• שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

עד לג בעומר - לומדים מסכת משניות אחת - מסימיים ש"ס משניות לע"נ הגר"מ מאזוז זצ"ל

זרעיםמועדנשיםנזיקיןקדשיםטהרות
ברכות @אושרי רביבשבת @אליאב צוףיבמותבבא קמא @נוריאלזבחיםכלים
פאה @ללא שם 3עירובין @נאור שמעון מעוןכתובות @תלמיד מר"ןבבא מציעא @נוריאלמנחותאהלות
דמאי @ישועה ורחמיםפסחים @נאור שמעוןנדרים @עובדיה יאיר כהןבבא בתראחוליןנגעים @אד יעלה
כלאים @ישועה ורחמיםשקלים @יבינזירסנהדרין @פשוטבכורות @פרי חדשפרה @ללא שם 3
שביעית @ישועה ורחמיםיומא @גלעד יצחקובסוטה @שלמה נמכות @פשוטערכיןטהרות
תרומות @חכמיסוכה @תכל'סגיטין @פרי חדששבועות @מתלמידי מרן הראש"לתמורהמקואות @גלעד רובין
מעשרות @חכמיביצה @תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" ו @זעירא בקרתא דשופריאקידושין @פרי חדשעבודה זרה @מוישי ס"טכריתותנידה @אושרי רביב - הרב מאיר אלול
מעשר שני @חכמיראש השנה @בניהו שמשאבות @אליאב צוףמעילהמסכת טהרות
חלה @יביתענית @שמעון ישראליהוריות @MKCתמידזבים
ערלה @יבימגילה @תלמיד הרב "הצעיר ני"ו"עדויות @מרדכי מיכאלימידותטבול יום
בכורים @דעה את ה'מועד קטן @יביקניםידים
חגיגה @יביעוקצין
סיימתי בס"ד ברכות עם חברותא.

תודה לכל הנוטלים חלק אך לא סיימנו ואנחנו מאוד רוצים לסיים
לכן כל מי שלקח על עצמו מסכת משנה וסיים אותה כבר, שיתייג אותי ויכתוב סיימתי מסכת פלונית.
ובעז"ה יהיה זה לנו למגן על ידי שיהיה זה לזכותו של הגר"מ מאזוז זיע"א וימליץ יושר עלינו לפני הקב"ה אמן.
היעד שנקבע ברעיון - יב באייר אך כיון שעדיין המלאכה לא הסתיימה נשתדל לסיים עד יום שישי לג בעומר בל"נ ובעז"ה.

תודה לכל הנוטלים חלק אך לא סיימנו ואנחנו מאוד רוצים לסיים
לכן כל מי שלקח על עצמו מסכת משנה וסיים אותה כבר, שיתייג אותי ויכתוב סיימתי מסכת פלונית.
ובעז"ה יהיה זה לנו למגן על ידי שיהיה זה לזכותו של הגר"מ מאזוז זיע"א וימליץ יושר עלינו לפני הקב"ה אמן.
היעד שנקבע ברעיון - יב באייר אך כיון שעדיין המלאכה לא הסתיימה נשתדל לסיים עד יום שישי לג בעומר בל"נ ובעז"ה.
אני לא אעמוד בתאריך היעד הזה, אני משתדל בל"נ ללמוד מתון מתון ובהבנה. מחילה.

אני לא אעמוד בתאריך היעד הזה, אני משתדל בל"נ ללמוד מתון מתון ובהבנה. מחילה.
בוודאי ! אשריך ! ככה באמת לומדים.
אך כמה זמן לדעתך צריך לתת לזה הרי יש מי שיאמר שאם לא נקבע יעד קרוב אז זה יאבד את זה.

חזור
חלק עליון