האמת שאתה צודק, עם גישה תבוסתנית, באמת אין טעם לדון.בכל אופן אין ענין להמשיך יותר בשיחה,
נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
האמת שאתה צודק, עם גישה תבוסתנית, באמת אין טעם לדון.בכל אופן אין ענין להמשיך יותר בשיחה,
צודק, רק בגלל שאתה לא מתקשר איתי בכלל...האמת שאתה צודק,
ונהי בעינינו כחגבים וכן היינו בעיניהםאני שואל שאלה פשוטה לכל אלו שנגד העסקה (האמת היא שכולם נגד העסקה אבל מסכימים איתה מחוסר ברירה כי אין ברירה אחרת ) וכי אתם חושבים שמדינת ישראל באמת יש לה עצמאות כמו שכולם חושבים וכי ראש הממשלה השרים והחבר הכנסת יכולים לעשות מה שהם רוצים ?????
אז צר לי לבשר לכם שלא אין מה לעשות ישראל הייתה ותמשיך להיות תלויה בארצות הברית והיא היא שקובעת לישראל מה לעשות ואיך לעשות מלחמות אין מה לעשות וכל המתייפייפים ''שתכנסו בחמאס חזק''..... ''תנתקו להם את המים והחשמל'' ........וכל המילים הגבהות הללו שכל מיני קיצונים למיניהם יש כאלו שמתכחשים למציאות וחושבים ורוצים לחשוב שישראל יש להם הכל ויכולים לעשות הכל פשוט טועים ומטעים ......... !!!!!!
יהי חלקך עמויו"ר ש"ס הרב אריה דרעי
תודה, אמן כן יהי רצון. ודי לי במה שאמרו מרן זצ"ל והרב מוצפי על זה שלוחא דרבנן.יהי חלקך עמו
האם הציג להם את הנתונים החמורים שראש השב"כ הציג בישיבה בליל שב"ק (הבאתים לעיל), כשלא היה שם אף שר חרדי?!יו"ר ש"ס הרב אריה דרעי ב'קול ברמה':
"לגדולי ישראל הוצגו עוד שיקולים בעסקה - שאיני יכול לפרט. בשבועות האחרונים גדו"י שאלו אותי 'למה זה מתעכב? כל יום זה פיקוח נפש'".
----
כמובן שיש לנו גם גדולי ישראל כאן בפורום, וכמה חבל שלא התייעצו גם איתם...וד"ל.
למי אתה בדיוק אומר את זה ?ונהי בעינינו כחגבים וכן היינו בעיניהם
כבודו היה שם אולי תגיד לנו ברמז מה הוא אמר .....האם הציג להם את הנתונים החמורים שראש השב"כ הציג בישיבה בליל שב"ק (הבאתים לעיל), כשלא היה שם אף שר חרדי?!
לך. כפי שכתבת לעיללמי אתה בדיוק אומר את זה ?
ולא שמעתי השיעור.אני שואל שאלה פשוטה
כתבתי "הבאתים לעיל"!!!כבודו היה שם אולי תגיד לנו ברמז מה הוא אמר .....
לך תשמע ...ולא שמעתי השיעור.
חלילה לי.אני אמרתי מה מרן אמר אז גם למרן הראש''ל תגיד את מה שאמרת לעייל ?
זאת בודאי בעיה חמורה ביותרוהנה עוד סעיף בעייתי בעיסקה:
משדר מיוחד | יו"ר ש"ס אריה דרעי למימרן ב'קול חי' על הצידוק ההלכתי לעסקה: "יש הרבה פסקי הלכה של מרן הגר"ע יוסף והגר"מ פיינשטיין שבמקרים של ברי ושמא - ברי עדיף. והרי כאן זה רק שמא שהמחבלים יחזרו לרצוח יהודים. אבל מלבד זאת יש עוד שיקולים הלכתיים. חכמי המועצת לחצו עליי לקדם עסקה, וכל היהדות החרדית התאחדה כאן בעד העסקה, ספרדים, ליטאים וחסידים".