עדכוני התנועה בבחירות המקומיות תשפ"ד

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
דוד חכם בטוויטר: ביום רביעי ב'מהדורת הבוקר' ב'קול חי' דיברתי בכאב על כך שיעקב זכריהו לא יהיה ברשימת ש״ס בבני ברק. הדברים שאמרתי בשידור עוררו עניין רב. בעקבות כך שוחחתי בימים האחרונים עם בכירים בש״ס והשתכנעתי לחלוטין שלא היתה ברירה אלא להחליף את כל הרשימה כולה בבני ברק. בנוסף, סיפרו לי על כך שיעקב זכריהו קיבל חלופה שראויה לו ולמעמדו. מדובר בבשורה שתשמח רבים מתושבי העיר ב״ב. יו״ר ש״ס הרב אריה דרעי מקבל יום-יום החלטות, פעמים החלטות קשות שמגובות בהנחייתם ובברכתם של גדולי ישראל.ראוי לשבח הרב דרעי שנהג גם במקרה הזה בחמלה ודאגה אמיתית. מנהיגות עם חמלה זהו מצרך נדיר בפוליטיקה. נמשיך בעז״ה לשדר לכם מדי בוקר את כל הנושאים הבוערים על סדר היום. נמשיך לעשות תקשורת הוגנת, תוך הצפת הנושאים הבוערים, לצד השמעת ביקורת כשהדבר מתבקש ובצורה מכובדת כראוי לבני תורה.שלכם, דוד חכם. חג סוכות שמח!

אבי רבינא: הפתעה הבוקר במהלך תפילת החג בביהכנ״ס ׳בית השם׳ הנחשב לאחד מבתי הכנסת המרכזיים של הציבור הליטאי בב״ב - הגאון רבי יצחק קולדצקי שליט"א חתנו של מרן שר התורה הגר״ח קנייבסקי זצוק"ל קנה את עליית שישי, וביקש בנוכחות מאות אברכים לכבד לעלייה את ״המועמד לראשות העיר בני ברק הרב אוריאל בוסו״.

אבי רבינא: הפתעה הבוקר במהלך תפילת החג בביהכנ״ס ׳בית השם׳ הנחשב לאחד מבתי הכנסת המרכזיים של הציבור הליטאי בב״ב - הגאון רבי יצחק קולדצקי שליט"א חתנו של מרן שר התורה הגר״ח קנייבסקי זצוק"ל קנה את עליית שישי, וביקש בנוכחות מאות אברכים לכבד לעלייה את ״המועמד לראשות העיר בני ברק הרב אוריאל בוסו״.

יש הכחשה פתאום מהנכדים.

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
כנס בחירות ענק בבני ברק ושמחת בית השואבה
יום רביעי חול המועד בשעה 18:00 באולמי ארמונות חן
במעמד גדולי ישראל מאורי דורנו שליט"א
וכן המועמד לראשות העיר אוריאל בוסו ויו"ר התנועה ארייה דרעי.

נערך לאחרונה:
זה משפיל ומבזה שכנס בראשות מרנן ורבנן גדולי ומנהיגי הדור שליט"א ובראשם רבינו מרן זקן מועצח"ת הגר"ש בן שמעון שליט"א רבינו מרן רה"י הגר"א סלים שליט"א, רבינו מרן עמוד הענוה הגר"מ מאיה שליט"א, מרן רה"י הגר"ש בצלאל שליט"א, מרן עמוד התשובה הגר"ר אלבז שליט"א, מרן הגאב"ד הגר"ש מחפוד שליט"א, הגאון האדיר רבי מאיר מאזוז שליט"א, ומו"ר הגאון הגדול רבי יהודה כהן שליט"א הגאון הגדול רבי מסעוד בן שמעון שליט"א ומו"ר הגאון הגדול רבי דוד יוסף שליט"א הגאון רבי זבדיה כהן שליט"א, הגאון רבי חיים רבי שליט"א, הגאון רבי יהודה דרעי שליט"א, הגאון רבי זמיר כהן שליט"א, ויש תגובות של "הכנס בראשות המועמד לראשות העיר הרב אוריאל בוסו" "כנס בחירות ענק" גם אם יש למישהו אינטרס וחשיבות בכנס בשביל בחירות ועושים את זה בשביל זה לא לשכוח את המטרה המרכזית יש לנו גדולי עולם ואנו נקביל אותם ונשמח עמהם ברגל, זה חובתינו שלנו.

נערך לאחרונה:
תדעו לכם הכל הבל הבלים... רק הוא יתברך מנהל את העולם ולא בוסו או אביטבול או הבל אחר, אף אחד בעולם לא יכול להוציא את העכברים מבני ברק אם ה' יתברך גזר שהם יהיו (כנראה בכלל עוונות הדור), כבר עשו הדברות בלי סוף עם מומחי המקצועים בכל העולם ולא עזר כלום, וזה לא קשור לעיר נקייה או לא, שאני הייתי גר בבני ברק לא היה אפי' עכבר אחד בעיר הכל היה נקי... כל הנייעס הזה סביב הבחירות מי יהיה פלוני או אלמוני, מי יותר חזק, ומי ישנה את העולם, זה כפירה אחד גדולה תסלחו לי על המילה, וכל זה בגלל שירדנו לשער הנו"ן שזה הבור של הכפירה והאפיקורוסות, ואני מתפלא עליכם שאתם ת"ח בני תורה מתעסקים בהבלים ובשטויות כאלה...

תדעו לכם הכל הבל הבלים... רק הוא יתברך מנהל את העולם ולא בוסו או אביטבול או הבל אחר, אף אחד בעולם לא יכול להוציא את העכברים מבני ברק אם ה' יתברך גזר שהם יהיו (כנראה בכלל עוונות הדור), כבר עשו הדברות בלי סוף עם מומחי המקצועים בכל העולם ולא עזר כלום, וזה לא קשור לעיר נקייה או לא, שאני הייתי גר בבני ברק לא היה אפי' עכבר אחד בעיר הכל היה נקי... כל הנייעס הזה סביב הבחירות מי יהיה פלוני או אלמוני, מי יותר חזק, ומי ישנה את העולם, זה כפירה אחד גדולה תסלחו לי על המילה, וכל זה בגלל שירדנו לשער הנו"ן שזה הבור של הכפירה והאפיקורוסות, ואני מתפלא עליכם שאתם ת"ח בני תורה מתעסקים בהבלים ובשטויות כאלה...
משמע מדבריך שמרן זצוק"ל ושאר רבני המועצת זצוק"ל ולהבדיל יבדלו לחיים שליט"א היו מכתתים רגליהם כדי להצביע לנציגים של ש"ס היו מתעסקים בזוטות ח"ו?!

משמע מדבריך שמרן זצוק"ל ושאר רבני המועצת זצוק"ל ולהבדיל יבדלו לחיים שליט"א היו מכתתים רגליהם כדי להצביע לנציגים של ש"ס היו מתעסקים בזוטות ח"ו?!
זה נטו להצביע... פולטיקה ונייעס ושנאת חינם בין קהילות הס מלהזכיר ח"ו, ומי יותר טוב ומי ידאג ומי יעשה זה תלוי בידים של בורא עולם בלבד!!! שום אצבע לא תזוז מבלי רצונו יתברך!!!

זה נטו להצביע... פולטיקה ונייעס ושנאת חינם בין קהילות הס מלהזכיר ח"ו, ומי יותר טוב ומי ידאג ומי יעשה זה תלוי בידים של בורא עולם בלבד!!! שום אצבע לא תזוז מבלי רצונו יתברך!!!
היו מצביעים ומשכנעים גם להצביע להם...

אמש בהקבלת פני רבו בשיעור השבועי מרן פוסק הדור הגר"י יוסף שליט"א מברך את מועמדי ש"ס לרשויות המקומיות.
מרן פוסק הדור שליט"א מברך את ראש העיר הבא של אלעד הרב יהודה בוטבול הי"ו
1696182138016.png
מרן פוסק הדור שליט"א מברך את ראש העיר הבא של בני ברק הרב אוריאל בוסו הי"ו
1696182200832.png

‏המועמד לראשות העיר ביתר חננאל שם טוב הגיע יחד עם חברי סיעת ש"ס, בראשות יו"ר הסיעה וסגר"ע יהודה עוביידי להתברך אצל הגאון הגדול רבי זמיר כהן ר"י אבני נזר (מנחם קולדצקי).

photo_4961263899710172007_y.jpg

[אגב, לתשומת לב העוקב @יעקב יהושע ]

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון