ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 27 אוקטובר 2024 #41 בכב אמר: אם יש לך נטפרי ופריטי הגרפיקה חשובים לך - תוכל לשלוח הודעה ל0556719684K@GMAIL.COM, ותקבל קישור לגוגל דרייב. לחץ כדי להרחיב... למה לא להעלות כאן את הקישור?
בכב אמר: אם יש לך נטפרי ופריטי הגרפיקה חשובים לך - תוכל לשלוח הודעה ל0556719684K@GMAIL.COM, ותקבל קישור לגוגל דרייב. לחץ כדי להרחיב... למה לא להעלות כאן את הקישור?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 27 אוקטובר 2024 #42 בכב אמר: בנטפרי חסום לחץ כדי להרחיב... האתר עצמו פתוח בנטפרי! (רק את הקישורים צריך לשלוח לבדיקה). קבצים מצורפים 1729976921117.png 437.6 KB · צפיות: 6
ג גדי Active member 27 אוקטובר 2024 #43 אני גם רוצה לשאול שאלה כיצד ניתן בוורד להתחיל הערת שוליים בתוך ספר באות א כלומר פרק מסתיים בהערה ל"ג ואת פרק ב' אני רוצה להתחיל בהערה א'
אני גם רוצה לשאול שאלה כיצד ניתן בוורד להתחיל הערת שוליים בתוך ספר באות א כלומר פרק מסתיים בהערה ל"ג ואת פרק ב' אני רוצה להתחיל בהערה א'
ב בכב Member 27 אוקטובר 2024 #44 בנימין לוריא אמר: האתר עצמו פתוח בנטפרי! (רק את הקישורים צריך לשלוח לבדיקה). לחץ כדי להרחיב... קישור: https://drive.google.com/drive/folders/1VKk1TZ_s2diOCT0wh5fM1TNeMckj7OQt?usp=drive_link אשמח לתגובות למייל שלי: 0556719684K@GMAIL.COM. מישהו יכול לשלוח את הקישורים לבדיקה?
בנימין לוריא אמר: האתר עצמו פתוח בנטפרי! (רק את הקישורים צריך לשלוח לבדיקה). לחץ כדי להרחיב... קישור: https://drive.google.com/drive/folders/1VKk1TZ_s2diOCT0wh5fM1TNeMckj7OQt?usp=drive_link אשמח לתגובות למייל שלי: 0556719684K@GMAIL.COM. מישהו יכול לשלוח את הקישורים לבדיקה?
אמונה ובטחון Well-known member 27 אוקטובר 2024 #45 גדי אמר: אני גם רוצה לשאול שאלה כיצד ניתן בוורד להתחיל הערת שוליים בתוך ספר באות א כלומר פרק מסתיים בהערה ל"ג ואת פרק ב' אני רוצה להתחיל בהערה א' לחץ כדי להרחיב... זכור לי שיש אופציה כזו בהגדרות של הערות שוליים, תבדוק.
גדי אמר: אני גם רוצה לשאול שאלה כיצד ניתן בוורד להתחיל הערת שוליים בתוך ספר באות א כלומר פרק מסתיים בהערה ל"ג ואת פרק ב' אני רוצה להתחיל בהערה א' לחץ כדי להרחיב... זכור לי שיש אופציה כזו בהגדרות של הערות שוליים, תבדוק.
יוסף דהן Well-known member 27 אוקטובר 2024 #46 גדי אמר: אני גם רוצה לשאול שאלה כיצד ניתן בוורד להתחיל הערת שוליים בתוך ספר באות א כלומר פרק מסתיים בהערה ל"ג ואת פרק ב' אני רוצה להתחיל בהערה א' לחץ כדי להרחיב... תעמוד על המס' של פרק ב כגון לד ותלחץ מקש שמאלי ואז בהגדרות מיספור תלחץ התחל מחדש
גדי אמר: אני גם רוצה לשאול שאלה כיצד ניתן בוורד להתחיל הערת שוליים בתוך ספר באות א כלומר פרק מסתיים בהערה ל"ג ואת פרק ב' אני רוצה להתחיל בהערה א' לחץ כדי להרחיב... תעמוד על המס' של פרק ב כגון לד ותלחץ מקש שמאלי ואז בהגדרות מיספור תלחץ התחל מחדש