ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות יום חמישי בשעה 19:55 #1 האם מותר לפתוח את ספר התורה כשפותחים את ההיכל שלא בשעת קריאת התורה, כגון בסדר העבודה בתפילת מוסף של יוה"כ או בתפילת הנעילה?
האם מותר לפתוח את ספר התורה כשפותחים את ההיכל שלא בשעת קריאת התורה, כגון בסדר העבודה בתפילת מוסף של יוה"כ או בתפילת הנעילה?
י ישועה ורחמים Well-known member יום חמישי בשעה 20:07 #2 בנימין לוריא אמר: האם מותר לפתוח את ספר התורה כשפותחים את ההיכל שלא בשעת קריאת התורה, כגון בסדר העבודה בתפילת מוסף של יוה"כ או בתפילת הנעילה? לחץ כדי להרחיב... מה העניין בזה?
בנימין לוריא אמר: האם מותר לפתוח את ספר התורה כשפותחים את ההיכל שלא בשעת קריאת התורה, כגון בסדר העבודה בתפילת מוסף של יוה"כ או בתפילת הנעילה? לחץ כדי להרחיב... מה העניין בזה?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות יום חמישי בשעה 20:40 #3 ישועה ורחמים אמר: מה העניין בזה? לחץ כדי להרחיב... לא יוד עם יש עניין (ופחות מסתבר לי שיהיה עניין), אבל יש כאלה שעשו ככה. השאלה אם יש בזה בעיה.
ישועה ורחמים אמר: מה העניין בזה? לחץ כדי להרחיב... לא יוד עם יש עניין (ופחות מסתבר לי שיהיה עניין), אבל יש כאלה שעשו ככה. השאלה אם יש בזה בעיה.
ע עבד ה׳ Well-known member יום חמישי בשעה 23:09 #4 שאלה-236442 לכבוד הרב שלום רב בתפלת נעילה פותח ההיכל פתח גם ספר התורה, אני ישר כיסיתי את הכתב במטפחת, שאלו אותי למה עשיתי זאת ? עניתי שרק בקריאת התורה מראים את הכתב לציבור שאז מתגלה האור תשובה היה אסור לפתוח את הספר תורה.
שאלה-236442 לכבוד הרב שלום רב בתפלת נעילה פותח ההיכל פתח גם ספר התורה, אני ישר כיסיתי את הכתב במטפחת, שאלו אותי למה עשיתי זאת ? עניתי שרק בקריאת התורה מראים את הכתב לציבור שאז מתגלה האור תשובה היה אסור לפתוח את הספר תורה.