איך מצתרפים?יש עוד הרבה דברים במהדורת המייל של דרך המל
>> לרכישת המהדורה הדיגיטלית, לחצו כאן.
>> לרכישת המהדורה המודפסת, לחצו כאן (רכישה מוקדמת, אי"ה הספר אמור להגיע מהדפוס בימים הקרובים).
איך מצתרפים?יש עוד הרבה דברים במהדורת המייל של דרך המל
כתוב שם במודעה ששלחו את המייל של דרך המלך, תשלח להם הודעה שאתה רוצה להצטרףאיך מצתרפים?
אבי רבינא: הפתעה הבוקר במהלך תפילת החג בביהכנ״ס ׳בית השם׳ הנחשב לאחד מבתי הכנסת המרכזיים של הציבור הליטאי בב״ב - הגאון רבי יצחק קולדצקי שליט"א חתנו של מרן שר התורה הגר״ח קנייבסקי זצוק"ל קנה את עליית שישי, וביקש בנוכחות מאות אברכים לכבד לעלייה את ״המועמד לראשות העיר בני ברק הרב אוריאל בוסו״.
מח' בין הנכדים,יש הכחשה פתאום מהנכדים.
מה מיוחד בב"ש?באר שבע
הרב אושרי אביכזר... הוא המיוחד...מה מיוחד בב"ש?
משמע מדבריך שמרן זצוק"ל ושאר רבני המועצת זצוק"ל ולהבדיל יבדלו לחיים שליט"א היו מכתתים רגליהם כדי להצביע לנציגים של ש"ס היו מתעסקים בזוטות ח"ו?!תדעו לכם הכל הבל הבלים... רק הוא יתברך מנהל את העולם ולא בוסו או אביטבול או הבל אחר, אף אחד בעולם לא יכול להוציא את העכברים מבני ברק אם ה' יתברך גזר שהם יהיו (כנראה בכלל עוונות הדור), כבר עשו הדברות בלי סוף עם מומחי המקצועים בכל העולם ולא עזר כלום, וזה לא קשור לעיר נקייה או לא, שאני הייתי גר בבני ברק לא היה אפי' עכבר אחד בעיר הכל היה נקי... כל הנייעס הזה סביב הבחירות מי יהיה פלוני או אלמוני, מי יותר חזק, ומי ישנה את העולם, זה כפירה אחד גדולה תסלחו לי על המילה, וכל זה בגלל שירדנו לשער הנו"ן שזה הבור של הכפירה והאפיקורוסות, ואני מתפלא עליכם שאתם ת"ח בני תורה מתעסקים בהבלים ובשטויות כאלה...
זה נטו להצביע... פולטיקה ונייעס ושנאת חינם בין קהילות הס מלהזכיר ח"ו, ומי יותר טוב ומי ידאג ומי יעשה זה תלוי בידים של בורא עולם בלבד!!! שום אצבע לא תזוז מבלי רצונו יתברך!!!משמע מדבריך שמרן זצוק"ל ושאר רבני המועצת זצוק"ל ולהבדיל יבדלו לחיים שליט"א היו מכתתים רגליהם כדי להצביע לנציגים של ש"ס היו מתעסקים בזוטות ח"ו?!
היו מצביעים ומשכנעים גם להצביע להם...זה נטו להצביע... פולטיקה ונייעס ושנאת חינם בין קהילות הס מלהזכיר ח"ו, ומי יותר טוב ומי ידאג ומי יעשה זה תלוי בידים של בורא עולם בלבד!!! שום אצבע לא תזוז מבלי רצונו יתברך!!!
זה לא סותר מה שכתבתי ודו"ק היטב.היו מצביעים ומשכנעים גם להצביע להם...
ב"ה. ההכרח לפעמים מביא גם אחדות.