בני ישיבות? מה היה אם לא הייתה את התורה שלנו", תהה. הרב דיבר בשבח איש התקשורת ואמר: "תעשה שטיפת מוח לתורה" www.kore.co.il
נשיא המועצת: "זרקו עלינו 35,000 טילים, מה היה אם לא היו בני ישיבות?" - כל רגע נשיא המועצת, הגר"י יוסף נאם בשמחת השבע ברכות של איש התקשורת הבכיר יוסי אליטוב. "זרקו עלינו 35,000 טילים, מה היה אם לא היו בני ישיבות? מה היה אם לא הייתה את התורה שלנו", תהה. הרב דיבר בשבח איש התקשורת ואמר: "תעשה שטיפת מוח לתורה" www.kore.co.il