נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
וכבר הטיב להגדיר זאת הרב גד יזדי, ששאלו אותו על שקידתו של מרן, אמר וכן כתב בקצות דרכיו, כי לא היה הבדל בין הזמנים לבין עשרת ימי תשובה. אותה שקידה בלי שום נגיעה!!! (תתעמקו קצת במשפט, מבהיל למי שמתבונן).מחילה הרבנים הכותבים.
אם הסיפור היה או לא היה, איננו יודעים (כל ההכרחים למיניהם שכתבו כמה מהחברים לא מתחילים כלל. ודו"ק).
מה שבטוח שהשקיעות שעליה מדבר הרב שליט"א היתה ודאי במרן מופת השקדנים זיע"א, יום יום שעה שעה.
מישהו שאל אותו בפני. כאחד שהיה מקורב מאוד למרן זיע"א תספר לי איזה מופת עליו. וענה לו, אין לו שום מופת , כל הזמן רק ישב ולמד, זה המופת.וכבר הטיב להגדיר זאת הרב גד יזדי, ששאלו אותו על שקידתו של מרן, אמר וכן כתב בקצות דרכיו, כי לא היה הבדל בין הזמנים לבין עשרת ימי תשובה. אותה שקידה בלי שום נגיעה!!! (תתעמקו קצת במשפט, מבהיל למי שמתבונן).
מרן כבר היה חוזר ואומר, אל תהפכו אותי לבבא. (הגם כי היו נסים מעל ומעבר. ויש עוד נס כמוס עמדי על אודות האתרוג, שלא פורסם בשום מקום. בנוסף למה שנכתב בחזון עובדיה סוכות ושמעתיו מכלי ראשון. וחתום באוצרותי... אולי אעלה בהמשך אני טרוד כעת בסידור דבר חשוב לכבודו של מרן ויעלה בהמשך לפורום) והיה רגיל לומר רבות אותותי ומופתי - בארץ חם...מישהו שאל אותו בפני. כאחד שהיה מקורב מאוד למרן זיע"א תספר לי איזה מופת עליו. וענה לו, אין לו שום מופת , כל הזמן רק ישב ולמד, זה המופת.
אבל מרן זצ''ל כן היה וכן נברא!...למותר לציין שיש בגמרא דעה שאיוב לא היה ולא נברא ורק משל היה ואע"פ כן לדעה זו סיפור זה נכנס לכתובים בסתמא לתועלת המסר שבו
אנחנו נתפוס אותך על המילה .מרן כבר היה חוזר ואומר, אל תהפכו אותי לבבא. (הגם כי היו נסים מעל ומעבר. ויש עוד נס כמוס עמדי על אודות האתרוג, שלא פורסם בשום מקום. בנוסף למה שנכתב בחזון עובדיה סוכות ושמעתיו מכלי ראשון. וחתום באוצרותי... אולי אעלה בהמשך אני טרוד כעת בסידור דבר חשוב לכבודו של מרן ויעלה בהמשך לפורום) והיה רגיל לומר רבות אותותי ומופתי - בארץ חם...
מתוך התמונות של רונן קדם 344 תמונות של מרן זצ"ללמרן לא היה חברותא כמו שמרן שליט''א אמר אין ספור פעמיים אז סיפור זה הרישא מעיד על הסיפא וד''ל
וחוץ מזה כבר העידו בו שמרן אף פעם לא מסר שיעור בלוין ללא שהכין אתו
כמה אופטימיות...עדיין
שמעתי את זה מבנו, מספר את זה למרן הראש"ל שליט"אידוע שהגאון ר' דוד כדורי סיפר שאביו המקובל הגה"צ מו"ר הגר"י כדורי נגלה אליו בחלום ואמר לו כל הפוסקים הגיעו לקבל את פני מרן ואני לא כי היתי במדור של החסידות. ועל כן הביא צערו כך שמעתי פעם
עדיין מחכיםמרן כבר היה חוזר ואומר, אל תהפכו אותי לבבא. (הגם כי היו נסים מעל ומעבר. ויש עוד נס כמוס עמדי על אודות האתרוג, שלא פורסם בשום מקום. בנוסף למה שנכתב בחזון עובדיה סוכות ושמעתיו מכלי ראשון. וחתום באוצרותי... אולי אעלה בהמשך אני טרוד כעת בסידור דבר חשוב לכבודו של מרן ויעלה בהמשך לפורום) והיה רגיל לומר רבות אותותי ומופתי - בארץ חם...
חכה לו...עדיין מחכים
יתכן שהיה זה על דרך גוזמא או משל כפי שבגמרא יש לפעמים דברים במשל או גוזמאלמה אף אחד לא שואל את הרב המספר?
גם זה אפשר לשאול להחכם אלי ציון אשכנזי נר"ו יאמר אי גוזמא בעלמא נקט או דוקא נקט ומהיכן יודע הסיפור הלזהיתכן שהיה זה על דרך גוזמא או משל כפי שבגמרא יש לפעמים דברים במשל או גוזמא