• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

ספר תורה שרוי בצער

ברור שהתמידים הנ"ל וכן תלמידים רבים זה מכח הקו של הישיבה
והישיבה זה מרן הגר"י עדס שליט"א
יש לו בהירות וסדר בלימוד וצורת הישיבה כמו רב ותלמיד וקיבלו ממנו הרבה
אין ספק שעל אף שהיו חילוקי דעות עם הנהגת הדור בראשות מרן מאור ישראל זצוק"ל
מ"מ עולם התורה חייב לו המון ותמיד מרן זצ"ל היה מחבב אותו ובסוף ימיו נפגשו בידידות גדולה

ובכלל לא מעדכנים מה מצב הרב (שמא ב"ה טוב)
לפני הושענא רבה פרסמו כך:

בקו ישיבת קול יעקב בקשו מבוגרי הישיבה להעתיר בתפילה על מרן ראש הישיבה הגר"י עדס אשר חלה החמרה במצבו הרפואי

מבית ראש הישיבה נמסר כי ב”ה זכינו ובחודש אלול רה”י מסר שיחות בהיכל הישיבה, ובימים הנוראים השתתף בכל התפילות. אך בימים האחרונים רה”י נמצא בחולשה גדולה וזקוק לרחמי שמיים, והציבור נקרא להעתיר ולהתפלל לרפואתו.
עוד מוסיפים, כי בשנה האחרונה נראה בחוש כיצד התפילות השפיעו על מצבו של רה”י שליט”א לטובה, ועל כן מבקשים מהציבור שיעתירו ביום החיתום לרפואת מורינו הרב יהודה בן חיה אסתר לרפו”ש בתושח”י.

אם זה מפריע אני יחליף בשמחה בל"נ
@דבק בתורת מרן גם לך זה מפריע?
דווקא נשמח לראות איזו תמונה יפה בתוך הפרופיל שלך (ד"א - זה ממש מפריע כאשר כל אחד משנה פתאום תמונה, כי רגילים לראות לפי התמונה מי האדם...)

כתבתי לך על הפרופיל לעיל, כי הבנתי מדבריך שלא הבנת את דברי החברים (לא הייתי מעיר לך ע"ז סתם אבל בוודאי שיש בזה קצת בלבול המוחין שנראה כאילו וכו')

שבת שלום וכט"ס

(ד"א - זה ממש מפריע כאשר כל אחד משנה פתאום תמונה, כי רגילים לראות לפי התמונה מי האדם...)
כל יום מישהו אחר מבקש ממני להחליף את התמונה,
אני לא אכפת לי,
פעם מישהו אמר לי לשים תמונה של מרן,
ואז אחר אמר שצריך גם גלימה,
ואחר אמר שעדיף תמונה של מרן זצ"ל,
ועכשיו אומרים שזה דומה למנהל.
מה שתגידו...

חזור
חלק עליון