בבית.אדרבה מי שיודע בברור מוחלט שיכתוב כאן לתועלת הרבים
נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
בבית.אדרבה מי שיודע בברור מוחלט שיכתוב כאן לתועלת הרבים
כמעט ואין! עד שהיום היה אמור להתחיל הפרדה מגדרית בכמה מסלולים דחו את זה. מעשה שטן.כדאי וראוי מאוד לפרסם מקומות ואתרים שאין שם פריצות כלל, מקום שמיועד רק לחרדים עם שעות נפרדות, כי גם בבתי מלון יש עירבוביא בחדרי אוכל ובלובי גם אם כולם חרדים זה לא מתאים שיושבים בנים ובנות יחד ופשוט.
רבינו כתב שלא חסר מקומות שאין בעיות כאלו וכו' אדרבה מי שיודע בברור מוחלט שיכתוב כאן לתועלת הרבים (אולי לעשות מדור מיוחד לשם כך) יש"כ
כבודו אדם מתוק מדבש, כאילו לא חי בדור שלנו, הלוואי והילדים היו נותנים להורים להישאר בבית, היום יש תחרות גדולה להיכן יוצאים וכו'בבית.
חי בדור שלנו, ויוצא עם המשפחה לטייל ולהחליף כוחות, אבל לא בגלל תחרות.כאילו לא חי בדור שלנו, הלוואי והילדים היו נותנים להורים להישאר בבית, היום יש תחרות גדולה להיכן יוצאים וכו'
זה אכן מה שאני עושה.חשבתי שהרעיון הטוב ביותר למי לשכור דירה או להחליף דירה בעיר חרדית אחרת כמו ירושלים בני ברק צפת אשדוד ושינוי אוירה יש בזה הרבה מן הנופש ...
מה?זה תלוי בגילאים ובחברה?!
חשבתי שהרעיון הטוב ביותר למי לשכור דירה או להחליף דירה בעיר חרדית אחרת כמו ירושלים בני ברק צפת אשדוד ושינוי אוירה יש בזה הרבה מן הנופש ...
האם זה תלוי בגילאים ובחבר'ה של הילד?!זה אכן מה שאני עושה.
שכרתי דירה באור הגנוז, עם בריכה...
והולכים לרשב"י ולעמוקה ולרבי יהודה בר אלעי וכיוצ"ב ב"ה.
ועושים קצת מנגל, וב"ה כולם שמחים ומרוצים.
גם הקטנים נהנים מאוד ב"ה, מביאים גם משחקי קופסה למיניהם, וב"ה נהנים כל רגע.האם זה תלוי בגילאים ובחבר'ה של הילד?!
אני עדיין הילדים שלי לא בחורים אז איני יודע...
זה ברור שהקטנים נהנים אני רואה אצלי...גם הקטנים נהנים מאוד ב"ה, מביאים גם משחקי קופסה למיניהם, וב"ה נהנים כל רגע.
אגב חשוב מאוד גם לשמור קצת על השגרה, ושהילדים יקומו בזמן, יתפללו, ילמדו וכו'.
בשביל זה לקחתי דירה עם בריכה, קופצים מתיזים משחקים.זה ברור שהקטנים נהנים אני רואה אצלי...
אבל שאלתי דווקא על בחורים שמחפשים אקשן
למעט בעמק המעיינות, באיזור בית שאן, שהם די נעימים, וגם באיזור שם ישנם המון פינות חמד ובריכות, שאם בזה יש אנשים בשני אין.רק לקחת בחשבון שהמים ממש קרים...
רק שימת לב...זה אכן מה שאני עושה.
שכרתי דירה באור הגנוז, עם בריכה...
יש שם כמה עשרות מטרים שלא עוברים בהם קייקים והנמצאים במקום הנ"ל יכולים לשוט שםהשאלה הייתה ללכת בתוך הנחל כמובן?
תמהני עליכם, ומה עם החמש אחוז, שמירת העיניים בכאלו מקומות אפילו אם יש חשש נ"ל שכדאי מאוד לברוח משם, בגלל שאחינו התועים הולכים שם 'בלי בגדים', וזה לא שמירת העיניים אלא קלקול העיניים כמעט וודאי, וד"ל.95 אחוז שהיו שם היו חרדים צנועים
ותמהני על אלו החרדים שגרים בערים שרוב התושבים חילונים או בערים מעורבות, שיש שם פריצות נוראה (בלי ידיים ובלי שרוולים וכו' ה"י) של 80 אחוז ויותר, איך אפשר ללכת ולגור שם, איך יתכן לגור הא איכא דרכא אחירנא,תמהני עליכם, ומה עם החמש אחוז, שמירת העיניים בכאלו מקומות אפילו אם יש חשש נ"ל שכדאי מאוד לברוח משם, בגלל שאחינו התועים הולכים שם 'בלי בגדים', וזה לא שמירת העיניים אלא קלקול העיניים כמעט וודאי, וד"ל.
איפה איכא דרכא אחרינא? לעבור דירה? במחילה אפילו על להוציא כסף דנו הפוסקים אם נקרא דרכא אחרינא. ולא אכחד שבמגדל העמק ועוד יש בריכות בחצרות הבניינים בו תרמוש כל חייתו יער, אבל כשתגור כאן ח"ו תבין וא"א לי להסביר מה ההרגשה כלפיהםותמהני על אלו החרדים שגרים בערים שרוב התושבים חילונים או בערים מעורבות, שיש שם פריצות נוראה (בלי ידיים ובלי שרוולים וכו' ה"י) של 80 אחוז ויותר, איך אפשר ללכת ולגור שם, איך יתכן לגור הא איכא דרכא אחירנא,
אז עד שדנים על הקיאקים וכדו' שמי שמגיע מוקדם כמעט ולא רואה שום פריצות, הרי שיש לדון על הערים המעורבות שהמצב שם חמור שבעתיים....