סיימתי בס"ד ברכות עם חברותא.
זרעים מועד נשים נזיקין קדשים טהרות ברכות @אושרי רביב שבת @אליאב צוף יבמות בבא קמא @נוריאל זבחים כלים פאה @ללא שם 3 עירובין @נאור שמעון מעון כתובות @תלמיד מר"ן בבא מציעא @נוריאל מנחות אהלות דמאי @ישועה ורחמים פסחים @נאור שמעון נדרים @עובדיה יאיר כהן בבא בתרא חולין נגעים @אד יעלה כלאים @ישועה ורחמים שקלים @יבי נזיר סנהדרין @פשוט בכורות @פרי חדש פרה @ללא שם 3 שביעית @ישועה ורחמים יומא @גלעד יצחקוב סוטה @שלמה נ מכות @פשוט ערכין טהרות תרומות @חכמי סוכה @תכל'ס גיטין @פרי חדש שבועות @מתלמידי מרן הראש"ל תמורה מקואות @גלעד רובין מעשרות @חכמי ביצה @תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" ו @זעירא בקרתא דשופריא קידושין @פרי חדש עבודה זרה @מוישי ס"ט כריתות נידה @אושרי רביב - הרב מאיר אלול מעשר שני @חכמי ראש השנה @בניהו שמש אבות @אליאב צוף מעילה מסכת טהרות חלה @יבי תענית @שמעון ישראלי הוריות @MKC תמיד זבים ערלה @יבי מגילה @תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" עדויות @מרדכי מיכאלי מידות טבול יום בכורים @דעה את ה' מועד קטן @יבי קנים ידים חגיגה @יבי עוקצין
צירפתי דף הסבר איזהו מקומן ... מומלץ לכל אחד לעיין בקובץ זה!!!פרק איזהו מקומן לזכרו של הצדיק מאיר עיניים
אני לא אעמוד בתאריך היעד הזה, אני משתדל בל"נ ללמוד מתון מתון ובהבנה. מחילה.תודה לכל הנוטלים חלק אך לא סיימנו ואנחנו מאוד רוצים לסיים
לכן כל מי שלקח על עצמו מסכת משנה וסיים אותה כבר, שיתייג אותי ויכתוב סיימתי מסכת פלונית.
ובעז"ה יהיה זה לנו למגן על ידי שיהיה זה לזכותו של הגר"מ מאזוז זיע"א וימליץ יושר עלינו לפני הקב"ה אמן.
היעד שנקבע ברעיון - יב באייר אך כיון שעדיין המלאכה לא הסתיימה נשתדל לסיים עד יום שישי לג בעומר בל"נ ובעז"ה.
בוודאי ! אשריך ! ככה באמת לומדים.אני לא אעמוד בתאריך היעד הזה, אני משתדל בל"נ ללמוד מתון מתון ובהבנה. מחילה.
איש כגבורתו.בוודאי ! אשריך ! ככה באמת לומדים.
אך כמה זמן לדעתך צריך לתת לזה הרי יש מי שיאמר שאם לא נקבע יעד קרוב אז זה יאבד את זה.