בימים האחרונים הספר יצא לאור.
בדיוק בליל שבת האחרון סיפר לנו מרן שליט"א על אחד מתלמידיו הי"ו שהיה חולה והיה צריך להיות בבית חולים באזור המרכז, ומרן שליט"א נסע לבקרו במיוחד ממש. [וההמשך של הסיפור מעניין הרבה יותר עם ניסים גלויים ממש! - אני מכיר את בעל המעשה היטב והוא מישהו מפורסם] וסיים הרב: ממש הייתי כמו אבא לתלמידים שלי באותה תקופה. ע"כ.בשבת הרב סיפר שעד שנהיה ראש ישיבה בחזו"ע לא ידע מה זה מסלולים ובניאס וכו'.
וכשנהיה ראש ישיבה הלך עם הבחורים.
ואחד הנוכחים אמר שסיפרו לו שהבחורים משכו את הרב להיכנס איתם.
ואחד אחר אמר שהפילים שצילמו את הרב נשרפו.
אז הרב אמר: "כן, כעסתי עליהם שצילמו"... (ולכן נשרפו הפילים. ב"ל)
(והוא כעין מה שנכתב כאן).
כמדומה לי שהמעשה הזה לא מדויק, אולי רק בשנה אחת הקפיד ונשרפו הפילים, אבל אנכי ראיתי תמונות שקיימות עד היוםבשבת הרב סיפר שעד שנהיה ראש ישיבה בחזו"ע לא ידע מה זה מסלולים ובניאס וכו'.
וכשנהיה ראש ישיבה הלך עם הבחורים.
ואחד הנוכחים אמר שסיפרו לו שהבחורים משכו את הרב להיכנס איתם.
ואחד אחר אמר שהפילים שצילמו את הרב נשרפו.
אז הרב אמר: "כן, כעסתי עליהם שצילמו"... (ולכן נשרפו הפילים. ב"ל)
(והוא כעין מה שנכתב כאן).
לפי מה שהבנתי דיברו על השנה הראשונה.כמדומה לי שהמעשה הזה לא מדויק, אולי רק בשנה אחת הקפיד ונשרפו הפילים, אבל אנכי ראיתי תמונות שקיימות עד היום
גם אני ראיתי תמונות מאותם טיולים בישיבהכמדומה לי שהמעשה הזה לא מדויק, אולי רק בשנה אחת הקפיד ונשרפו הפילים, אבל אנכי ראיתי תמונות שקיימות עד היום
נשמח שישתפו אותנו בעיקר מעשיות מ'אביהם' של בני הישיבות, לא צריך להיות הצדיק אבד ורק אז איש שם על לב, או שמא יש כאלה ששומרים סיפורים לאחר מאה עשרים, כדי להוציא ספרים ותולדות חיים וכל מטרתם נעשה לנו שם וכו', אדרבה עכשיו יגידו ויספרו צדקתו לעם נולד כי עשה, נלמד מדרכיו ונלכה באורחותיו בעודו בחייו לאורך ימים ושנים עדי ביאת ינון ואליהבדיוק בליל שבת האחרון סיפר לנו מרן שליט"א על אחד מתלמידיו הי"ו שהיה חולה והיה צריך להיות בבית חולים באזור המרכז, ומרן שליט"א נסע לבקרו במיוחד ממש. [וההמשך של הסיפור מעניין הרבה יותר עם ניסים גלויים ממש! - אני מכיר את בעל המעשה היטב והוא מישהו מפורסם] וסיים הרב: ממש הייתי כמו אבא לתלמידים שלי באותה תקופה. ע"כ.
ויש עימי עוד מאות עובדות והנהגות ממרן שליט"א [בעיקר ממה ששמעתי מפיו בלימוד בלילות שבת הארוכים במשך השנים, וממה שראיתי בעיני בס"ד], ועוד חזון למועד בע"ה.
מי זה בתמונה?
ר' ישראל אולי תזכה אותנווענוה גדולה מכולם
אתמול זכיתי ליסוע עם מרן שליט"א לברית באזור ירושלים, והנה באחד הרמזורים, היה רכב של אחר שהיה ליד מרן שליט"א (מרן ישב ליד מיכאל הנהג), והנה אותו נהג הסתכל כמה פעמים, והבחין שאכן הוא רואה את מרן גדול הדור לידו ברכב הצמוד, לאחר שהלה היסס מס' רגעים, הוא צפר לכיוון הרכב של מרן כמה פעמים, ואז מרן הסתכל לצד לראות למה מצפצפים, והנה אותו בחורצי'ק (צעיר לימים), סימן למרן שליט"א שיוריד את החלון, ומרן שליט"א בענוותנותו הרבה הוריד את החלון, והלה אמר לו הרב אפשור לשאול שאלה קטנטנה, ומרן נענה לו בחיוב, והשיב לו על אתר.
אישית מאוד התפעלתי, כי למרות חוצפתו של אותו בחור (עזות דקדושה...) לצפור למרן עד שיפתח את החלון... , אפי"ה מרן שליט"א התייחס אליו בחיוב, ושמע את שאלתו ברוגע.
ב"ה בהלוך ישבתי ליד מרן באחור, וכל הדרך זכינו לדבר עמו בלימוד, מענין שעסקתי בו בהלכה, ומרן שליט"א דיבר עמי, משל כאילו עתה למד הסוגיא. ממש כה"ת כמנח בכיסיה.