תואר חבר מועצת, לא מוכיח הרבה על העומד מאחוריו, ואני חושב שאין הערצה למישהו כי הוא חבר מועצת, אלא כי הוא גדול בפני עצמו.הצג קובץ מצורף 28526
זה שלא כתבו עליו נשיא מועצת אני מבין כי זה משפחתו של ח''כ בשס אבל לא לכתוב עליו חבר מועצת זה נראה שהם מתביישים לכתוב עליו חבר מועצת לא יצא לי לראות מי שכתב על מרן שליט''א חבר מועצת וכבר עבר שבוע מאז
נקודה למחשבה ......
אני חושב שבעל הילקוט יוסף הוא כבר תואר גדול יותר.הצג קובץ מצורף 28526
זה שלא כתבו עליו נשיא מועצת אני מבין כי זה משפחתו של ח''כ בשס אבל לא לכתוב עליו חבר מועצת זה נראה שהם מתביישים לכתוב עליו חבר מועצת לא יצא לי לראות מי שכתב על מרן שליט''א חבר מועצת וכבר עבר שבוע מאז
נקודה למחשבה ......
מחילה, לדעתי כותב המודעה ניסחה בצורה הטובה ביותר.הצג קובץ מצורף 28526
נקודה למחשבה ......
אני מסכים אתך....מחילה, לדעתי כותב המודעה ניסחה בצורה הטובה ביותר.
ואדרבה הקפיד שיהיה הכי מכובד. ודו"ק.
חבריי חברי הפורום הקדוש.הצג קובץ מצורף 28526
נקודה למחשבה ......
כמדומני שזה היה לפני תאריך של מעמד ההכתרהרואים שהגיע ללא הגלימה, משום כבוד אחיו?