ש. פיליפובסקי
Member
אם אפשר אני מאוד ישמחכרגע יש לנו רק כמה תמונות.
אם אפשר אני מאוד ישמחכרגע יש לנו רק כמה תמונות.
נראה הרב גרשון חיטמןכמובן זה צילם ידידיה מ.
ומידה ואתה מפרסם את זה או הבעלים שלך 'המוביל' בלי קרדיט תמונה.
יהיה תביעה כמו שקיבלו לוח הקהילות של הרב זעפרני!
בהמשך נשלח תמונות יותר ברורות.
הצג קובץ מצורף 15573
הוא ראש הכולל האמיתי (זוזים בלע"ז)נראה הרב גרשון חיטמן
יו"ר מעיין אלפיים
מי זה החמוד הזה באמצע, איזה בגד מעניין הלבישו לו .....
לא בהכרח. בשבע ברכות שלי התבקשתי מהרב (לא ישירות, כמובן) לבוא להתפלל שחרית בישיבה בשביל שלא יהיה תחנון. (זה עוזר לרב הרבה. כידוע ליודעים)כשזכיתי ללמוד בישיבה הקדושה, כמעט ולא היה תחנון כלל.. מרוב שהרב כל יום מוהל או סנדק
כמדומני שעל הראשון ענו.מיהו הרב בנימין? (גמליאלי?)
מיהו חכם מנשה מנשה?
מה תפקידו של הרב חורש?
עד לפני כמה שנים הוא היה רמה ה׳ בערך, אם מחשיבים את הכיתה של ראש הישיבה או לא..כמדומני שעל הראשון ענו.
חכם מנשה מנשה שעלה השמימה במוצ״ש האחרון, היה משיב חשוב בישיבה. לספר על מעלותיו במקלדת צנועה זו, קצרה למדי. מדובר במלאך בדמות אדם, לא פחות ולא יותר.
הרב חורש הוא אחד מהר״מים (לא יודע איזו רמה כעת, כשלמדתי אצלו הוא היה רמה ג׳).
הוא תורם רבות לכוללים בתוך הישיבה ולישיבה עצמה.הוא ראש הכולל האמיתי (זוזים בלע"ז)
אני עצמי הייתי בישיבה 4 שנים (לא כולל בכולל של הישיבה) ונשוי 5 שנים. הייתי בכיתה שלו בשנה ראשונה. זה אומר, אממ, לפני 9 שנים. (ואו אני זקן).עד לפני כמה שנים הוא היה רמה ה׳ בערך, אם מחשיבים את הכיתה של ראש הישיבה או לא..
בין היחידים שראש הישיבה נתן להם לדבר בכיסאו אני חושב לא?ֿ
שכחתי לענות לשאלה זו.בין היחידים שראש הישיבה נתן להם לדבר בכיסאו אני חושב לא?
תסבירלא בהכרח. בשבע ברכות שלי התבקשתי מהרב (לא ישירות, כמובן) לבוא להתפלל שחרית בישיבה בשביל שלא יהיה תחנון. (זה עוזר לרב הרבה. כידוע ליודעים)
קשור לחכם מנחם מנשה?כמדומני שעל הראשון ענו.
חכם מנשה מנשה שעלה השמימה במוצ״ש האחרון, היה משיב חשוב בישיבה. לספר על מעלותיו במקלדת צנועה זו, קצרה למדי. מדובר במלאך בדמות אדם, לא פחות ולא יותר.
אף בדידי הוי עובדא...בשבע ברכות שלי התבקשתי מהרב (לא ישירות, כמובן) לבוא להתפלל שחרית בישיבה בשביל שלא יהיה תחנון.
לא, אבל שמעתי שהוא דודו [אח אימו] של הגר"מ פנירי שליט"אקשור לחכם מנחם מנשה?
אגב דאתינא להכי,לא, אבל שמעתי שהוא דודו [אח אימו] של הגר"מ פנירי שליט"א