שלום וברכה! משהו יודע איפה ניתן להשיג הספר שמרן הרב יצחק יוסף מדבר פה?
מ מסוא משה Member 5 Nov 2023 #1 שלום וברכה! משהו יודע איפה ניתן להשיג הספר שמרן הרב יצחק יוסף מדבר פה? קבצים מצורפים SmartSelect_20231104_213814_Drive.jpg 319.9 KB · צפיות: 10
א אריאל שמואל Active member 5 Nov 2023 #2 מסוא משה אמר: שלום וברכה! משהו יודע איפה ניתן להשיג הספר שמרן הרב יצחק יוסף מדבר פה? לחץ כדי להרחיב... אוצר החכמה tablet.otzar.org כאן בעמוד השני יש כתובת וטלפון של המחבר
מסוא משה אמר: שלום וברכה! משהו יודע איפה ניתן להשיג הספר שמרן הרב יצחק יוסף מדבר פה? לחץ כדי להרחיב... אוצר החכמה tablet.otzar.org כאן בעמוד השני יש כתובת וטלפון של המחבר
פותח הדיון פותח הדיון מ מסוא משה Member 5 Nov 2023 #3 תודה רבה לכם! אני לא מצליח לפתוח הספר עם הקישור. מה שמו של הספר ששלחתם?
א אריאל שמואל Active member 5 Nov 2023 #4 מסוא משה אמר: תודה רבה לכם! אני לא מצליח לפתוח הספר עם הקישור. מה שמו של הספר ששלחתם? לחץ כדי להרחיב... מעגלי אליהו קבצים מצורפים IMG_20231105_101514.jpg 114.4 KB · צפיות: 8
מסוא משה אמר: תודה רבה לכם! אני לא מצליח לפתוח הספר עם הקישור. מה שמו של הספר ששלחתם? לחץ כדי להרחיב... מעגלי אליהו