בחייך כל כאב בטן של מישהו זה "דם שנשפך בחוצות"? קצת פרופורציות!
בחייך כל כאב בטן של מישהו זה "דם שנשפך בחוצות"? קצת פרופורציות!
אבל כרגע זה לא קורה ?!ככה הוחלט.
למה לא קורה?אבל כרגע זה לא קורה ?!
אז הם רוצים לעזוב.ככה הוחלט.
אני חושב שזה רעיון אבל ההנהלה לפני הכל!אולי שיעשו סקר מה רוב החברים מעדיפים כאן (אם זה תלוי ברצון של החברים) ואך אם זה רצון של המערכת כאן אז מה שיאמר לך בעל הבית עשה חוץ..........
חזק ואמץ.הודעה לחו"ר הפורום הע"י:
כהמשך למאמצים שלנו להשוות לעניינים שאינם תורניים מיקום שאינו כ"כ בולט בפורום, מהיום נושאים כאלו לא יופיע ב"מה חדש" וב"הודעות אחרונות", אלא רק בתוך הפורומים עצמם, היות ואינם המטרה, אלא הם זניחים ממש, ולפעמים, במיוחד בתקופות סוערות, הם תופסות את מלא תשומת הלב של הנוכחים.
חזקו ואמצו להמשיך להגדיל תורה ולהאדירה!
תראו חברים השעה כה מאוחרת בלילה אבל זה בסדר!
דיברתי היום עם 3 אנ"ש שנמצאים כאן בפורום חשוב זה, 2 מהם ת"ח עצומים שכותבים כאן רק ד"ת והם אמרו לי שחבל מאוד שההנהלה סגרו את הענין ואם אני יכול לדבר ולפעול למען שזה לא יהיה אבל כבר אמר המנהל היקר והמסור שהוא רק ורק נתינה וחסד כל היום ש:
אז הם רוצים לעזוב.
והשלישי הוא פחות ת"ח והוא גם אמר (לייתר דיוק הוא כתב לי - (לא כאן)) שחבל מאוד שככה עשו בהנהלה.
ונראה לי שכל זה בגלל איזה כמה ליצני חצר וטוב שההנהלה לא מתייחסת עליהם!
נראה סוג של איום..מה זה פה דיקטטורה?
הציבור החשוב קובע ולא ההנהלה!!
ואם לא מוצא חן שיחליפו הנהלה.
תגידו מה קרא לכם??מה זה פה דיקטטורה?
אשמח שתקח על עצמך את הניהול, זה דורש:מה זה פה דיקטטורה?
יבורך הרב מורשת מרן על כל פעלו הרבאשמח שתקח על עצמך את הניהול, זה דורש:
א. לקיחת עלויות התחזוקה.
ב. שעות של עבודה מידי יום לסנן חומר, ולהיות אחראי על צוות מפקחים על הסינון של החומר הנכתב.
ג. דאגה לקידום הפורום וצירוף משתמשים חדשים.
ד. שיפור המדורים והתוכן.
ה. תלונות מכאן ועד הודעה חדשה, ממתנגדים ועד אנשים מבית, והצורך להתייחס לכל אחד ואחד.
ו. קבלת קללות ונאצות מותאמות אישית לך ולמשפחה, למייל האישי ופנים מול פנים גם כשאתה עם ילדיך.
ועוד דברים שאין את הזמן להאריך בהם.
זה מחייב את כולנו להעריך יותר את פעלואשמח שתקח על עצמך את הניהול, זה דורש:
א. לקיחת עלויות התחזוקה.
ב. שעות של עבודה מידי יום לסנן חומר, ולהיות אחראי על צוות מפקחים על הסינון של החומר הנכתב.
ד. שיפור המדורים והתוכן.
ה. תלונות מכאן ועד הודעה חדשה, ממתנגדים ועד אנשים מבית, והצורך להתייחס לכל אחד ואחד.
ו. קבלת קללות ונאצות מותאמות אישית לך ולמשפחה, למייל האישי ופנים מול פנים גם כשאתה עם ילדיך.
מאז שנכנסתי לפורום הזה נלקח ממני חלק גדול מהתמימות שהייתה בי..קבלת קללות ונאצות מותאמות אישית לך ולמשפחה, למייל האישי ופנים מול פנים גם כשאתה עם ילדיך.
וזה טוב או לא טוב?מאז שנכנסתי לפורום הזה נלקח ממני חלק גדול מהתמימות שהייתה בי..
1. הרב מורשת מרן אני ממש מתנצל לא התכוונתי לזלזל בכל העמל והיגע שאתה טורח בשבילנואשמח שתקח על עצמך את הניהול, זה דורש:
א. לקיחת עלויות התחזוקה.
ד. שיפור המדורים והתוכן.
מצטרף בכל לביבורך הרב מורשת מרן על כל פעלו הרב
עכשיו יפה כתבת!1. הרב מורשת מרן אני ממש מתנצל לא התכוונתי לזלזל בכל העמל והיגע שאתה טורח בשבילנו
כוונתי היתה רק להתחשב במה שהציבור מבקש
יפה הדברים האלה.אני חושב שראוי לעשות יותר טוב כעצת הרב @אמונה וביטחון לפתוח את הנייעס רק למתקדמים ולאנשים שמעלי ולא מדברים על מרן זצ"ל