איזה ספר לבר מצוה מתאים מתנה? מה הם קוראים? מתיבתא הגדה של פסח יאהב?
A abc123 Well-known member 9 Mar 2025 #1 איזה ספר לבר מצוה מתאים מתנה? מה הם קוראים? מתיבתא הגדה של פסח יאהב?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 9 Mar 2025 #2 א. תלוי כמובן לאיזה חתן בר מצווה. ב. גם ככה ישנם הרבה ספרים כפולים ויכול להחליף. ג. כמה וכמה ספרים מבר המצווה משמשים את ה'חתנים' כבחורי ישיבה או כאברכים, ולא מזמן בר המצווה שלהם.
א. תלוי כמובן לאיזה חתן בר מצווה. ב. גם ככה ישנם הרבה ספרים כפולים ויכול להחליף. ג. כמה וכמה ספרים מבר המצווה משמשים את ה'חתנים' כבחורי ישיבה או כאברכים, ולא מזמן בר המצווה שלהם.
יצחק משען Well-known member 9 Mar 2025 #3 מישהו בר סמכא המליץ לי מאוד על הספר של הרב וינברג, איני זוכר כעת שמו
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 9 Mar 2025 #4 יצחק משען אמר: מישהו בר סמכא המליץ לי מאוד על הספר של הרב וינברג, איני זוכר כעת שמו לחץ כדי להרחיב... שרידי אש?!
יצחק משען אמר: מישהו בר סמכא המליץ לי מאוד על הספר של הרב וינברג, איני זוכר כעת שמו לחץ כדי להרחיב... שרידי אש?!
בסיעתא דשמיא Well-known member 9 Mar 2025 #5 ספר ענף עץ אבות ספר שאיפות ספר מנהיגות וכן מ"ח קנינים שיש בכריכה תמונה של מרן, כמדומני קוראים לו 48 דרכים לחכמה, משהו כזה
ספר ענף עץ אבות ספר שאיפות ספר מנהיגות וכן מ"ח קנינים שיש בכריכה תמונה של מרן, כמדומני קוראים לו 48 דרכים לחכמה, משהו כזה
בסיעתא דשמיא Well-known member 9 Mar 2025 #7 יצחק משען אמר: מישהו בר סמכא המליץ לי מאוד על הספר של הרב וינברג, איני זוכר כעת שמו לחץ כדי להרחיב... בנימין לוריא אמר: שרידי אש?! לחץ כדי להרחיב... בסיעתא דשמיא אמר: ספר מנהיגות לחץ כדי להרחיב... עה סט אמר: ? לחץ כדי להרחיב... מסתמא כוונת הרב משען לספר מנהיגות, של הג"ר נח וינברג זצ"ל ראה כאן הספר " מנהיגות" במחיר שווה | יפה נוף פלדהיים מנהיגות – יפה נוף פלדהיים – רשת חנויות ספרים ארצית לכל המשפחה, ספרי קודש וספרי לימוד להזמנה גם באתר עם משלוח עד הבית! yefe.co.il
יצחק משען אמר: מישהו בר סמכא המליץ לי מאוד על הספר של הרב וינברג, איני זוכר כעת שמו לחץ כדי להרחיב... בנימין לוריא אמר: שרידי אש?! לחץ כדי להרחיב... בסיעתא דשמיא אמר: ספר מנהיגות לחץ כדי להרחיב... עה סט אמר: ? לחץ כדי להרחיב... מסתמא כוונת הרב משען לספר מנהיגות, של הג"ר נח וינברג זצ"ל ראה כאן הספר " מנהיגות" במחיר שווה | יפה נוף פלדהיים מנהיגות – יפה נוף פלדהיים – רשת חנויות ספרים ארצית לכל המשפחה, ספרי קודש וספרי לימוד להזמנה גם באתר עם משלוח עד הבית! yefe.co.il