ע"ה ס"ט
Well-known member
אתה רק שוכח שבאותם שנים מרן הרב עדס היו בידידות גדולה, ומרן זיע"א היה מגיע לדינרים שלהם, והביא להם תורמים וכו' וכו'.עכשיו הכל מובן.
צפו בדבריו של אריה דרעי דקה 24:40
אתה רק שוכח שבאותם שנים מרן הרב עדס היו בידידות גדולה, ומרן זיע"א היה מגיע לדינרים שלהם, והביא להם תורמים וכו' וכו'.עכשיו הכל מובן.
רבותי אני חושב שהגיע הזמן להפסיק לשנוא את מי שלמד בישיבות הקדושות, שבהם מכהנים גדולי רבותינו ראשי הישיבות גאוני עולם, וחבל שמי שגדל במקום והתחנך לדבר ה' (ולא ח"ו לדברים אסורים) נהפך הדבר לבזוי, ועד כדי כך לכתוב ועכשיו הכל מובן...עכשיו הכל מובן.
אולי מישהו יעשה סקר כמה מחברי הפורום כאן רבם הוא מרן זצ"ל ובנו מרן שליט"א ועושים כדבריהם לכתחילהכנראה שיש בפורום גם מתלמידי הרב הנאמן שליטא
וגם מתלמידי רב היח'ס שליטא
וגם מתלמידי הרב זעפרני שליטא
וגם מתלמידי האור לציון זצ'ל
וגם מתלמידי הרב אופיר מלכא שליטא
שלא שייך שיחתמו..
שאלה מענינת מאוד, קרינא דאיגרתא.אולי מישהו יעשה סקר כמה מחברי הפורום כאן רבם הוא מרן זצ"ל ובנו מרן שליט"א ועושים כדבריהם לכתחילה
וכמה פוסקים כהגרב"ץ וכשאר הרבנים הנ"ל
מכיר אני כמה מתלמידיו אשר העידו בפני אשר רוב מובהק מתלמידיו הלומדים בישיבתו (עכ"פ בעשר חמש עשרה שנים האחרונות ) אדוקים בתורת מרן הגר"ע ובנו אע"פ שאין זה דרך רבםוגם מתלמידי רב היח'ס שליטא
אני לא יכול לפתןח סקר או שאני לא יודע איך עושים את זהשאלה מענינת מאוד, קרינא דאיגרתא.
גילוי נאות: אני אשכנזי ל"ע....
לא שוכח כלום. ועם זאת דו"ק.אתה רק שוכח שבאותם שנים מרן הרב עדס היו בידידות גדולה, ומרן זיע"א היה מגיע לדינרים שלהם, והביא להם תורמים וכו' וכו'.
חלילה. איננו שונאים אף יהודיבקיצור אתם שונאים את אריה דרעי?
ההבדל שעל ההנהלה ש"ס הצליחה לעבוד ועליי לא? ולכן היה חייב לחסום אותי מביע דעה עדינה שבעדינות?אינני נכנס לשיקולי ההנהלה,
אבל כבודו מבין שיש הבדל!
החברים הקודמים.עדיין לא הבנתי, מי הכניס את הרבנים של 'מרביצי' להיות חברי מועצת חכמי התורה?
מה כ''כ גרוע בלהיות אשכנזי ?שאלה מענינת מאוד, קרינא דאיגרתא.
גילוי נאות: אני אשכנזי ל"ע....
אריה דרעיעדיין לא הבנתי, מי הכניס את הרבנים של 'מרביצי' להיות חברי מועצת חכמי התורה?
ואוו מרן כמה אתה חסר.
אני כבר שעה עובר על ההספדים
מוזר מחפש כל מיני רבנים, לא מוצא
מחפש אצלינו בהנהגה את הרבנים שנמצאים שם היושבים ראשונה במלכות גם לא מוצא
מוזר
מוזר
יתכן.מכיר אני כמה מתלמידיו אשר העידו בפני אשר רוב מובהק מתלמידיו הלומדים בישיבתו (עכ"פ בעשר חמש עשרה שנים האחרונות ) אדוקים בתורת מרן הגר"ע ובנו אע"פ שאין זה דרך רבם
(וכמו אשר כן הוא המצב בכמעט כל הישיבות הספרדיות )
ניסיתי לדון לכף זכות את חברי הפורום איך זה שיש רק 30 חתימות מתוך כמה אלפים.אולי מישהו יעשה סקר כמה מחברי הפורום כאן רבם הוא מרן זצ"ל ובנו מרן שליט"א ועושים כדבריהם לכתחילה
וכמה פוסקים כהגרב"ץ וכשאר הרבנים הנ"ל
למה שיחתמו? כאילו זה ישפיע גם אם יגיעו לאלפיים זה כלוםניסיתי לדון לכף זכות את חברי הפורום איך זה שיש רק 30 חתימות מתוך כמה אלפים.
ואם אתה מתעקש שבפורום כולם תלמידי מרן שליטא, אז זה ממש בזיון למרן שרק 30 חתמו.