• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • הודפס מחדש ע"י 'המרכז למורשת מרן' הספר "ילקוט יוסף - פורים משולש", עם מגילת אסתר בתוספת ביאורים ממנהיג הדור מרן הראש"ל שליט"א. מחיר מיוחד לזיכוי הרבים: 15 ש"ח בלבד. >> לרכישה ישירה באתר לחצו כאן

סקר: לדעתך האם נכון להוציא קונטרס או להמתין ולהוציא ספר?

לדעתך האם נכון להוציא קונטרס או להמתין ולהוציא ספר?

• יש להוציא קונטרס ושיהיה חומר מספיק יש להוציא ספר

• יש לחכות לספר ורק אז להוציא

• אני נגד הוצאת ספרים באופן כללי

• תחכה לספר, תוציא עכשיו - לא מתערב...

תוצאות ניתנות לצפייה רק לאחר ההצבעה.
למען הסדר הטוב ועוד סיבות נכונות:
נשמח אם יענו את אחד התשובות של הסקר, ובנוסף - לכתוב הערה או הארה (-אם יש). ישר כח!!!

המעלה בהוצאת קונטרס שנותן לך חשק וסיפוק אני מכיר אברך שהוציא ספר על תמורה שעבד על זה במשך 7 שנים
ונראה לי שאם היה מוציא קונטרס אחרי שנה היה מקבל יותר סיפוק והערכה מאנשים והיה מדרבן אותו לעבוד יותר על הספר ולחסוך כמה שנים

למען הסדר הטוב ועוד סיבות נכונות:
נשמח אם יענו את אחד התשובות של הסקר, ובנוסף - לכתוב הערה או הארה (-אם יש). ישר כח!!!
קשה לענות על הסקר הזה, מהסיבה הנכונה שכתב הרב @ע"ה ס"ט
זה מאוד תלוי, בהרבה דברים. וכל התשובות נכונות, כל אחת לגבי מקרה אחר.
זאת אומרת, הכל נכון, תלוי באיזה אופן, כמובן חוץ מהאפשרות השלישית....

קונטרסים מכמה סיבות:
א. סיפוק ותמריץ להשגת יעדים קצרי טווח.
ב. להתרגל בכתיבה.
ג. להיחשף לביקורות קוראים.
ד. לוקח זמן להכיר את הסגנון כתיבה המתאים לאדם, ועם הזמן הסגנון מאוד משתנה כך שבקונטרסים האדם מתלמד ויכול להשמיט הרבה עד הגירסה המתוקנת של הספר.
ה.שמוציא קונטרס ועוד קונטרס אנשים כבר הספיקו להכיר, ואז כשמוציא ספר יש סיכויים גדולים יותר שירכשו את הספר לאחר שמכירים את הסגנון.
ה. כשמוציא עוד קונטרס ועוד קונטרס, הוא כבר מגיע לספר לאחר שניסה כל מיני סגנונות עימוד ועריכת הספר, הכיר תורמים, הכיר את ההתעסקות עם בתי הדפוס והדפסת הספרים ועוד ועוד ועוד.....
ו. ודאי שהדבר תלוי באדם, אבל אם תעקוב טוב רוב המחברים התחילו כך.

חזור
חלק עליון