• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

רבם דקרו!!! - מחאה אדירה על ביזוי כבוד התורה!! - נבלה נעשתה בישראל! - רבותינו למרמס א"א לשתוק!!!

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
ניסיתי לדון לכף זכות את חברי הפורום איך זה שיש רק 30 חתימות מתוך כמה אלפים.
ואם אתה מתעקש שבפורום כולם תלמידי מרן שליטא, אז זה ממש בזיון למרן שרק 30 חתמו.
לא כולם משועממים יש כאלו שמחו בינם לבין עצמם וכי מה תעזור החתימה ?

אני לא דואג!
מרן זצ"ל יסדר את העניינים מלמעלה!
אותם אלו שבשנים האחרונות מאז פטירת מרן זצ"ל דאגו לקרב את כל אותם שרדפו אותו בהלכה ובהשקפה, לא יצליחו! זה רק עניין של זמן!
אתה סומך על מרן שבשמים ושוכח מאבא שבשמים? מה אין להם אותם אינטרסים?

כנראה מי שפגשת הוא לא מתלמידיו...
הן בנוגע לספרי הגר"ע ובניו, והן בנוגע לברסלב.
תלמידיו גם תלמידיו מישיבתו משכבר הימים ועד היום הזה
קצת מגוחך להביע דעה על אנשים שאין לך מושג מי הם ,מה גם שכנראה הם מכירים אותו יותר טוב מכבודו שהעיד על עצמו שלא למד בישיבתו והיכרותו עמו מספריו ומשאלות בהלכה
ואגב בנוגע לברסלב הוסיפו לי היום שבימים עברו בחור שהיה נמשך הרבה אחר ברסלב הוצא מהישיבה אמנם אמרו גם שמי שהוביל בפועל את הקו התקיף היה המשגיח והגריח"ס עמד יותר מאחורי הקלעים

תלמידיו גם תלמידיו מישיבתו משכבר הימים ועד היום הזה
אז תגיד להם שלא יבלבלו במוח, ספרי הגר"ע ז''ל ובנו שליט"א נמצאים שם בישיבה כבר לפחות כ30 שנה, בבנין שהיה סמוך לבית כנסת אור הצפון, ועכשיו אני נזכר שהיו שם מדפים שלמים של חוברות ילקוט יוסף בהוצאת אור ודרך, עוד קודם שיצאו הספרים...
קצת מגוחך להביע דעה על אנשים שאין לך מושג מי הם ,מה גם שכנראה הם מכירים אותו יותר טוב מכבודו שהעיד על עצמו שלא למד בישיבתו והיכרותו עמו מספריו ומשאלות בהלכה
באמת מגוחך, אבל אני איני סומך על עד מפי עד, אלא מה שראיתי בעיני ושמעתי באוזני מכלי ראשון.
ואגב בנוגע לברסלב הוסיפו לי היום שבימים עברו בחור שהיה נמשך הרבה אחר ברסלב הוצא מהישיבה אמנם אמרו גם שמי שהוביל בפועל את הקו התקיף היה המשגיח והגריח"ס עמד יותר מאחורי הקלעים
איני רוצה להגיב מחמת שכבוד אלוקים הסתר דבר.

באמת מגוחך, אבל אני איני סומך על עד מפי עד, אלא מה שראיתי בעיני ושמעתי באוזני מכלי ראשון.
בשבילי אתה והם עדים אלא שהם מרובים ולמדו בישיבתו שנים ואני מכירם כנאמנים על כן אחה"מ נראה לי שמי שמבלבל את המוח זה לא הם
בכל אופן כמדומה שאין תכלית בהמשך ויכוח זה ויהי לך אשר לך

סתם לידיעתכם, לידיעת כל אלה שיצאו על אריה דרעי. לראשונה מפטירת מרן זיע"א אריה דרעי קרא למרן הרב יצחק שליט"א בתואר 'מרן' במקום בתור מורנו ורבנו, סתם נקודה למחשבה. (היום בעצרת לרבי יהודה דרעי)

אלה שהם נגד מרן זצ"ל: דברי מרן שליט"א שהובאו בעלון שונו, במקום "משתכנזים" נכתב: "תראו באיזו מסירות נפש מרן הקים את התנועה הזו, רק שלא יקחו אותה אחר כך אלה שהם נגד מרן זצ"ל". בסוף העלון צוין כמידי שבוע, כי הוא עבר את הגהת מרן שליט"א.
IMG_20240807_224600_075.jpg

למה לראשונה???????????????.... נקודות למחשבה.
כי עד עכשיו היה חכם שלום מנהיג הציבור הספרדי וזה היה שמור רק לו התואר 'מרן' הרישמי מש"ס. אבל עכשיו אריה לראשונה קורא ככה. מסתבר שאין עוד אחד שאריה יקרא לו בתואר 'מרן' בימנו מלבד מרן שליט"א

סתם לידיעתכם, לידיעת כל אלה שיצאו על אריה דרעי. לראשונה מפטירת מרן זיע"א אריה דרעי קרא למרן הרב יצחק שליט"א בתואר 'מרן' במקום בתור מורנו ורבנו, סתם נקודה למחשבה. (היום בעצרת לרבי יהודה דרעי)
אני רואה שהמחאה שלנו והדברים של מרן רבינו שליט"א במוצ"ש משפיעים רסות על יו"ר התנועה,
ימים יגידו...

כי עד עכשיו היה חכם שלום מנהיג הציבור הספרדי וזה היה שמור רק לו התואר 'מרן' הרישמי מש"ס. אבל עכשיו אריה לראשונה קורא ככה. מסתבר שאין עוד אחד שאריה יקרא לו בתואר 'מרן' בימנו מלבד מרן שליט"א
כנראה שאתה ממית עצמך באוהלה של תורה
גם על הרב סלים וגם על הרב מאיה וגם על הרב מאזוז (הראשונים באיזהו מקומן לא זוכר כרגע אבל בוודאות והרב מאזוז בכנסים של שס בבני ברק) הוא קורא להם מרן

אלה שהם נגד מרן זצ"ל: דברי מרן שליט"א שהובאו בעלון שונו, במקום "משתכנזים" נכתב: "תראו באיזו מסירות נפש מרן הקים את התנועה הזו, רק שלא יקחו אותה אחר כך אלה שהם נגד מרן זצ"ל". בסוף העלון צוין כמידי שבוע, כי הוא עבר את הגהת מרן שליט"א.
זה נוסח אפילו יותר חריף אך הוא לא מזהה כל כך כך שזה פחות אישי.
המדהים הוא שהיה יותר הגיוני שימחקו את המשפט לגמרי , ואם לא מחקו זה מראה כמה המצב מקומם את כולם.

איני רוצה להגיב מחמת שכבוד אלוקים הסתר דבר.
סיפר לי מישהו, שפ"א ראה כיצד ניגש מישהו קמיה דרבינו הגאון היח"ס שליט"א, ואמר לו, "רבינו הבטיח שמי שיהיה אצלי בראש השנה - ינצל! מה הרב אומר?", אמר לו מיד הגריח"ס, "לא יודע, אני כן יודע שדף גמרא גם מציל מן הדין".

כל עוד ובעיתון הדרך לא נקרא בתואר מרן זה לא אומר כלום אם כי זה סוג של התקדמות שא''ד אומר זאת בכנס גדול של כלל הציבור את התואר מרן למרן הראש''ל שליט''א

יו"ר תנועת ש"ס, חה"כ אריה דרעי בראיון לאבי בלום במהדורה המרכזית ברדיו 'קול חי': "לא אלמן ישראל, הקב"ה שותל צדיקים בכל דור. ראינו את המסע של גדולי ישראל שנסעו במסירות נפש להציל את עולם התורה. אנחנו חייבים לבטוח בקב"ה ובחכמי ישראל ולא להסתכל על חצי הכוס הריקה. בעז"ה אני משוכנע שנצא מזה לתקופה הרבה יותר טובה".

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון