קיים ברשת? איזה רשת?
י ישראל Well-known member 1 אוגוסט (8) 2024 #21 אריאל שמואל אמר: קיים ברשת? לחץ כדי להרחיב... איזה רשת?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 1 אוגוסט (8) 2024 #22 ישראל אמר: איזה רשת? לחץ כדי להרחיב... הכוונה היא בקובץ ממוחשב.
י ישראל Well-known member 1 אוגוסט (8) 2024 #23 קיים אני צריך אישור בשביל להעלות הכל ביחד מאמין שלא תהיה בעיה.
א אריאל שמואל Active member 2 אוגוסט (8) 2024 #24 ישראל אמר: קיים אני צריך אישור בשביל להעלות הכל ביחד מאמין שלא תהיה בעיה. לחץ כדי להרחיב... אם תוכל להעלות, אשמח מאוד לקרוא מאמרים ממנו. תודה רבה!
ישראל אמר: קיים אני צריך אישור בשביל להעלות הכל ביחד מאמין שלא תהיה בעיה. לחץ כדי להרחיב... אם תוכל להעלות, אשמח מאוד לקרוא מאמרים ממנו. תודה רבה!
י ישראל Well-known member 2 אוגוסט (8) 2024 #25 אריאל שמואל אמר: אם תוכל להעלות, אשמח מאוד לקרוא מאמרים ממנו. תודה רבה! לחץ כדי להרחיב... בספר הנ"ל, המאמר היחיד שלו זה מה שהעלתי.
אריאל שמואל אמר: אם תוכל להעלות, אשמח מאוד לקרוא מאמרים ממנו. תודה רבה! לחץ כדי להרחיב... בספר הנ"ל, המאמר היחיד שלו זה מה שהעלתי.
א אריאל שמואל Active member 5 אוגוסט (8) 2024 #26 ישראל אמר: בספר הנ"ל, המאמר היחיד שלו זה מה שהעלתי. לחץ כדי להרחיב... במילה "ממנו" התכוונה לספר "בתורתו", על כלל הכותבים שבו, לא רק למאמרו של הרב בחבוט
ישראל אמר: בספר הנ"ל, המאמר היחיד שלו זה מה שהעלתי. לחץ כדי להרחיב... במילה "ממנו" התכוונה לספר "בתורתו", על כלל הכותבים שבו, לא רק למאמרו של הרב בחבוט