שלום דויב
Member
כל אלו שהיו שותפים למחלוקת בין שני גאוני עולם ר''י עמדין והרב יהונתן אייבשיץ שהייתה מחלוקת לש''ש סבלו אח''כ נוראות לא חבל ?אבל אתה הורס את המחלוקת איך נעכב עכשיו את המשיח?
כל אלו שהיו שותפים למחלוקת בין שני גאוני עולם ר''י עמדין והרב יהונתן אייבשיץ שהייתה מחלוקת לש''ש סבלו אח''כ נוראות לא חבל ?אבל אתה הורס את המחלוקת איך נעכב עכשיו את המשיח?
מי אמר?כל אלו שהיו שותפים למחלוקת בין שני גאוני עולם ר''י עמדין והרב יהונתן אייבשיץ שהייתה מחלוקת לש''ש סבלו אח''כ נוראות לא חבל ?
שירבו כמותך בישראל אמןכל אלו שהיו שותפים למחלוקת בין שני גאוני עולם ר''י עמדין והרב יהונתן אייבשיץ שהייתה מחלוקת לש''ש סבלו אח''כ נוראות לא חבל ?
ידוע לחובבי היסטוריה יש ע''כ סיפור עם איזה מומר ור' יהושע לייב דיסקין כמדומנימי אמר?
לא צריכים להרחיק נדוד עד שם. אפשר לראות מה קרה למי שזלזל במרן זצ"ל.כל אלו שהיו שותפים למחלוקת בין שני גאוני עולם ר''י עמדין והרב יהונתן אייבשיץ שהייתה מחלוקת לש''ש סבלו אח''כ נוראות לא חבל ?
הכל אינטרסים של אנשים שפלים שכמו הזבובים אוהבים להתפרנס מזבל, כידוע בגלל שנאת חינם אנו עדיין בגלותמדהים איך עושים מבעלי שלום בעלי מחלוקת
ואילו מבעלי מחלוקת בעלי שלום.
ודי בזה.
כנ''ל בבעל שם טוב הק'לא צריכים להרחיק נדוד עד שם. אפשר לראות מה קרה למי שזלזל במרן זצ"ל.
יעויין בהסכמת מופה"ד סב"ד כמוהר"ר אליהו אברז'יל יחש"ל לספר יהדות מרוקו - בחזרה אל סמטאות המלאח.היסטוריה היא דבר חשוב עם שאינו יודע את עברו גם העתיד שלו לא משהו
וכן בהגר"א מוילנא.כנ''ל בבעל שם טוב הק'
לא ידוע לי על אנשים שזלזלו בגר''א למיטב ידיעתי הוא היה מוסכם על כולםוכן בהגר"א מוילנא.
אתה לא יודע היסטוריה. [רק שתדע שגם בדור הקודם היו עוד כאלו].לא ידוע לי על אנשים שזלזלו בגר''א למיטב ידיעתי הוא היה מוסכם על כולם
אדרבה אולי תאמר לי מה פספסתיאתה לא יודע היסטוריה. [רק שתדע שגם בדור הקודם היו עוד כאלו].
בדור הקודם - יצא ספר בשם 'הגר"א', שהרבה אדמו"רים אמור לחסידיהם לשרוף אותו באש.אדרבה אולי תאמר לי מה פספסתי
אולי כי היו שם דבר ים פסולים ''הגאון מווילנה זכה כבר בחייו למעמד של סמכות בלתי מעורערת ויוצאת דופן. גם בקרב מנהיגי תנועת החסידות שנרדפו מכוחו, היו שכינו אותו "יחיד בדורו". בקרב הקהל הכללי הלא-חסידי נאמד מעמדו כדמות חריגה. דימויו נע בין בן-דרגתם של התנאים והאמוראים חכמי התלמוד, ובין זו של גאוני בבל[13].'' ויקיפדיהבדור הקודם - יצא ספר בשם 'הגר"א', שהרבה אדמו"רים אמור לחסידיהם לשרוף אותו באש.
לא יודע. כך זכור לי שהיו הרבה מעמדי שריפות בירושלים. לא היו שם שום דברים פסולים. רק היה שם פרק על מאבקו בחסידות.אולי כי היו שם דבר ים פסולים ''הגאון מווילנה זכה כבר בחייו למעמד של סמכות בלתי מעורערת ויוצאת דופן. גם בקרב מנהיגי תנועת החסידות שנרדפו מכוחו, היו שכינו אותו "יחיד בדורו". בקרב הקהל הכללי הלא-חסידי נאמד מעמדו כדמות חריגה. דימויו נע בין בן-דרגתם של התנאים והאמוראים חכמי התלמוד, ובין זו של גאוני בבל[13].'' ויקיפדיה
וגם אם היה אדמו''ר קיצוני כלשהו שאמר כך איך זה הפך להרבה אדמורים
זכינו הבוקר להיות על קברו.גם נכון, ידוע שפטירת האריז''ל נגרמה ממחלוקת שהתפתחה בין תלמידיו
התפללנו על כל חברי הפורוםהתכוונתי שאני אולי בדרך למירון.
מתפלל על כלל ישראל.