הסתפקתי האם אחד ש @לא משאיר הודעות אבל נהנה. אפשר לפנות איתו ל @משטרת ישראל שיכריחו אותו להשתתף בדיונים.
וחבל שיש כאן אחד שהוא @יודע ש"ס ולא משתתף בדיונים.
וחבל שיש כאן אחד שהוא @יודע ש"ס ולא משתתף בדיונים.
>> לרכישת המהדורה הדיגיטלית, לחצו כאן.
>> לרכישת המהדורה המודפסת, לחצו כאן (רכישה מוקדמת, אי"ה הספר אמור להגיע מהדפוס בימים הקרובים).
כמה כהנים יש??
@2020 ?
או @148148148
באו ונבדוק!
@שמואל הכהן
@דוד כהנא
@משה הכהן
@עומר כהן
@שמוא-ל הכהן
@יצחק כהן הי"ו
@רפאל כהן
הרבה יש......
@יצחק כהן
@יוסף חיים כהן
@ינון כהן
@מנדי כהן
@עידו כהן
@רחמים כהן
@משה כהן 1234
@יצחק משען
@מוטי כהן
@משפ כהן
@יוסף כהן
@ישראל הכהן
@נפתלי כהן
@אברהם רפאל כהן
@משה לייב כהן
@אילון כהן
@ישראל כהן
@מלאכי כהן
@אביכהן
@אברהם כהן
@ יוסי-כהן
@יונתן כהן
@דניאל כהן
@משה כהן 2
@אליהו כהן
@אילה כהן
@אמי כהן
@אלחנן אליזדה הכהן
@אורלי כהן
ויש גם את זה
@כהן תורני
ואני שכחתי את עצמי
@התלמיד הצעיר
@יצחק כהן הי"ו
ואז אני מגלה שיש עוד אחד @יצחק כהן
ויש @הראל יצחק כהן
ושואלים איך @יצחק משען כתוב הרי הוא לא כהן ודו"ק
טוב @יהיה בסדר בלי נדר
אל תחשבו שאני כתבתי את כל זה אלא @יהודי פשוט מאד עזר לי והוא @אוהב את המקום @חובב מוזיקה וקצת פוליטקה וכל זה היה ב- @חודש ניסן
וגם בני הבית מצאו וחפשו
וכל זה @חלק א' ממעל
וכמובן אני @יודע ש"ס @יושב בישיבה @יושב_ודורש @יושב אוהלים יש לי תעודת @יורה יורה לסיום @יש השם בעולם...
הציבור כאן עבדו על זה קשה
אז לסיום אל תשכחו לתת לייק!
אלוף!!! תמשיך כך.האם @אברך מבני ברק הוא @אברך רענן
או @אולי @אברך מבני ברק הוא @אייף בבחינת עיינין אלפין ואלפין עיינין?
נכון שאין שום נפק"מ @אליבא דהלכתא אלא ש @אסובבה בעיר הזו, ואחשוב ש @אברך מבני ברק הוא @בעל כנפיים.
איזה @ברדק הולך שם. איך אפשר ללקק @דב״ש בעומס כזה?
אולי נשאל את @דניאל בני ברק שיתן לנו @הדרכה איך אפשר להיות בעיר כזאת בבחינת @יוסף אומץ.
נראה שזו העיר הכי צפופה ב @ישראל.
ועכשיו אני פונה לחבירנו הלא הוא @בסיעתא דשמיא @ימשיך כבודו
נשארו לא כולל היום ולא כולל יום פורים @123456 ימים בלבד. ולכן אני חייב שבדרך פורימית מישהו יוכל לענות לי איך יכול להיות ש @אדמו"ר הזקן זצל ושליטא גם יחד?רבויסי, עוד מעט קוראים במגילה " ומרדכי יצא מלפני המלך ב @לבוש מלכות ועטרת זהב... " מה איתכם, תמשיכו לקחת חלק במיזם הפורימי, והתוצאות יהיו לאחר הפורים.
אגב, מי שרוצה @לבוש מלכות בפורים, ניתן לגשת לחנות @בגדי מלכים שיש לה סניפים בכל רחבי @ישראל
עיין ערך @מרן הגר"ע הררי-רפול זצ"ל ו- @מרן הגר"ע הררי-רפול שבסוף התאחדו ונהפכו ל - @משפחת הררי רפולנשארו לא כולל היום ולא כולל יום פורים @123456 ימים בלבד. ולכן אני חייב שבדרך פורימית מישהו יוכל לענות לי איך יכול להיות ש @אדמו"ר הזקן זצל ושליטא גם יחד?
על מי @כבוד הרב מדבר?פעם הוא היה ה- @אי"ש יהודי! היום הוא: @היהודי הנודד ועוד שנה הוא: @משען ומבטח לצדיקים.
@יפרח וירבה עם נדיב
אל מ- @מרום חמל עלייך
@עניו כמשה מרן מאור ישראל.....
@לא ידוע מה כוונתך
ה- @דיבוק חברים????@לא ידוע מה כוונתך
בקיצור לא הבנתי את הפלפול.. לא נורא... העיקר חיברת שמות משתמשים... חחחחה- @דיבוק חברים????