שימו לב: מהיום נושאים שאינם תורניים לא יפורסמו ב"מה חדש" וב"הודעות אחרונות"!

תראו חברים השעה כה מאוחרת בלילה אבל זה בסדר!

דיברתי היום עם 3 אנ"ש שנמצאים כאן בפורום חשוב זה, 2 מהם ת"ח עצומים שכותבים כאן רק ד"ת והם אמרו לי שחבל מאוד שההנהלה סגרו את הענין ואם אני יכול לדבר ולפעול למען שזה לא יהיה אבל כבר אמר המנהל היקר והמסור שהוא רק ורק נתינה וחסד כל היום ש:
ככה הוחלט.
אז הם רוצים לעזוב.
והשלישי הוא פחות ת"ח והוא גם אמר (לייתר דיוק הוא כתב לי - (לא כאן)) שחבל מאוד שככה עשו בהנהלה.

ונראה לי שכל זה בגלל איזה כמה ליצני חצר וטוב שההנהלה לא מתייחסת עליהם!

אולי שיעשו סקר מה רוב החברים מעדיפים כאן (אם זה תלוי ברצון של החברים) ואך אם זה רצון של המערכת כאן אז מה שיאמר לך בעל הבית עשה חוץ..........
אני חושב שזה רעיון אבל ההנהלה לפני הכל!

הודעה לחו"ר הפורום הע"י:
כהמשך למאמצים שלנו להשוות לעניינים שאינם תורניים מיקום שאינו כ"כ בולט בפורום, מהיום נושאים כאלו לא יופיע ב"מה חדש" וב"הודעות אחרונות", אלא רק בתוך הפורומים עצמם, היות ואינם המטרה, אלא הם זניחים ממש, ולפעמים, במיוחד בתקופות סוערות, הם תופסות את מלא תשומת הלב של הנוכחים.
חזקו ואמצו להמשיך להגדיל תורה ולהאדירה!
חזק ואמץ.

תראו חברים השעה כה מאוחרת בלילה אבל זה בסדר!

דיברתי היום עם 3 אנ"ש שנמצאים כאן בפורום חשוב זה, 2 מהם ת"ח עצומים שכותבים כאן רק ד"ת והם אמרו לי שחבל מאוד שההנהלה סגרו את הענין ואם אני יכול לדבר ולפעול למען שזה לא יהיה אבל כבר אמר המנהל היקר והמסור שהוא רק ורק נתינה וחסד כל היום ש:

אז הם רוצים לעזוב.
והשלישי הוא פחות ת"ח והוא גם אמר (לייתר דיוק הוא כתב לי - (לא כאן)) שחבל מאוד שככה עשו בהנהלה.

ונראה לי שכל זה בגלל איזה כמה ליצני חצר וטוב שההנהלה לא מתייחסת עליהם!
מה זה פה דיקטטורה?
הציבור החשוב קובע ולא ההנהלה!!
ואם לא מוצא חן שיחליפו הנהלה.
נראה סוג של איום..
מה כ"כ מפריע לכם?
שלא יופיעו הודעות של חולין?
זהו?
נגמר העולם?
חברים תשחררו!!
מי שכל כך קשה לו יש פורומים ששם אפשר להוציא את כל הכאב בטן על כל העולם ולא ימחקו לך שום הודעה. נסו את מזלכם שם ותוך יום תחזרו.

מה זה פה דיקטטורה?
תגידו מה קרא לכם??
הגזמתם.

סה"כ לא מקדמים את הנושאים שהם לא תורה צרופה

כאילו מה קרה? זאת המטרה של הפורום - עיקרו לעסוק במשא ומתן בתורתו של מרן.
שאר הדברים יובאו כרגיל במקומם מבלי לקדמם....

מה זה פה דיקטטורה?
אשמח שתקח על עצמך את הניהול, זה דורש:
א. לקיחת עלויות התחזוקה.
ב. שעות של עבודה מידי יום לסנן חומר, ולהיות אחראי על צוות מפקחים על הסינון של החומר הנכתב.
ג. דאגה לקידום הפורום וצירוף משתמשים חדשים.
ד. שיפור המדורים והתוכן.
ה. תלונות מכאן ועד הודעה חדשה, ממתנגדים ועד אנשים מבית, והצורך להתייחס לכל אחד ואחד.
ו. קבלת קללות ונאצות מותאמות אישית לך ולמשפחה, למייל האישי ופנים מול פנים גם כשאתה עם ילדיך.
ועוד דברים שאין את הזמן להאריך בהם.

א. לקיחת עלויות התחזוקה.
ב. שעות של עבודה מידי יום לסנן חומר, ולהיות אחראי על צוות מפקחים על הסינון של החומר הנכתב.
ד. שיפור המדורים והתוכן.
ה. תלונות מכאן ועד הודעה חדשה, ממתנגדים ועד אנשים מבית, והצורך להתייחס לכל אחד ואחד.
ו. קבלת קללות ונאצות מותאמות אישית לך ולמשפחה, למייל האישי ופנים מול פנים גם כשאתה עם ילדיך.
יבורך הרב מורשת מרן על כל פעלו הרב

א. לקיחת עלויות התחזוקה.
ד. שיפור המדורים והתוכן.
זה מחייב את כולנו להעריך יותר את פעלו

אכתוב כאן את דעתי, וגם הסבר להחלטתו של הרב @מורשת מרן שליט"א
הפורום הוקם למטרה להיות עוסק בתורתו והשקפתו של מרן מלכא זיע"א
ומה שקרה שהרבה אנשים שנכנסים לפורום רואים הרבה דברי חולין.
והרב מורשת מרן רואה שאין זו מטרת פתיחת הפורום.
ולכן החליט שימשיך להיות גם דברי חולין, רק שלא יקודמו.
ואני חושב שיש לברך על הדבר, ולברך מעומקא דליבא את הרה"ג @מורשת מרן שליט"א על כל פעולו הרב, הוא כתב מעט ממה שהוא עושה, וצריך להעריך את מה שהוא עושה למען זיכוי הרבים!
תחזקנה ידיך הרב @מורשת מרן !!!

[רק לענ"ד כדאי שמדור "עזרה הדדית" יוחרג, ויכנס למקודמים. כמובן שזה לשיקול דעתו של הרב @מורשת מרן שיש לו נסיון בכל זה, ומה שיחליט מבורך]

א. לקיחת עלויות התחזוקה.
ד. שיפור המדורים והתוכן.
1. הרב מורשת מרן אני ממש מתנצל לא התכוונתי לזלזל בכל העמל והיגע שאתה טורח בשבילנו
כוונתי היתה רק להתחשב במה שהציבור מבקש

1. הרב מורשת מרן אני ממש מתנצל לא התכוונתי לזלזל בכל העמל והיגע שאתה טורח בשבילנו
כוונתי היתה רק להתחשב במה שהציבור מבקש
עכשיו יפה כתבת!

אני חושב שראוי לעשות יותר טוב כעצת הרב @אמונה וביטחון לפתוח את הנייעס רק למתקדמים ולאנשים שמעלי ולא מדברים על מרן זצ"ל
יפה הדברים האלה.

אני חושב שקודם כל צריך לומר תודה להנהלה דבר שלא נעשה כאן מספיק בפורום
ב. לפני תקופה היה דיון כאן בפורום אם עדיף כמות או איכות ועכשיו לפי כל התגובות עד עכשיו אני חושב שאולי זה הוכרע שעדיף איכות ולא כמות תחשבו מה היה קורה אם היה כאן נגיד עוד 3000 משתמשים בפורום ולכל אחד יש הרצון שלו ככה א"א לנהל פורום ברמה גבוהה
ואלה שרוצים קצת נייעס מיש חדר קפה גם בכולל וגם כאן בפורום וזה לא יתכן שזה ישלוט על סדר היום לפחות כאן בפורום
ולכן כל הכבוד לרבנים שמנהלים זאת ביד רמה ולא מתייחסים לכל אחד שדעתו קלה וידו קלה על המקלדת לכתוב מה רצונותיו
וסליחה אם כתבתי קצת בוטה אבל האמת לפי דעתי צריכה ליכתב

נערך לאחרונה:
חזור
חלק עליון