Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.
מורשתו של מרן לא היה ב"צמצום המוחין" רק הדרך שלי ...
הדרך שלו בהנהגה/השקפה (לא הלכה) היתה שכל אחד הוא מהווה את עצמו, את מקום מוצאו, ודרכו.
במקביל גם מעורה בכלל החברה ולוקח הדברים הטובים/המתאימים גם משם.
מורשתו של מרן לא היה ב"צמצום המוחין" רק הדרך שלי ...
הדרך שלו בהנהגה/השקפה (לא הלכה) היתה שכל אחד הוא מהווה את עצמו, את מקום מוצאו, ודרכו.
במקביל גם מעורה בכלל החברה ולוקח הדברים הטובים/המתאימים גם משם.
אתה הוא זה שלא זרם עם מה שנכתב. אני כתבתי את זה בהלצה ולכן סימנתי אחרי זה סמיילי כזה :) ואתה לקחת את זה ברצינות ולמחוזות אחרים.
לא משנה מה תכתוב שכוייח או חזק וברוך או תיסלם (ערבית כידוע, @יצחק משען יוכל להחכימנו) העיקר שתלך בדרכו ומורשתו של מרן זיע"א בקיום פסקיו הלכותיו והנהגותיו בקודש.
עם כניסת ימי החנוכה הנעלים, מפרסם "המרכז למורשת מרן" את לוח הכינוסים בהם ישתתף אי"ה מנהיג הדור מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א ברחבי הארץ: יום רביעי כד כסליו – בית הכנסת אלומים רמת אשכול בשעה 8:00 בערב. יום חמישי כה כסליו – טלזסטון – קרית יערים, בשעה 7:00 בית המדרש המרכזי "חניכי הישיבות" רחוב […]
הבוקר בעיתון 'הדרך' - ביטאון ש"ס, מתפרסם מכתבם של חברי מועצת חכמי התורה, בו הם קוראים להרבות בתפילה לשובם של החטופים ולרפואת הפצועים • כמו כן מתייחסים הרבנים לניסיונות להצר את רגלי בני התורה, ומעוררים להתחזק בלימוד התורה • המכתב המלא